Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ما را سر باغ و بوستان نیست هرجا که تویی تفرج انجاست 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تا تو بر من عاشقی ای محترم پرده برکش من به تو عاشقترم 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مرا مهر سیه چشمان ز سر بیرون نخواهد شد قضای آسمان این است و دگرگون نخواهد شد 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دل میرود ز دستم صاحبدلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آنانکه محیط فضل و اداب شدند در جمع کمال شمع اصحاب شدند 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دیدی آخر دم مردانه بجز لاف نبود بکش از مردم نامرد که حقت این است 3 لینک به دیدگاه
afra68 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تمام مساله ام دیدن دوباره توست و میگریزد از این ذهن راه حل حتی! 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ياري اندر کس نميبينم ياران را چه شد دوستي کي آخر امد دوستداران را چه شد 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دل که ایینه صافیست غباری دارد از خدا می طلبم صحبت روشن رایی 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یا رب چه غمزه کرد صراحی که خون خم با نعرههای قلقلش اندر گلو ببست 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم روزی سراغ وقت من ایی که نیستم 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مرد چون بشنید آن پاسخ تمام گفت بر ما شد ترا کشتن حرام 2 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ندوزی چو حیوان نظر بر گیاه بیابی اگر لذت اشک و آه 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی چه زیان تو را که من هم برسم به آرزویی 4 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یارا بهشت صحبت یاران همدم است دیدار یار نامناسب جهنم است 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو زین جلوه از جا نرفتی , که ای؟ تو سنگی , کلوخی, جمادی , چه ای؟ 4 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یا رب، نگاه کس، به کسی آشنا مکن گر میکنی، کرم کن و از هم جدا مکن 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نزن ناخن و زخمه ای بر دلم دمار کدورت بر آر از گلم 4 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم.... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده