moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یک شب تو را ز مستی تشبیه ماه کردم تو خوبتر ز ماهی من اشتباه کردم 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مرا نزد بخیل آورد آن مرد یکی صد ساله ای دیدم در آن درد 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درد هجری کشیده ام که نپرس زهر هجری چشیده ام که نپرس 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدایا همدمی 7 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یار اگر زخمت زند با تیغ ابرو دم مزن تیغ ابرو را کنم با سوزن مژگان رفو 7 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وفا مجوی زخوبان که در شکستن عهد چو در شکست سر زلف خود سبک دستند 7 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلبر از ما به صد امید ستد اول دل ظاهرا عهد فرامُش نکند خلق کریم... 6 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من کیستم ز مردم دنیا رمیده ای چون کوهسار پای به دامن کشیده ای 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یکی چو باده پرستان صراحی اندر دست یکی چو ساقی مستان به کف گرفته ایاغ 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ غم عشقت بیابون پرورم کرد هوای بخت بی بال و پرم کرد 5 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلربایی همه آن نیست که عاشق بکشند خواجه آن است که باشد غم خئمتکارش 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شاه ترکان چ.ن پسندید و به چاهم انداخت دستگیر ار نشود لطف تهمتن چه کنم 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مردم از درد و نمی ایی به بالینم هنوز مرگ خود م یبینم و رویت نمی بینم هنوز 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ز آن می که در دل اثر چون کند قلندر به یک خرقه قارون کند 7 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دیدی آخر دم مردانه بجز لاف نبود بکش از مردم نامرد که حقت این است 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو عمر خواه و صبوري كه چرخ شعبده باز هزار بازي ازين طرفه تر بر انگيزد 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دل زود باورم رابه کرشمه ای ربودی چو نیاز ما فزون شد،تو به ناز خود فزودی 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یا رب آن زاهد خود بین که به جز عیب ندید دود آهیش در آیینه ی ادراک انداز... 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ زان یار دلنوازم شکریست با شکایت گر نکته دان عشقی بشنو تو این حکایت 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو مپندار که خاموشی من هس برهان فراموشی من حمید مصدق 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده