Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ منو از این عذاب رها نمیکنی کنارمی به من نگاه نمیکنی تمام قلبتو به من نمیرسه همین که فکرمی برای من بسه لینک به دیدگاه
mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ هـــرکه عاشق شد جفا بسیار می باید کشید بهر یک گل ، منت صد خار می باید کشید لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ دردا در گنجینه به ما را بگشودند اندوه، که بر دوست ره خانه ببستند لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ در کلبـــه مــا سفره ارباب و فقیرانــــه جــــدا نیست در حلقه ما جنگ و نزاعی به سر شاه و گدا نیست ما مطرب عشقیم در کعبه ما جنگ رسیدن به خدا نیست لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ تو نیستی دل این چتر، وا نخواهد شد غمی ست باران،وقتی هوا هوای تو نیست لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ تـو را اینجـا بـه صدهـا رنگ مـی جوینـد تــو را بـا حیلــه و نیــرنـگ مـی جـوینــد تـو را با نیـزه هــا در جنگ مــی جوینـد تــو را اینجا بـه گرد سنگ مـی جـوینــد تـو جــــــان مـــــی بخشـــی و اینجـــــا بـــه فتـــوای تــو می گیرنـد جــان از مــا نمیدانم کی ام من نمیدانم کی ام من آدمــم روحـم خـدایـم یــا کــه شیطانـم لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ من مرغ دریا بودم و روح تو صیاد ای کاش آغوشت پر پرواز می شد لینک به دیدگاه
mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۳ دلا تا کی درین کاخ مجازی کنی مانند طفلان خاکبازی؟ لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۳ یاد رنگ و بوی تو ای نوبهار عشق هم چون بنفشه سر به گریبان کشیده ام لینک به دیدگاه
mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۳ مزن ز چون و چرا دم که بنده مقبل قبول کرد به جان هر سخن که جانان گفت لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ تو ای ستاره خندان کجا خبر داری؟ ز ناله سحر و گریه شبانه ما چو بانگ رعد خروشان که پیچد اندر کوه جهان پر است ز گلبانگ عاشقانه ما لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ آنکس که زمین و چرخ و افلاک نهاد بس داغ که او بر دل غمناک نهاد... بسیار لب چو لعل و زلفین چو مشک در طبل زمین و حقه خاک نهاد .... لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ در اينجـــا هـر کـه در دل بـــاوري دارد.... در اينجــا هــر غمــــي خنيــــاگــــري دارد کـه در ميخانه حتي دشمنت بـا خود.... بجــاي دشنـــه دستــش ساغـــــري دارد لینک به دیدگاه
mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ دیده ام من برگ سبزی از درخت...که افتاد زانجا و بر ریشه نشست 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تار و پود عالم امکان، به هم پیوسته است عالمی را شاد کرد آنکس که یک دل شاد کرد 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ دور از تو آنچه سمت ِ چپ سينه ي من است دل نيست، موزه ي درد معاصر است 3 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ تب وتابی است در موسیقی آب کجا پنهان شده است این روح بی تاب؟ فرازش شوق هستی، شور پرواز فرودش غم، سکوتش مرگ و مرداب 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتمهمه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم مستی به چشم شاهد دلبند ما خوش است زان رو سپرده اند به مستی و شرب مدام ما 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ مستی به چشم شاهد دلبند ما خوش است زان رو سپرده اند به مستی و شرب مدام ما اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بدو تازیم بنیادش بر اندازیم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده