sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ دام آدم شد اگر دانهی خالت نه عجب که به یک غمزه زدی راه دو صد شیطان را 1 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ آنکه رخسار تو را رنگ گل و نسرین داد صبر و ارام تواند به من مسکین داد و انکه گیسوی تو را رسم تطاول آموخت هم تواند کرمش داد من غمگین داد (حافظ؛لسان الغیب) 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ دشمنی کت ز دوست وا دارد زودت از وی فرار باید کرد 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ [TABLE] [TR] [TD=class: b]دل در گره زلف تو بستیم دگر بار [/TD] [TD] [/TD] [TD=class: b]وز هر دو جهان مهر گسستیم دگربار[/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ رخ نگار مرا هر زمان دگر رنگ است به زیر هر خم زلفش هزار نیرنگ است 1 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ تو باغی و من در دَمَن مانده ام بَدا بر سرایی که من مانده ام تو نوری و من مانده در ظلمتم تو معبودی و من همه غفلتم خدایا! در آن ورطه ی هولناک مبادا! گنهکار خیزم ز خاک (مهدی سهیلی ) 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ کی ببینم چهرهی زیبای دوست؟ کی ببویم لعل شکرخای دوست؟ 1 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه خواهد به سر آمد غم هجران تو یا نه ای تیر غمت را دل عشاق نشانه جمعی به تو مشغول و تو غایب زمیانه با اجازه دوستان میخام معادل کردی همین شعر رو از شاعر خوب کرد زبان (شاخی) تو جواب همین شعر بذارم: تا که ی به ته مای تاکه دیدارت که هه مانه سیلاوی له فرمیسکی دوو چاوم بی ره وانه دوایی دی شه وی هیجری تو یا ده گری به هانه ئه ی تیری غه مت بو دلی عاشق له نیشانه زور که س به تو شه یدانو ئه توش بزری له وانه 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ هر ناله و فریاد که کردم نشنیدی پیداست نگارا که بلندست جنابت 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ تا چه بد کردم؟ که بد شد حال من هرچه کردم عاقبت آنم گرفت 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ تو را می خواهم و دانم که هرگز به کام دل در آغوشت نگیرم تویی آن آسمان صاف و روشن من این کنج قفس،مرغی اسیرم 2 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ مرگ من روزی فرا خواهد رسيد در بهاري روشن از امواج نور در زمستاني غبار آلود و دور يا خزاني خالي از فرياد و شور مرگ من روزي فرا خواهد رسيد روزي از اين تلخ و شيرين روزها روز پوچي همچو روزان دگر سايه اي ز امروز ها ‚ ديروزها ديدگانم همچو دالانهاي تار گونه هايم همچو مرمرهاي سرد ناگهان خوابي مرا خواهد ربود من تهي خواهم شد از فرياد درد مي خزند آرام روي دفترم دستهايم فارغ از افسون شعر ياد مي آرم كه در دستان من روزگاري شعله ميزد خون شعر خاك ميخواند مرا هر دم به خويش مي رسند از ره كه در خاكم نهند آه شايد عاشقانم نيمه شب (فروغ فرخ زاد) 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ بخت ار مدد نماید از زلف سر بلندش بندی به پا توان زد صبر گریز پا را لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ اگر آن تُرک شیرازی به دست آرد دل ما را به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارا را 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ ای پیک سحرگاهی پیغامی از و سرکن ور تنگ شکر خواهی این نکته مکرر کن 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ نازها زان نرگس مستانه اش باید کشید این دل شوریده تا آن جعد و کاکل بایدش 2 لینک به دیدگاه
minoz 359 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ شکسته گشت چوپشت هلال قامت من کمان ابروی یارم چو وسمه باز کشید 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ در شگفتم که در این مدت ایام فراق برگرفتی ز حریفان دل و دل میدادت 2 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ تا کی غم آن خورم که دارم یا نه****وین عمر به خوشدلی گذارم یا نه پر کن قدح باده که معلوم نیست **** کاین دم که فرو برم برآرم یا نه "خیام نیشابوری" 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ هر چه لبم بوسه زد گندم خال تو را یک جو کمتر نشد خواهش بسیار من 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده