Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ندانم کان مه نامهربان یادم کند یا نه فریب انگیز من با وعده ای شادم کند یا نه 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هرگز از بی کسی خویش مرنج هرگز از دوری این راه مگو و از این فاصله ها که میان من و توست و هر انگاه دلت تنگ من است بهترین شعر مرا قاب کن و پشت نگاهت بگذار تا که تنهاییت از دیدن من جا بخورد و بداند که دل من با توست و همین نزدیکی ست 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تیر مژگان ترا خون ریختن در طریق عشق کمتر پایهایست 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ توانی اگر دل دریا کنی تو آن در یکتای پیدا کنی 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو كيستي كه من اينگونه بي تو بيتابم شب از هجوم خيالت نمي برد خوابم تو كيستي كه با هر تبسم تو مثال قايق شكسته روي گردابم 8 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مغنی نوای دگر ساز کن دلم تنگ شد مطرب آواز کن 8 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نه زنجیر جفا بر گردنم تنگ است از آن گویم که عنقا را ز طوق آهنین ننگ است مینالم عنقا: نام پرنده ایست بلند پرواز 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من آن شب زاده ی خشمم که با شب رازها دارم غمم آغاز خورشیدُ به شب آوازها دارم 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مادر موسیقی بهشت همانا صدای توست گوش دلم به زمزمه لالایی توست شهریار 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ترا من چشم در راهم شباهنگام گرم یاد آوری یا نه من از یادت نمیکاهم 5 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نگارینی که من دارم اگر برقع براندازد نماید زینت و رونق نگارستان مانی را عطار 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اگر چه دوست به چیزی نمیخرد ما را به عالمی نفروشیم مویی از سر دوست 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تکیه بر تقوی و دانش در طریقت کافریست راه رو گر صد هنر دارد توکل بایدش... 6 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شراب خورده و خوی کرده می روی به چمن که آب روی تو آتش در ارغوان انداخت به بزمگاه چمن دوش مست بگذشتم چو از دهان توام غنچه در گمان انداخت 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تا که بودیم،نبودیم کسی کشت ما را غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند،خفته ایم و همه بیدار شدند 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ داد معشوقه به عاشق پیغام که کند مادر تو با من جنگ 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گوهر شناس نیست در این شهر شهریار من در صف خزف چه بگویم که چیستم 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ میی ده که چون ریزیش در سبو بر آرد سبو از دل آواز هو 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وای ازین چشمی که می کاود نهان روز و شب در چشم من راز مرا گوش بر در می نهد تا بشنود شاید آن گمگشته آواز مرا 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده