saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ ورهمی آتش فروزد در دل من، گـو فروز شمع را چون بر فروزی، روشنی پیدا کند دوش در خواب چنان دید خیالم که سحر گذر افتاد بر اصطبل شهم پنهانی حافظ 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ یا رب این نودولتان را بر خر خودشان نشان کاین همه ناز از غلام ترک و استر می کنند 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ در دیاری که در او نیست کسی یار کسی کاش یا رب که نیفتد به کسی، کار کسی... 1 لینک به دیدگاه
raha_89 276 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ یک نفس بیا پیشم، یا بخوان بر خویشم من نمی توانم بود زنده در جهان بی تو لاله خون دل نوشی، نسترن کفن پوشی سخت ماتم انگیز است سیر بوستان بی تو شیشه ها همه خالی، ساز ها همه خاموش بی نمک بود امشب بزم عاشقان بی تو 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ وصال او ز عمر جاودان به خداوندا مرا آن ده که آن به... 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ هزار جهد بکردم که سر عشق بپوشم نبود بر سر آتش میسرم که نجوشم به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم شمایل تو بدیدم نه صبر ماند و نه هوشم 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ مرا می بینی و هر دم زیادت می کنی دردم تو را می بینم و میلم زیادت می شود هر دم... 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ مرا می بینی و هر دم زیادت می کنی دردمتو را می بینم و میلم زیادت می شود هر دم... ما صلاح خویشتن در بینوایی دیده ایم هر کسی گو مصلحت بینند کار خویش را 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ آن سفر كرده كه صد قافله دل همره اوست هر كجا هست خدايا به سلامت دارش 4 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ آن سفر كرده كه صد قافله دل همره اوست هر كجا هست خدايا به سلامت دارش [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]شرمی از مظلمه خون سیاووشش باد [/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]شاه ترکان سخن مدعیان میشنود [/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ در مسجد و میخانه خیالت اگر آید محراب و کمانچه ز دو ابروی تو سازم... 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ من مست و تو دیوانه، ما را که برد خانه صدبار تو را گفتم، کم خور دو سه پیمانه 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ همچون حباب ديده بروى قدح گشاى وين خانه را قياس اساس از حباب كن 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ هم تو به عنایت الهی آنجا قدمم رسان که خواهی 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ یاران همنشین همه از هم جدا شدند ماییم و آستانه ی دولت پناه تو... 2 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ یاران همنشین همه از هم جدا شدندماییم و آستانه ی دولت پناه تو... وگر دست محبت سوی کس یازی به اکره آورد دست از بغل بیرون که سرما سخت سوزان است .... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ تسبيح و خرقه لذت مستى نبخشدت همت درين عمل طلب از مى فروش كن 3 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ تسبيح و خرقه لذت مستى نبخشدت همت درين عمل طلب از مى فروش كن نا برده رنج گنج میسر نمی شود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ در مسجد و ميخانه خيالت اگر آيد محراب و كمانچه ز دو ابروى تو سازم 3 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ در مسجد و ميخانه خيالت اگر آيد محراب و كمانچه ز دو ابروى تو سازم ما بیغمان مست دل از دست داده ایم همراز عشق و هم نفس جام باده ایم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده