Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ چرا مشاعره رو خراب می کنین؟!!! شما فقط باید شعر قبلی رو جواب بدین تو خود وصال دگر بودی ای نسیم وصال خطا نگر که دل امید در وفای تو بست 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ تو خود وصال دگر بودی ای نسیم وصال خطا نگر که دل امید در وفای تو بست تصویر محو یاد تو هم رد شد از دلم رفتی و ماند بر دل من رد پای شعر من زنده ام به عشق تو در واژه واژه ام جان میکنم بدون تو در انزوای شعر با هر تپش دوباره دلم تنگ میشود گاهی برای قلب تو گاهی برای شعر 3 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ روزی که اندوه و آهم یکباره سازد تباهم فریاد کفر و گناهم بشنو ز خاکستر من 2 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ تو مو میبینی ومن پیچش مو تو ابرو من اشارتهای ابرو 4 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ وطن یعنی پدر مادر نیاکان به خون و خاک بستن عهد وپیمان 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ تو مو میبینی ومن پیچش موتو ابرو من اشارتهای ابرو وصل خورشید به شب پره اعمی نرسد که در آن آینه صاحب نظران حیرانند 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ وطن یعنی پدر مادر نیاکانبه خون و خاک بستن عهد وپیمان نصیب ماست بهشت ای خداشناس برو که مستحق کرامت گناه کارانند 3 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آرد نهال دشمنی برکن که رنج بیشمار آرد 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آردنهال دشمنی برکن که رنج بیشمار آرد در نظر بازی ما بیخبران حیرانند من چنینم که نمودم دگر ایشان دانند 3 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ دارم امید برین اشک چو باران که دگر برق دولت که برفت از نظرم باز آید 3 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ دلم ز حلقه زلفش بجان خرید آشوب چه سود دید ندانم که این تجارت کرد 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ دارم امید برین اشک چو باران که دگر برق دولت که برفت از نظرم باز آید دلم رمیده لولی وشیست شور انگیز دروغ وعده و قتال وضع و رنگ امیز :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ دلم ز حلقه زلفش بجان خرید آشوبچه سود دید ندانم که این تجارت کرد در میخانه ببستند خدایا مپسند که در خانه تزویر و ریا بگشایند 3 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ در میخانه ببستند خدایا مپسند که در خانه تزویر و ریا بگشایند در خرابات مغان نور خدا میبينم اين عجب بين که چه نوری ز کجا میبينم جلوه بر من مفروش ای ملک الحاج که تو خانه میبينی و من خانه خدا میبينم 4 لینک به دیدگاه
@نیوشا 752 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ مژده ایدل که دگر باد صبا باز آمد/ هد هد خوش خبر از طرف سبا باز امد.......... 4 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ دمي با دوست در خلوت به از صد سال در عشرت مـن آزادي نـمي خواهم كـه با يـوسف بـه زنـدانـم 4 لینک به دیدگاه
@نیوشا 752 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ منم که دیده به دیدار دوست کردم باز/ چه شکر گویمت ای کار ساز بنده نواز 3 لینک به دیدگاه
mehdi_61 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ زاهد ظاهر پرست از حال ما آگاه نیست در حق ما هر چه گوید جای هیچ اکراه نیست 3 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ تا چند حدیث پنج و چهار ای ساقی مشکل چه یکی چه صد هزار ای ساقی خاکیم همه چنگ بساز ای ساقی بادیم همه باده بیار ای ساقی 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ تا چند حدیث پنج و چهار ای ساقیمشکل چه یکی چه صد هزار ای ساقی خاکیم همه چنگ بساز ای ساقی بادیم همه باده بیار ای ساقی يكي درد و يكي درمان پسندد يكي وصل و يكي هجران پسندد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده