Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ می رسد از راه و می تازد به ماه جغد می خندد به روی کاج پیر شاعری می ماند و شامی سیاه در دل تاریک این شب های سرد 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ من نه آنم که دوصد مصرع رنگین گویم من چو فرهاد یکی گویم و شیرین گویمخدا نکنه اونروزو ببینم مرغ سحر ناله سر کن داغ مرا تازه تر کن وصف حالمه شدید..کل روش فکر کرده ام!!!! 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ مرغ سحر ناله سر کنداغ مرا تازه تر کن وصف حالمه شدید..کل روش فکر کرده ام!!!! نقش بند جان که جانها جانب او مایلست ..... عاقلان را بر زبان و عاشقان را در دلست :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ تو خفته ای و نشد عشق را کرانه پدید تبارک الله از این ره که نیست پایان 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ نمانده در دلم جز نام و یادت همه جانم فدای آن نگاهت شیخ کبیر:| 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از دیده چو سیل روانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وات هپن!!یادم رفت یهو!درس نوشتم؟؟؟؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ هرجا که منم در طلب رو تو هستم گویی که منم تشنه و روی تو فرات است 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ ترک عاشق کش من مست برون رفت امروز تا دگر خون که از دیده روان خواهد بود چشمم آن دم که ز شوق تو نهد سر به لحد تا دم صبح قیامت نگران خواهد بود 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ تورا چه کار که سرو ایستاده میمیرد؟ همیشه سبز بمان سرو ایستادهی من 7 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ در بسته شد به روی همه چون تو آمدی ای خاص کرده معنی هربار عام را ============== دلم نیومد قبلی رو حذف کنم خیلی قشنگه دوسش دارم:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ آمـدی جــانـم به قربــانـــت ولـی حالا چرا ؟ بی وفا،بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چــرا ؟ نوشدارویی و بعد از مرگ ســهراب آمــــدی ســـنگدل این زودتـر می خواســتی حالا چـــرا ؟ 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اینک این من : سر به سودای پریشانی نهاده داغ نامت را نشان کرده، به پیشانی نهاده 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ هر دو زلفش سایبان مهر و ماه آهــــوان را سایه ی زلفش پناه 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ همه کارم ز خود کامی به بد نامی کشید آخر نهان کی ماند آن رازی کزوسازند محفلها 8 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ از شوکت فرمانروایی ها سرم خالیست من پادشاه کشتگانم کشورم خالی است 8 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ از شوکت فرمانروایی ها سرم خالیست من پادشاه کشتگانم کشورم خالی است تا رفت مرا از نظر آن چشم جهان بین کس واقف آن نیست که از دیده چه ها رفت 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ تنها نه ز راز دل من پرده برافتاد تا بود فلک شیوه او پرده دری بود 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ تنها نه ز راز دل من پرده برافتاد تا بود فلک شیوه او پرده دری بود دل گفت فروکش کنم این شهر به بویش بیچاره ندانست که یارش سفری بود 4 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ دلم رمیده لولیوشیست شورانگیز دروغ وعده و قتال وضع و رنگ آمیز 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ ز دریچههای چشمم نظری به ماه داری چه بلند بختی ای دل که به دوست راه داری 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده