kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ مرهم نمینهی به جراحت،نمک مباش نوشم نمیدهی به دلم نیشتر مزن 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ نبینی که سختی به غایت رسید مشقت به حد نهایت رسید 2 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ در حق من لبت این لطف که میفرماید سخت خوب است ولیکن قدری بهتر از این 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ نمیدانم دلم دیوانه کیست اسیر نرگس مستانه کیست نمیدانم دل سرگشته من کجا میگردد و در خانه کیست 2 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ تجلي گه خـود كـرد خـــدا ديــده مـا را در اين ديده درآييد و ببينيد خـدا را 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ ای که در جلوه گری آیتی از نور خدایی حیف باشد مه من کاین همه از مهر جدایی گفته بودی جگرم خون نکنی باز کجایی من ندانستم از اول که تو بی مهر و وفایی عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی 3 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ یا رب مگیرش ار چه دل چون کبوترم افکند و کشت و عزت صید حرم نداشت 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ تا دلی آتش نگیرد حرف جانسوزی نگوید حال ماخواهی اگراز گفته ی ما جستجوکن 3 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ نشود فاش کسی آنچه میان من و توست تا اشارات نظر نامه رسان من و توست گوش کن با لب خاموش سخن می گویم پاسخم گو به نگاهی که زبان من و توست 3 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ تا بر گذشته مي نگرم ، عشق خويش را چون آفتاب گمشده مي آورم بياد 4 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ درد عشقي كشيده ام كه مپرس زهر هجري چشيده ام كه مپرس 2 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ اخیییییییییی مرجانی چقدر درد کشیدی تو سخن گفتن غزل خواندن سرودن من و شب های غربت تا سحرگاه 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ هر چند مفلسم نپذیرم عقیق خرد کان عقیق نادر ارزانم آرزوست 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ تا بوده چشم عاشق در راه یار بوده بی آنکه وعده باشد در انتظار بوده 3 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ هميشه در قلب من حرمت تو باقيست نمادي از تو دارم همان که يادگاريست 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ تبر به دوش بت شکن ، خلیل آتشین سخن خدای ما دوباره سنگ و چوب شد نیامدی 2 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ یاران چه غریبانه رفتند ازین خانه هم سوخته شمع ما هم سوخته پروانه 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ همه شب در این امیدم که ببینم از تو رویی چه ضرر تورا که نمن هم برسم به آرزویی 2 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ یک نفس بنای این دیوار باش در خرابیهای ما معمار باش 2 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ شکفته شد گل حمرا و گشت بلبل مست صلاي سر خوشي اي صوفيان باده پرست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده