دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ دیدم بخواب دوش که ماهی برآمدی کز عکس روی او شب هجران سر آمدی 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ یاد باد آن صحبت شبها كه با نوشین لبان بحث سر عشق و ذكر حلقه عشاق بود 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ در کوچه راه میروی و باد میوزد این نکته کافی است در اثبات دلبریت ترکیب بی همتایی از اندوه و از شادی لبخند بر لب،گریه پنهان در گلو کردم 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ من تماشای تو می کردم و غافل بودم کز تماشای تو خلقی به تماشای منند 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ من تماشای تو می کردم و غافل بودم کز تماشای تو خلقی به تماشای منند در این خزان،که شکوه بهار با ما نیست شکسته حال تر از من میان گلها نیست 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ تا گوشه ی چشمی به من آن سیم تن انداخت خوبان جهان را همه از چشم من انداخت 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ تا گوشه ی چشمی به من آن سیم تن انداخت خوبان جهان را همه از چشم من انداخت تنهاتر از خویشم، در این ايّام دلتنگ شبها کسی جز سایه ام، دنبال من نیست 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ تبــر بـه دوش به دنبـال خویـش می گـردم کـه بشکنـم مگـر ایـن "لات" بـی سر و پـا را 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ تبــر بـه دوش به دنبـال خویـش می گـردم کـه بشکنـم مگـر ایـن "لات" بـی سر و پـا را آمده بودم که شبی باشم و فردا بروم با تو کمی یا که دمی باشم و زینجا بروم 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ مگذار که دندانزده ی غم شود ای دوست این سیب که ناچیده به دامان تو افتاد 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ مگذار که دندانزده ی غم شود ای دوست این سیب که ناچیده به دامان تو افتاد در ناگهان ظهر زمستان رها شدند فوارهها که یخ زده بودند، وا شدند 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ داد از این طرز مسلمانی که هر کس در نظر قبله را می جوید اما از خدا برگشته است 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ داد از این طرز مسلمانی که هر کس در نظر قبله را می جوید اما از خدا برگشته است تویی که کوچهی غربت سپردهای با من و نعش سوخته بر شانه بردهای با من تو زخم دیدی اگر تازیانه من خوردم تو سنگ خوردی اگر آب و دانه من خوردم 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ مرابه روز قیامت غمی که هست این است که روی مـــردم دنیـــــــا دوباره باید دید صائب تبریزی 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ مرابه روز قیامت غمی که هست این است که روی مـــردم دنیـــــــا دوباره باید دید صائب تبریزی دلم خوش است که در متنِ غم ز دست ندادم صفای لحظه ای از شَنگیِ خجسته ی خود را سهیل محمودی 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ آنچه از رفتنت آمد به سرم را فردا مردم از خواندن این تذکره ها می فهمند 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ آنچه از رفتنت آمد به سرم را فردا مردم از خواندن این تذکره ها می فهمند در وا شد و پاشید نسیم هیجانش تا نبض مرا تند کند با ضربانش 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ شادم تصور می کنی وقتی ندانی لبخندهای شادی وغم فرق دارند 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ شادم تصور می کنی وقتی ندانی لبخندهای شادی وغم فرق دارند درد عاشقي را دوايي بهتر از معشوق نيست شربت بيماري فرهاد را شيرين كنيد 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ دل را زخاك سينه تــــوانم برون كنم غم را زدل برون نتوان كرد چون كنم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده