danielo 15240 ارسال شده در 18 مهر، 2010 یکی از دوست هایم میخواد خال بزاره. احتیاج به عکس و طرح داره که از روی اون برایش بزنند. من کجا میتونم این را پیدا کنم در اینترنت. لطفا معرفی کنید
میلاد 24047 ارسال شده در 18 مهر، 2010 مگه چیه؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_52: گوگولی در خدمت شماس بعد هم معمولا اونجا که میرن یارو خودش یه بروشور داره نشون میده هر کدوم خواستی ور میداری 2
danielo 15240 سازنده ارسال شده در 18 مهر، 2010 کی حال داره 2 ساعت تو گوگل بگرده. اونی که میخوماد بزنه کار اصلیش این نیست و محل کار نداره. چند تا مدل برای بازو میخوام. اونهایی که در گ.گل هست خیلی خفن هست. کار ایرانی ها نیست که بزننش
میلاد 24047 ارسال شده در 18 مهر، 2010 کی حال داره 2 ساعت تو گوگل بگرده.اونی که میخوماد بزنه کار اصلیش این نیست و محل کار نداره. چند تا مدل برای بازو میخوام. اونهایی که در گ.گل هست خیلی خفن هست. کار ایرانی ها نیست که بزننش اژدها دوس داره؟ :4chsmu1: بیا اینو دانلود کن 10 مگ حجمشه همش اژدهااااااااااااااااااااااااااااا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
سارا-افشار 36441 ارسال شده در 18 مهر، 2010 مگه چیه؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_52: هیچی بهش بگو طرح دوتا مار رو که بهم لولیدن رو بزنه خیلی باحاله 1
Waffen 15120 ارسال شده در 18 مهر، 2010 یه Iron Cross خال کوبی کنه بهتره ها... هم قشنگه... هم بین المللی هست... بسیجیام دوست دارند... 2
danielo 15240 سازنده ارسال شده در 20 مهر، 2010 اژدها دوس داره؟ :4chsmu1:بیا اینو دانلود کن 10 مگ حجمشه همش اژدهااااااااااااااااااااااااااااا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هیتلر هست!!!!!!!!!!!!!!
میلاد 24047 ارسال شده در 20 مهر، 2010 خالکوبی در اسلام حرام است معمولا کس برای گفت و گو آزاد نمیاد اینجا ثبت نام کنه وا که اولین پستت اینه معمولا اولین پست تشکر از یه تاپیک درسی و علمی هست اینقدر تابلو نباشین:icon_pf (34): 2
am in 25041 ارسال شده در 20 مهر، 2010 خالکوبی در اسلام حرام است آیتالله وحید خراسانی: مانعی برای وضو و غسل ندارد ولی پسندیده نیست. آیتالله سیستانی: در صورت آسیب رساندن به پوست جایز نیست و برای وضو و غسل مانعی ندارد. آیتالله نوری همدانی: هر چیزی که اضراری به بدن برساند جایز نیست. آیتالله سبحانی: اگر زیر پوستی باشد برای وضو مانعی ندارد و اگر ضرری برای بدن نداشته باشد مانعی ندارد. آیتالله خامنهای: نفس کار غلط است ولی مانعی برای غسل و وضو ایجاد نمیکند. آیتالله جوادی آملی: بیاشکال نیست و به بدن ضرر میرساند و در شأن مسلمان نیست. 5
Waffen 15120 ارسال شده در 23 مهر، 2010 چرا میخندی خو دوست دارم دو تا بال بکشم خوب به نظر من خیلی قشنگه خوب... خندم بره این بود... به قول این مردم ممالک کفر بسی هات میباشد... 2
VINA 31339 ارسال شده در 23 مهر، 2010 خوب به نظر من خیلی قشنگه خوب... خندم بره این بود... به قول این مردم ممالک کفر بسی هات میباشد... خو من دوست دارم اما این کارو نمیکنم حالا تا اقامون چی بگه:jawdrop: عوضش گاهی میرم میخرم یه بسته 5000 همه دستو پامو میچسبودم بچه هم بودم غلاقه ی زیادی به این ادامس 10 تومنیا که عمسش میچسبه داشتم 1
Waffen 15120 ارسال شده در 23 مهر، 2010 خو من دوست دارم اما این کارو نمیکنم حالا تا اقامون چی بگه:jawdrop: عوضش گاهی میرم میخرم یه بسته 5000 همه دستو پامو میچسبودم بچه هم بودم غلاقه ی زیادی به این ادامس 10 تومنیا که عمسش میچسبه داشتم مطمئن باش آقای محترم خیلی هم استقبال خواهند کرد... منم خیلی دوست دارم یه آیرون کراس خال کوبی کنم... ولی کو خالکوب... 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری