seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ فردوس خواهی دادمت خامش رها کن این دعا گفتا نه این خواهم نه آن دیدار حق خواهم عیان 4 لینک به دیدگاه
reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ فردوس خواهی دادمت خامش رها کن این دعا گفتا نه این خواهم نه آن دیدار حق خواهم عیان نمی دانم چه می خواهم بگویم*** زبانم در دهان باز بسته ست هوشنگ ابتهاج 3 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ نمی دانم چه می خواهم بگویم*** زبانم در دهان باز بسته ستهوشنگ ابتهاج تنـــت بــه نــاز طبـــیـبان نیازمـند مباد وجــود نـازکــت آزرده گـزنـد مباد 2 لینک به دیدگاه
reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ تنـــت بــه نــاز طبـــیـبان نیازمـند مباد وجــود نـازکــت آزرده گـزنـد مباد درد عاشقي را دوايي بهتر از معشوق نيست *** شربت بيماري فرهاد را شيرين كنيد عصري تبريزي 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ درد ها سر به هم اورده خدایا چه کنم مثنوی واژه کم اورده خدایا چه کنم 1 لینک به دیدگاه
reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ درد ها سر به هم اورده خدایا چه کنممثنوی واژه کم اورده خدایا چه کنم مسافر چون بود رهرو کدام است ***که را گویم که او مرد تمام است شبستری 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ تا رفت مرا از نظر آن چشم جهان بین کس واقف ما نیست که از دیده چه ها رفت 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ تو تماشاگه خلقی و من از باده ی شوق مستم آنگونه که یارای تماشایم نیست 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ تو نباشی من و این پنجره ها هم زردیم شاید آخر سر پاییز توافق کردیم 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ منم که شهره ی شهرم به عشق ورزیدن منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ ننگرد دیگر به سرو اندر چمن هر که دید آن سرو سیم اندام را ... 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ آگه ز روزگار پریشان ما نبود هر دل که روزگار پریشان نداشته است 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ تو نباشی من از آینده ی خود پیرترم از خر زخمی ابلیس زمین گیر ترم 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ تو نباشی من از آینده ی خود پیرترم از خر زخمی ابلیس زمین گیر ترم مخند ای صبح بی هنگام که امشب سازشی دارد نوای مرغ شب با خاطر اندوهناک من 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ ناگهان پرده برانداخته ای یعنی چه ؟؟؟ مست از خانه برون تاخته ای یعنی چه ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ هردم به یاد آن لب می گون و چشم مست از خلوتم به خانه ی خمار میکشی... 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ یک دست جام باده و یک دست جعد یااااااار رقصی چنین میانه میدانم آرزوست ... 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ تو نازک طبعی و طاقت نیاری گرانیهای مشتی دلق پوشان 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ نکتهها رفت و شکایت کس نکرد جانب حرمت فرونگذاشتیم 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ مردم در این فراق و در آن پرده راه نیست یا هست و پرده دار نشانم نمیدهد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده