شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ بیچاره وحید ..............نری الان دعواش کنی 10 سال پیش علم اینگده پیشرف نکرده بودش شقایق چرا بیچاره وحید بیچاره شقی که 10 سال دیر فهمید:w13: نه زیاد دعواش نمیکنم:gnugghender::vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ چرا بیچاره وحید بیچاره شقی که 10 سال دیر فهمید:w13:نه زیاد دعواش نمیکنم:gnugghender::vahidrk: ولی میگم یه آزمایش ببرش حتما این بچرو اون موقع که مجرد بود من میشناختمش تو که خبر نداری:zadan: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ ولی میگم یه آزمایش ببرش حتما این بچرواون موقع که مجرد بود من میشناختمش تو که خبر نداری:zadan: ای بابا مهم اینه که باباش دیگه پس نمیگیره مونده رو دستم 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ یه روز من دیر میام ببین چیکار کردین . ولی بچه ها اینا زیاد مشکل نیست شوخی هست و تا اونجایی که با احترام متقابل به هم باشه و خدای نخواسته توهینی به عمل نیاد هیچ اشکالی نداره وباعث میشه بیشتر با هم دوست باشین ولی وای بحالتون ببینم بحث مذهبی سیاسی در تالار بشه اونوقت : :zadan: یا این:guntootsmiley2: یا این:cryingf: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده