هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ شب تاریک و بیم موج گردابی چنین هایل کجا دانند جال ما سبک بران ساحلها 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ اگر چه سینه ی من شوره زار تنهایی است ولی نگاه ترم آشنای باران است لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ تر گشته ز قطره های باران گیسوی بلند شاخه ساران 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ نمیرد انکه دلش زنده شد به عشق ثبت است در جریده عالم دوام ما 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ "هرگز نمیرد انکه دلش زنده شد به عشق " آسمان کشتی ارباب هنر می شکند تکیه ان به که به این بحر معلق نکنیم 4 لینک به دیدگاه
raha_89 276 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ ماهرویان گر که بی مهری کنند من به جایش مهربانی می کنم 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ می سوزم از فراقت روی از جفا بگردان هجران بلای ما شد یا رب بلا بگردان... 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ ندانستم چو نیکو قدر ایام جوانی را دلم خون می شود چون بشنوم نام جوانی را 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اي سرو ناز حسن كه خوش مي روي به ناز عشْْْْْْْاق را به ناز تو هر لحظه صد نياز 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ ز روز آشنايي ، از صبح ِ تلخ ِ عشقت آرامشم به هم خورد ، با دست ِ اعتمادم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ می روی و گریه می آید مرا ساعتی بنشین که باران بگذرد 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ دل خرابي مي كند دلدار را اگه كنيد زنهار اي دوستان جان منو جان شما 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ ای نسیم سحر آرامگه یار کجاست؟ منزل آن مه عاشق کش عیار کجاست؟ 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ تا در ره پيري به چه آيين روي اي دل باري به غلت صرف شد ايام شبابت 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ تو را با غیر می بینم صدایم در نمی آید دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ در ازل داده است ما را ساقي لعل لبت جرعه ي جامي كه من مدهوش ان جامم هنوز 4 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ زلف بر باد مده تا ندهی بر بادم ناز بنیاد مکن تا نکنی بنیادم می مخور با همه کس تا نخورم خون جگر سر مکش تا نکشد سر به فلک فریادم 5 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ مطلب طاعت و پيمان و صلاح از من مست كه به پيمانه كشي شهره شدم روز الست 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ تجربه کردم زمانه ی دو رو را تجربه کردم شکستن ِ سبو را تجربه کردم ستاره ، بی ستاره ! شکستن ِمرد ، دوباره و دوباره 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ هركس كه تورا شناخت جان را چه كند فرزند و عيال و خانمان را چه كند ديوانه كني هر دو جهانش بخشي ديوانه تو هر دوجهان را چه كند 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده