danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ یکی از دوست هایم میخواد خال بزاره. احتیاج به عکس و طرح داره که از روی اون برایش بزنند. من کجا میتونم این را پیدا کنم در اینترنت. لطفا معرفی کنید لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ مگه چیه؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ مگه چیه؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_52: گوگولی در خدمت شماس بعد هم معمولا اونجا که میرن یارو خودش یه بروشور داره نشون میده هر کدوم خواستی ور میداری 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ کی حال داره 2 ساعت تو گوگل بگرده. اونی که میخوماد بزنه کار اصلیش این نیست و محل کار نداره. چند تا مدل برای بازو میخوام. اونهایی که در گ.گل هست خیلی خفن هست. کار ایرانی ها نیست که بزننش لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ کی حال داره 2 ساعت تو گوگل بگرده.اونی که میخوماد بزنه کار اصلیش این نیست و محل کار نداره. چند تا مدل برای بازو میخوام. اونهایی که در گ.گل هست خیلی خفن هست. کار ایرانی ها نیست که بزننش اژدها دوس داره؟ :4chsmu1: بیا اینو دانلود کن 10 مگ حجمشه همش اژدهااااااااااااااااااااااااااااا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ طرح معروف رو بزن :icon_pf (34): رفیق بی کلک عمه 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ مگه چیه؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_52: هیچی بهش بگو طرح دوتا مار رو که بهم لولیدن رو بزنه خیلی باحاله 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ یه Iron Cross خال کوبی کنه بهتره ها... هم قشنگه... هم بین المللی هست... بسیجیام دوست دارند... 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ اژدها دوس داره؟ :4chsmu1:بیا اینو دانلود کن 10 مگ حجمشه همش اژدهااااااااااااااااااااااااااااا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هیتلر هست!!!!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
ایمان تقوا عمل صالح 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ خالکوبی در اسلام حرام است لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ خالکوبی در اسلام حرام است معمولا کس برای گفت و گو آزاد نمیاد اینجا ثبت نام کنه وا که اولین پستت اینه معمولا اولین پست تشکر از یه تاپیک درسی و علمی هست اینقدر تابلو نباشین:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ خالکوبی در اسلام حرام است آیتالله وحید خراسانی: مانعی برای وضو و غسل ندارد ولی پسندیده نیست. آیتالله سیستانی: در صورت آسیب رساندن به پوست جایز نیست و برای وضو و غسل مانعی ندارد. آیتالله نوری همدانی: هر چیزی که اضراری به بدن برساند جایز نیست. آیتالله سبحانی: اگر زیر پوستی باشد برای وضو مانعی ندارد و اگر ضرری برای بدن نداشته باشد مانعی ندارد. آیتالله خامنهای: نفس کار غلط است ولی مانعی برای غسل و وضو ایجاد نمیکند. آیتالله جوادی آملی: بیاشکال نیست و به بدن ضرر میرساند و در شأن مسلمان نیست. 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ اینقد دوست دارم کمرمو خالکوبی کنم اما نمیشه 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ اینقد دوست دارم کمرمو خالکوبی کنم اما نمیشه :ws3::ws3: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ :ws3::ws3: چرا میخندی خو دوست دارم دو تا بال بکشم 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ چرا میخندی خو دوست دارم دو تا بال بکشم خوب به نظر من خیلی قشنگه خوب... خندم بره این بود... به قول این مردم ممالک کفر بسی هات میباشد... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ خوب به نظر من خیلی قشنگه خوب... خندم بره این بود... به قول این مردم ممالک کفر بسی هات میباشد... خو من دوست دارم اما این کارو نمیکنم حالا تا اقامون چی بگه:jawdrop: عوضش گاهی میرم میخرم یه بسته 5000 همه دستو پامو میچسبودم بچه هم بودم غلاقه ی زیادی به این ادامس 10 تومنیا که عمسش میچسبه داشتم 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ خو من دوست دارم اما این کارو نمیکنم حالا تا اقامون چی بگه:jawdrop: عوضش گاهی میرم میخرم یه بسته 5000 همه دستو پامو میچسبودم بچه هم بودم غلاقه ی زیادی به این ادامس 10 تومنیا که عمسش میچسبه داشتم مطمئن باش آقای محترم خیلی هم استقبال خواهند کرد... منم خیلی دوست دارم یه آیرون کراس خال کوبی کنم... ولی کو خالکوب... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده