mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ دریاب اگر اهل دلی پیش تر از صبح...چون غنچه نشکفته نسیم سحری را ای روی تو چشمهٔ خور چشم ابروی تو طاق اخضر چشم بالای بلند و چشم مستت شمشاد روان و عبهر چشم لعل تو شراب مجلس روح روی تو چراغ منظر چشم لینک به دیدگاه
mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ ای روی تو چشمهٔ خور چشمابروی تو طاق اخضر چشم بالای بلند و چشم مستتشمشاد روان و عبهر چشم لعل تو شراب مجلس روحروی تو چراغ منظر چشم من نشاطی را نمی جویم بجز اندوه عشق...من بهشتی را نمی خواهم به غیر از کوی دوست لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ من نشاطی را نمی جویم بجز اندوه عشق...من بهشتی را نمی خواهم به غیر از کوی دوست تا روی تو پیرامن موی تو ندیدم اقرار نکردم که ملک را پر و بالست غمگین مشو ار وصف جمال تو نکردم کز وصف تو میر جهان ناطقه لالست میری که بود حافظ زندان سکندر وز حکم مَلک مُلک سلیمانش مسخر لینک به دیدگاه
mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ روزی که سر از پرده برون خواهی کرد...انروز زمانه را زبون خواهی کردگر حسن و جمال ازین فزون خواهی کرد...یا رب چه جگرهاست که خون خواهی کرد لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ در دلم بود که بی دوست نباشم هرگز چه توان کرد که سعی من و دل باطل بود لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ در دلم بود که بی دوست نباشم هرگزچه توان کرد که سعی من و دل باطل بود دید طین آدم و دینش ندید این جهان دید آن جهان بینش ندید فضل مردان بر زنان ای بو شجاع نیست بهر قوت و کسب و ضیاع لینک به دیدگاه
mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ *عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت...که گناه دیگران بر تو نخواهند نوشت *من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...هرکسی ان دروید عاقبت کار که کشت لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ یاد باد آنکه مرا یار عزیزت خواندی یاد این یار عزیز کهن از یاد مبر لینک به دیدگاه
mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ روزها فکر من این است و همه شب سخنم...که چرا غافل از احوال دل خویشتنم لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۲ ملکا ذکر تو گویم که توپاکی و خدایی...نروم جز به همان ره که توام راهنمایی لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ یعقوب نکرد از غم نادیدن یوسف این گریه که دور از لب خندان تو کردم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ ملکا ذکر تو گویم که تو پاکی و خدایی نروم جز به همان ره که توام راهنمایی لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ یاد آور چه راه پیمودی به کجا آمدی، کجا بودی لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ یاد آور چه راه پیمودی به کجا آمدی، کجا بودی یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگهدار مرا لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرایار تویی غار تویی خواجه نگهدار مرا از متاع مهر و وفا اگر نمی خری باری اجازتی که به جای دگر برَد لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ از متاع مهر و وفا اگر نمی خری باری اجازتی که به جای دگر برَد دلا تا کی درین زندان فریب این و آن بینی یکی زین چاه ظلمانی برون شو تا جهان بینی لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ دلا تا کی درین زندان فریب این و آن بینی یکی زین چاه ظلمانی برون شو تا جهان بینی یادش همیشه با من و عشقش امیدِ دل شکر خدا که شاهد مقصود در بر است لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ یادش همیشه با من و عشقش امیدِ دل شکر خدا که شاهد مقصود در بر است تو به من خندیدی و نمیدانستی من به چه دلهره از باغچه ی همسایه سیب را دزدیدم ... لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ تو به من خندیدی و نمیدانستیمن به چه دلهره از باغچه ی همسایه سیب را دزدیدم ... مشاطه سرمه می کشد آن چشم مست را تا بیشتر سیاه کند روزگار من لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده