El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ یک توصیه: همه چیزتون قرمز نباشه؛ قرمز رو با ظرافت استفاده بکنین؛ مثلا بیرون از خونه رژ + شال قرمز بقیه لباسا مشکی خیلی جواب میده یا رژ قرمز + گوشواره قرمز + یک بخش قرمز تو لباس برای مراسما کسی مشاوره خصوصی هم خواست در خدمتیم لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ یک توصیه: همه چیزتون قرمز نباشه؛ قرمز رو با ظرافت استفاده بکنین؛ مثلا بیرون از خونه رژ + شال قرمز بقیه لباسا مشکی خیلی جواب میده یا رژ قرمز + گوشواره قرمز + یک بخش قرمز تو لباس برای مراسما کسی مشاوره خصوصی هم خواست در خدمتیم پیشته بابااااااااااااااااااااااااااااااا:persiana__hahaha::persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ یک توصیه: همه چیزتون قرمز نباشه؛ قرمز رو با ظرافت استفاده بکنین؛ مثلا بیرون از خونه رژ + شال قرمز بقیه لباسا مشکی خیلی جواب میده یا رژ قرمز + گوشواره قرمز + یک بخش قرمز تو لباس برای مراسما کسی مشاوره خصوصی هم خواست در خدمتیم عجب تجربیاتی چن وقت تو نخش بودی که این همه تجربه کسب کردی لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ عجب تجربیاتی چن وقت تو نخش بودی که این همه تجربه کسب کردی ذاتی هست؛ خوب من پسرم میدونم مثلا مانتو قرمز خیلی ضایعس:icon_razz: لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ ذاتی هست؛ خوب من پسرم میدونم مثلا مانتو قرمز خیلی ضایعس:icon_razz: میگم تو که اینقد خوب ذاتی این چیزا رو بلتی .......رنگ سبز چطوره؟؟؟ لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ ذاتی هست؛ خوب من پسرم میدونم مثلا مانتو قرمز خیلی ضایعس:icon_razz: مانتوی قرمز خیلی بده :icon_pf (34): شال قرمز دارم از فردا همش سرم می کنم لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ پس بگو موضوع چیه؟!!!!!!!!!!!! چند وقته قرمز نپوشیدم لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ ای بابا دس زیاد شد . دیگه فایده نداره . من دیگه قرمز نمیپوشم لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ میگم تو که اینقد خوب ذاتی این چیزا رو بلتی .......رنگ سبز چطوره؟؟؟ من روانشناس رنگ نیستما فقط میدوم چه رنگایی جذابه؛ قرمز جزابترینشونهسبز حس خاصی ایجاد نمیکنه لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ مانتوی قرمز خیلی بده :icon_pf (34): شال قرمز دارم از فردا همش سرم می کنم نه که بد باشه من زیاد دوس ندارم لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ نه که بد باشه من زیاد دوس ندارم من هیچ کدوم از لباسای بیرونم قرمز نیست فقط لباسای خونم قرمزه ..............باس به فکر لباس قرمز باشم لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ من هیچ کدوم از لباسای بیرونم قرمز نیست فقط لباسای خونم قرمزه ..............باس به فکر لباس قرمز باشم عیب نداره مثل این که یک مقدار از آستینم کفاف میده لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ عیب نداره مثل این که یک مقدار از آستینم کفاف میده خوب من لباسام استین نداره که باز به خرج میوفتم لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ خوب من لباسام استین نداره که باز به خرج میوفتم آره مثل این که باید خرج کنی لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ فک می کنم این مدلی خیلی خوووف باشه لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ آبی گوجه ای بپوشید رنگ ساله یعنی تاثیراتش مثل قرمزه لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ یعنی تاثیراتش مثل قرمزه تاثیرش از قرمز هم بیشتره فقط یه خورده کمیابه لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ تاثیرش از قرمز هم بیشتره فقط یه خورده کمیابه از زیر سنگم شده پیداش می کنم..مهم تاثیرههههههههههه لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ من پارسال بوت و کاپشن قرمز میپوشیدم ملت مثه جن زده ها نگام میکردن رنگش جا نیفتاده تو جامعه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده