MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ خدا تقصیری ندارد این روزها همه ی باران های دنیا در دل ما آدم ها می بارد ... 12 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ خدا آن حس زیبایی ست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت را یکی مثل نسیم دشت میگوید : کنارت هستم ای تنها . . 11 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ می خواهم " درد " را دو بخشی بنویسم ! یک بخشش برای خودم و بخش دیگرش را بدهم به خدا ... . . . این خدا نصف دردهایم را هم به دوش بکشد برایم کافیست ...! 12 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ مهم نيست كه آخر دنیاست خانه ات ! مهم، من و اين قدم هاسـت كه تا به تو نرسد آرام نمي گيرد ... 11 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ پروردگارا ... کجای عارفانگیم میلنگید... که اینچنین به دنیا مشغولم داشتهای ! 11 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ . . . همه به من می خندند وقتی می گویم من پرواز می خواهم ... 10 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ او معني هيچ چيز را نفهميد چه برسد خدا را . . 7 لینک به دیدگاه
خاله 3004 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ چشمان ِ تو گل ِ آفتابگردانند به هر کجا که نگاه کنی ، خدا آنجاست ... 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ خدايا ، يادم بده ، يادم باشه ، يادت باشم 3 لینک به دیدگاه
no_andish 2328 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ خدای مهربانم گفتم : خسته ام گفتی:از رحمتم تاامید مشو(زمر53) گفتم:هیچکی نمیدونه تو دلم چی میگذره گفتی:من میون تو و قلبتم(انفال 26) گفتم:هیچکی رو ندارم گفتی:من از رگ گردنت بهت نزدیکترم(ق16) گفتم:ولی انگار کاملا منو فراموش کردی گفتی:به یاد من باش تا به یاد تو باشم(بقره152) 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ من، بی تو ، تمام می شوم، و با تو، تمام .. 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ این روزهــااا از میانــِ تمامــِ ردیفــ هــایِ موسیقیــ " دلــ "م فقط " شـور " می زنـد ... تو کنارم باش 9 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ خدا همان جا در کودکي من باقی مانده است ! مثل خاطره ای زنده ... 8 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ گفتم: خدایا از همه دلگیرم گفت: حتی از من؟ گفتم: خدایا دلم را ربودند گفت: پیش از من؟ گفتم: خدایا چقدر دوری گفت: تو یا من؟ ......... گفتم: خدایا تنها ترینم گفت: پس من؟ گفتم: خدایا کمک خواستم گفت: از غیر من؟ گفتم: خدایا دوستت دارم گفت: بیش از من؟ گفتم: خدایا اینقدر نگو من گفت: من توام تو من... 8 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ عاشق است و نقاشی می کند ! سفید و آبی ... . . . هر روز برایم آسمان می کشد ... 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ کودکانه و رها خندیدم بی تو بی نگرانی بی دلهره مرسی خدای من ..... مرسی که هستی .... 10 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ خدایا ! تو هستی ... من خوب می دانم... فقط گه گاه که قایم موشک بازی می کنیم گم می شوی و دیگر پیدایت نمی شود...تا...!!! 9 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ گم شده ام جایی میان فراموشی های تو ! گاهی...تنها گاهی بیا و پیدایم کن ... 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ چقدر کار دارم... عصر باید برم دنبال خودم... با خدا، حرف بزنم!! با خودم، درد دل کنم شعر بخونم... داد بزنم ...بخندم... شک بکنم... آخر شب، دست خالی بر گردم به خونه. سارا آرامش 7 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ خداي مهربانم چه بگويم كه تو خودت گفته اي نگفته ها را ميداني ونشنيده ها را ميشنوي 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده