رفتن به مطلب

كوچه پس كوچه‌هاي دلم...

ارسال های توصیه شده

مهسا جون شرایط روحی شوهرت الان خوب نیست ... یه مدت ممکنه بی توجه باشه همیشه که اینجوری نمی مونه ...

واست دعا می کنم ... مشکلات جزئی از زندگیه ... خدا بهت صبر بده عزیزم

• Like 13
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 53
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نميدونم چي بگم... آدم از يه لحظه بعدش واقعا بي خبره...

الان ممكنه توي اوج خوشبختي باشي، اما يه لحظه بعد، اوج بدبختي!!

خدا به سر هيچ كدومتون نياره.... نزديكه 40روزه زندگيم نابود شده واقعا... بازم شكر... ميتونست از اين بدتر هم بشه... من كه هميشه اميد دارم... اما خيلي داره كمرنگ ميشه...

هر روزم بدتر ميشه... واقعا تاب اين همه غم رو ندارم...

اتفاقاي خيلي بدي داره توي زندگيم ميفته... خيلي بد...

بعد از رفتن آزاده، همه چيزم رفته... مگه من مقصر رفتنش بودم؟ گناه من اين وسط چيه؟؟؟ هر روز و هر شب دارم دعا ميكنم، انگاري دعاي من بي تاثيره...

ازتون خواهش ميكنم برام خالصانه دعا كنيد... اونايي كه مشهد هستين، تورو به امام رضا قسمتون ميدم، اگه رفتين حرم خيلي دعام كنيد...

يه قراري با خدا گذاشتم، يه چند روز ديگه هم گفتم صبر ميكنم... اگه درست نشه، ايمانم رو مجبورم زير پام بذارم و برم...

اگه درست نشه، ديگه برنميگردم اينجا... يعني ديگه نيستم كه بخوام برگردم...

خواهش ميكنم دعام كنيد...

نصيحت نميخوام، فقط دعا... بهم ايمان به خدا و صبر رو يادآوري نكنيد كه همه رو حفظم...

تمام آيات قرآن كه خدا از صبر گفته، انقد اين چند وقت خوندم كه به همينا زندم...

خدا همه جا گفته صبر كن بنده‌ي من، پاداش صبرت رو بهت ميدم... من خيلي صبر كردم... خيلي... پاداش صبرم اين نيست...

اينم بگم، چون ممكنه ديگه هيچ وقت برنگردم...

از همه به خاطر شيطنتهام معذرت ميخوام... خيليهارو باهاشون شوخي كردم... تورو خدا دلگيرنباشيد ازم... فقط شوخي بودن... چيزي توي دلم نيست... همتون جاي خواهر و برادر برام بوديد...

اينجا خيلي خوب بود... دوست داشتم اينجارو...

مونا گفت پروفايلم شاده... آره شاده، نخواستم فضاش رو عوض كنم كه دلگير بشه... خواستم غصه‌هام توي دل خودم باشه، كسي با ورودش به پروفايلم دلش نگيره....

محمد، رفتم عوضش نكن... دوسش دارم.. بذار يه يادگاري ازم بمونه...

داداش رضا، خيلي خيلي لطف كردي با دعاهات، كلي انرژي ميگرفتم از دعاهات... بازم ممنون

داداش اميررضا، حرفام حقيقت بود، تو چي ميدوني از حال و روزم؟ خدا به سرت نياره كه بفهمي چي ميگم

كياي عزيز، هميشه بهم خاله ميگفتي، چقد خاطره داريم با هم... يادته؟

كيا همه چيز خراب شد... ديگه خاله مثه قبل نيست، حلالم كن... هواي الهام رو داشته باشيا...

سپيده‌ي عزيز، تورو بيشتر از همه اذيت كردم، خيلي زياد

كلي بهم لطف كردي... فراموشم نشده، قبل رفتن يه زحمت ديگه برات دارم، حتما بايد ببينمت و يه كاري برام انجام بدي.... فقط هيچ تماسي باهام نگير خواهشا تا باهات قرار بذارم...

نميتونم تك تك اسمتون رو ببرم، انقد همه خوب بودين كه اگه بخوام دونه دونه بگم، تا صب بايد اسماتون رو بنويسم... از همگي ممنون...

راستي محمد جان، تو ميتوني به كاربريم بياي، يه پوشه دارم به اسم تشخيص هويت، مسابقه به خاطر من تعطيل شده، رفتم خودت زحمتش رو بكش... عكس بچه ها توشه.... بذار فضاي اينجا مثل قبل شاد بشه...

بچه ها، قدر تك تك لحظات قشنگ زندگيتون رو بدونيد... نعمت‌هاي با ارزش خدا هستن... خيلي خيلي با ارزش

كفران نعمت نكنيد.... قدر داشته هاتون رو بدونيد كه ممكنه يك لحظه بعد ديگه نداشته باشيدشون!

خيلي پرحرفي كردم... شرمنده، حلالم كنيد....

فقط يه قول بديد... رفتم برام ختم قرآن بگيريد...

به خدا نميخوام با اينا ناراحتتون كنم... هيچ راهي ندارم... درمونده شدم .... كارم جز گريه هيچي نيست....

ديگه واقعا درمونده شدم كه اومدم به شما التماس ميكنم....

:4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564:

سلام خواهر مهربونم :icon_gol:

دَرکت میکنم عزیزم ولی اینم میدونم که تا در بلا و امتحانش قرار نگیرم حال واقعیت رو نمیتونم بفهمم...

مهسا شاید باورت نشه، از تمام اون دوران گذشته که این روزا بیشتر از همیشه مثل فیلم از جلوی چشمام رد میشه، فقط حرفای دلنشین تو دائماً تو سرم زمزمه میشه... خودتم میدونی که چه روزایی با هم داشتیم...

همیشه پای قولم وفادار بودم و همیشه خواهم ماند، وقتی قول دادم که برای تو وایمانت دعا کنم، تا الآن پاش ایستاده بودم و از این به بعد هم دعا خواهم کرد.

مهسا به احترام رابطمون که به پاکی رابطه ی یه خواهر و برادر واقعیه و به احترام احترامی که تا الآن برای همدیگه قائل بودیم، رومُ زمین نذار و به خواهشی که همزمان با این پیامم ولی در جای دیگه ازت کردم عمل کن.

منتظرم...

• Like 11
لینک به دیدگاه

به خدا نميخوام با اينا ناراحتتون كنم... هيچ راهي ندارم... درمونده شدم .... كارم جز گريه هيچي نيست....

:jawdrop: اينا چيه نوشتي مهساااااا ،‌قوي باش دختر مي دونم خيلي سخته مي دونم ديگه طاقتت تموم شده ولي چند ماهي صبر كن به خاطر همه كساني كه دوستشون داري و دوستت دارن...بهت قول ميدم همه چيز درست ميشه...باور كن درست ميشه عزيزم :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

مهسا تو قویتر از اونی هستی که فکر میکنی

خیلی از آدمها مشکلاتی شاید سختر از تو داشتن. ولی بعدا دیدن که زنده موندن و هنوز دارن زندگی میکنن.

فقط در سکوت صبر کن.

• Like 6
لینک به دیدگاه

اینا چی بود دیگه مهسا.

میدونم خیلی قوی تر از اینا هستی و صبرت خیلی بیشتر از ایناس. پس ازت میخوام که بیشتر صبر داشته باشی.

واست دعا می کنیم. میدونیم که بالاخره برمیگردی. منتظرتیم مهسا.

• Like 8
لینک به دیدگاه

دوست عزیزم

نمی شناسمت گرچه اما

ولی فقط به یه جمله م اگه هنوز هستی دقت کن!

همه مشکلات زندگی یه روزی یه جایی تموم می شن اما چیزی که هیچ وقت نمی ایسته زمانه!!!

سعی کن در زمان حل بشی باهاش برو جلو تنها چیزیه که نجاتت می ده اگه ازش غافل شی و عقب بمونی تو مشکلاتت غرق میشی دستت رو بده به دست زمان تو رو از غمت جدا می کنه

اینو از یه همدرد با خودت بشنو!!!

بهم اعتماد کن

اگه خواستی یه جفت گوش دارم به حرفات گوش بدم!:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

دعا می کنم که هیچگاه چشمهای زیبای تو را در انحصار قطره های اشک نبینم

دعا می کنم که لبانت را فقط در غنچه های لبخند ببینم

دعا می کنم دستانت که وسعت آسمان و پاکی دریا و بوی بهار را دارد همیشه از حرارت عشق گرم باشد

من برایت دعا می کنم که گل های وجود نازنینت هیچگاه پژمرده نشوند

برای شاپرک های باغچه ی خانه ات دعا می کنم که بال هایشان هرگز محتاج مرهم نباشند

من برای خورشید آسمان زندگیت دعا می کنم که هیچگاه غروب نکند

مهسا جونم منتظرتیم که برگردی:wubpink:

• Like 14
لینک به دیدگاه

من نصیحتت میکنم مهسا

علیرغم خواسته تو

قوی باش واقعیت هارو ببین

ممکن بود بدتر از این هم اتفاق بیفته ولی باید بتونی چون تواناییشو داری

پس اینو هم رد کن وزندگیی که مال تو هست رو از نو وبهتر از قبل بساز

هیچگاه ناامید نباش!هرروز معجزه تازه ای اتفاق میافتد

مطمئن باش به اون چیزی که میخوای اگه باور داشته باشی میرسی

از این قالبی که الان خودتو توش زندونی کردی بیا بیرون دختر

تو میتونی

منتظرتیم

• Like 13
لینک به دیدگاه
من نصیحتت میکنم مهسا

علیرغم خواسته تو

قوی باش واقعیت هارو ببین

ممکن بود بدتر از این هم اتفاق بیفته ولی باید بتونی چون تواناییشو داری

پس اینو هم رد کن وزندگیی که مال تو هست رو از نو وبهتر از قبل بساز

هیچگاه ناامید نباش!هرروز معجزه تازه ای اتفاق میافتد

مطمئن باش به اون چیزی که میخوای اگه باور داشته باشی میرسی

از این قالبی که الان خودتو توش زندونی کردی بیا بیرون دختر

تو میتونی

منتظرتیم

روزهای ابری از پس هم می گذرند ... خورشید اما تابیدن را فراموش نمی کند ...

:icon_gol:

• Like 12
لینک به دیدگاه
نميدونم چي بگم... آدم از يه لحظه بعدش واقعا بي خبره...

الان ممكنه توي اوج خوشبختي باشي، اما يه لحظه بعد، اوج بدبختي!!

خدا به سر هيچ كدومتون نياره.... نزديكه 40روزه زندگيم نابود شده واقعا... بازم شكر... ميتونست از اين بدتر هم بشه... من كه هميشه اميد دارم... اما خيلي داره كمرنگ ميشه...

هر روزم بدتر ميشه... واقعا تاب اين همه غم رو ندارم...

اتفاقاي خيلي بدي داره توي زندگيم ميفته... خيلي بد...

بعد از رفتن آزاده، همه چيزم رفته... مگه من مقصر رفتنش بودم؟ گناه من اين وسط چيه؟؟؟ هر روز و هر شب دارم دعا ميكنم، انگاري دعاي من بي تاثيره...

ازتون خواهش ميكنم برام خالصانه دعا كنيد... اونايي كه مشهد هستين، تورو به امام رضا قسمتون ميدم، اگه رفتين حرم خيلي دعام كنيد...

يه قراري با خدا گذاشتم، يه چند روز ديگه هم گفتم صبر ميكنم... اگه درست نشه، ايمانم رو مجبورم زير پام بذارم و برم...

اگه درست نشه، ديگه برنميگردم اينجا... يعني ديگه نيستم كه بخوام برگردم...

خواهش ميكنم دعام كنيد...

نصيحت نميخوام، فقط دعا... بهم ايمان به خدا و صبر رو يادآوري نكنيد كه همه رو حفظم...

تمام آيات قرآن كه خدا از صبر گفته، انقد اين چند وقت خوندم كه به همينا زندم...

خدا همه جا گفته صبر كن بنده‌ي من، پاداش صبرت رو بهت ميدم... من خيلي صبر كردم... خيلي... پاداش صبرم اين نيست...

اينم بگم، چون ممكنه ديگه هيچ وقت برنگردم...

از همه به خاطر شيطنتهام معذرت ميخوام... خيليهارو باهاشون شوخي كردم... تورو خدا دلگيرنباشيد ازم... فقط شوخي بودن... چيزي توي دلم نيست... همتون جاي خواهر و برادر برام بوديد...

اينجا خيلي خوب بود... دوست داشتم اينجارو...

مونا گفت پروفايلم شاده... آره شاده، نخواستم فضاش رو عوض كنم كه دلگير بشه... خواستم غصه‌هام توي دل خودم باشه، كسي با ورودش به پروفايلم دلش نگيره....

محمد، رفتم عوضش نكن... دوسش دارم.. بذار يه يادگاري ازم بمونه...

داداش رضا، خيلي خيلي لطف كردي با دعاهات، كلي انرژي ميگرفتم از دعاهات... بازم ممنون

داداش اميررضا، حرفام حقيقت بود، تو چي ميدوني از حال و روزم؟ خدا به سرت نياره كه بفهمي چي ميگم

كياي عزيز، هميشه بهم خاله ميگفتي، چقد خاطره داريم با هم... يادته؟

كيا همه چيز خراب شد... ديگه خاله مثه قبل نيست، حلالم كن... هواي الهام رو داشته باشيا...

سپيده‌ي عزيز، تورو بيشتر از همه اذيت كردم، خيلي زياد

كلي بهم لطف كردي... فراموشم نشده، قبل رفتن يه زحمت ديگه برات دارم، حتما بايد ببينمت و يه كاري برام انجام بدي.... فقط هيچ تماسي باهام نگير خواهشا تا باهات قرار بذارم...

نميتونم تك تك اسمتون رو ببرم، انقد همه خوب بودين كه اگه بخوام دونه دونه بگم، تا صب بايد اسماتون رو بنويسم... از همگي ممنون...

راستي محمد جان، تو ميتوني به كاربريم بياي، يه پوشه دارم به اسم تشخيص هويت، مسابقه به خاطر من تعطيل شده، رفتم خودت زحمتش رو بكش... عكس بچه ها توشه.... بذار فضاي اينجا مثل قبل شاد بشه...

بچه ها، قدر تك تك لحظات قشنگ زندگيتون رو بدونيد... نعمت‌هاي با ارزش خدا هستن... خيلي خيلي با ارزش

كفران نعمت نكنيد.... قدر داشته هاتون رو بدونيد كه ممكنه يك لحظه بعد ديگه نداشته باشيدشون!

سلام مزحک

اینو امروز یاد گرفتم:ws3:

مسخره ایی دیگه

کلا خلی خنگی و دیوانه ایی

خوب کردم بهت زنگیدم تا خوبت شه

همینه که هست می خوای بخواه نمیخوای هم زوره

مسخره

پیامت رو هم به من چه به بچه ها بگم

خودت بیا بوگو من پیغام رسونت نیستم هآآآآآآآآآآآآآآآآآآ

زاقارت بیریخت

اه اه حالم به هم خورد