Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ تو شادی کن ز شمس الدین تبریزی و از عشقش که از عشقش صفا یابی و از لطفش حمایتها مولانا 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ آن شیر دلاور که زبهر طمع نفس در خوان جهان پنجه نیالود، علی بود شاهی که وصی بود و ولی بود، دلا منگر به هر شاخی که در تنگی فرومانی به اول بنگر و آخر که جمع آیند غایتها مولانا 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ دلا منگر به هر شاخی که در تنگی فرومانیبه اول بنگر و آخر که جمع آیند غایتها مولانا الا حمایت تو رمز استقامت من چنان که سینه ی تو ساحل سلامت من دوباره دیدنت ای جان معاد موعود است قیام قامت قدیسیت قیامت من مطلع غزل استاد منزوی به همراه واج ارایی بی نظیر مصرع آخر تقدیم به دوستان اهل شعر مشاعره 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ ندانستم چو نیکو قدر ایام جوانی را دلم خون می شود چون بشنوم نام جوانی را 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ ای خواجه نمیبینی این روز قیامت را این یوسف خوبی را این خوش قد و قامت را مولانا 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ آشنای تو به دل غير تو را ره ندهد که نسازند به يک خانه دو بيگانه به هم 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ ندانستم چو نیکو قدر ایام جوانی را دلم خون می شود چون بشنوم نام جوانی را ای خواجه نمیبینی این روز قیامت رااین یوسف خوبی را این خوش قد و قامت را مولانا از آن سوی فلق آمد زن ستاره بدست کنار من-من تاریک بی ستار-نشست چگونه شاکر آن دل مهربان باشم اگر نباشم از این پس همه ستاره پرست 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ از آن سوی فلق آمد زن ستاره بدستکنار من-من تاریک بی ستار-نشست چگونه شاکر آن دل مهربان باشم اگر نباشم از این پس همه ستاره پرست تاب بنفشه میدهد طره مشک سای تو پرده غنچه میدرد خنده دلگشای تو 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ وصف تو کار واژه های لال من نیست این شعر های عاشقانه مال من نیست 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ توبه من درست نیست خموش من بیتوبه را به کس مفروش مولوی 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ شاعران از موی لخت و صاف کمتر گفته اند بسکه مضمون در دل موی مجعد ریخته.. 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ همه کدیه از این حضرت به سجده و وقفه و رکعت برای دید این لذت کز او شهوت شود حامل مولوی 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ لازمه عاشقیست رفتن و دیدن ز دور ور نه ز نزدیک هم رخصت دیدار هست 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ تو دیدی هیچ عاشق را که سیری بود از این سودا تو دیدی هیچ ماهی را که او شد سیر از این دریا مولانا 3 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ آتشی زد شب هجرم به دل و جان که مپرس آن چنان سوختم از آتش هجران که مپرس شهریار 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ ساقیا امشب که مستم لطف کن خونم بریز ورنه چون فردا شود رنج خمارم می کشد 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ دلم ایران و تو اسکندر تائیس اطوار زدی و سوختی و کشتی و غارت کردی 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ یار اگر با ما گهی صلح و گهی پیکار داشت ما حریف عشق او بودیم و با ما کار داشت 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ یک جهان بر هم زدم وز جمله بگزیدم تو را من چه می کردم به عالم گر نمی دیدم تو را 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ یار اگر با ما گهی صلح و گهی پیکار داشتما حریف عشق او بودیم و با ما کار داشت تا به فراق خو کنم صبر من و قرار کو؟ وعده ی وصل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده