شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ تیر، ۱۳۸۹ armin.eleman گفته است: بیچاره وحید ..............نری الان دعواش کنی 10 سال پیش علم اینگده پیشرف نکرده بودش شقایق چرا بیچاره وحید بیچاره شقی که 10 سال دیر فهمید:w13: نه زیاد دعواش نمیکنم:gnugghender::vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ تیر، ۱۳۸۹ شقایق۲۱ گفته است: چرا بیچاره وحید بیچاره شقی که 10 سال دیر فهمید:w13:نه زیاد دعواش نمیکنم:gnugghender::vahidrk: ولی میگم یه آزمایش ببرش حتما این بچرو اون موقع که مجرد بود من میشناختمش تو که خبر نداری:zadan: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ تیر، ۱۳۸۹ armin.eleman گفته است: ولی میگم یه آزمایش ببرش حتما این بچرواون موقع که مجرد بود من میشناختمش تو که خبر نداری:zadan: ای بابا مهم اینه که باباش دیگه پس نمیگیره مونده رو دستم 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ تیر، ۱۳۸۹ یه روز من دیر میام ببین چیکار کردین . ولی بچه ها اینا زیاد مشکل نیست شوخی هست و تا اونجایی که با احترام متقابل به هم باشه و خدای نخواسته توهینی به عمل نیاد هیچ اشکالی نداره وباعث میشه بیشتر با هم دوست باشین ولی وای بحالتون ببینم بحث مذهبی سیاسی در تالار بشه اونوقت : :zadan: یا این:guntootsmiley2: یا این:cryingf: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده