Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ مگر با داس سيمين کشت زرين بدروي ورنه به مشتي خوشه درهم کوفتن خرمن نخواهد شد 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ دیدم به خواب که بدستم پیاله بود تعبیر رفت که کار به دولت حواله بود 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ دوست عزیز من به علت ناشناخته ای از دادن امتیاز محرومم!!!شرمنده شماهستم...:ws44: دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نبود دائما یکسان نباشد کار دوران غم مخور 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ رفتي و بي تو دلم پر درده پاييز قلبم ساکت و سرده دل که مي گفتم محرمه با من کاشکي مي ديدي بي تو چه کرده 2 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ هرکس به طریقی دل ما میشکند بیگانه جدا دوست جدا میشکند بیگانه اگر میشکند حرفی نیست از دوست بپرسید که چرا میشکند 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ دانی که چرا سر نهان با تو نگویم؟ طوطی صفتی طاقت اسرار نداری 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ یادمان باشد اگر شاخه گلی را چیدیم وقت پرپرشدنش سوزو نوایی نکنیم پر پروانه شکستن هنر انسان نیست گرشکستیم زغفلت من ومایی نکنیم 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ من از چشم تو ای ساقی خراب افتاده ام لیکن بلایی کز حبیب اید هزارش مرحبا گفتیم 3 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ ميروم شايد فراموشت كنم با فراموشي هم آغوشت كنم ميروم از رفتن من شاد باش از عذاب ديدنم آزاد باش 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ ميروم شايد فراموشت كنم با فراموشي هم آغوشت كنم ميروم از رفتن من شاد باش از عذاب ديدنم آزاد باش شبی یاد دارم که چشمم نخفت شنیدم که پروانه با شمع گفت که من عاشقم گر بسوزم رواست تو را گریه و سوز باری چراست؟ .................................. ........................................ 2 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ تو اگر در طپش باغ خدا را دیدی..... همتی کن و بگو ماهی ها حوضشان بی آب است......... 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ تو اگر در طپش باغ خدا را دیدی.....همتی کن و بگو ماهی ها حوضشان بی آب است......... تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه............. 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ هرآنکس که پند پدر نشوند به ناچار روزی پشیمان شود ( دوستان عزیزم خواهشا توی مشاعره از ترانه استفاده نکنین ترانه خیلی با شعر فرق داره) 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ دیروز مستان را به ره بربود ان ساقی کله امروز می در میدهد تا بر کند از ما قبا ای رشک ماه و مشتری با ما و پنهان چون پری خوش خوش کشانم میبری اخر نگویی تا کجا؟ دیوان شمس مولانا 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ دوستان منع کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ یازده منصور منصور آمده کلهم نور علی نور آمده 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ هر جا روی تو با منی ای هر دو چشم و روشنی خواهی سوی مستیم کش خواهی ببر سوی بلا 3 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ اي دل طريق رندي از محتسب بياموز مست است ودر حق او کس اين گمان ندارد 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ اي دل طريق رندي از محتسب بياموزمست است ودر حق او کس اين گمان ندارد دانی که چنگ وعود چه تقریر میکنند پنهان خورید باده که تعزیر میکنند 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده