Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۸۸ توانا بود هر که دانا بود ز دانش دل پیر برنا بود 1 لینک به دیدگاه
wisdom 489 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۸۸ دلم از دست خوبان گیج و ویجه مژه بر هم زنم خونابه ریجه 1 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۸ هر کسی کاو درو ماند از اصل خویش/باز جوید روزگار وصل خویش 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین حایل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها 1 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی دل بی تو به جان آمد وقت است که باز آیی ی............. 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ یار مردان خدا باش که در کشتی نوح هست خاکی که به آبی نخرد طوفان را ا..................................... لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ از هر طرف که رفتم جز وحشتم نیفزود زنهار از این بیابان،وین راه بی نهایت ت................ 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی گوش نا محرم نباشد جای پیغام سروش ش....... لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ شبی در کنج تنهایی غنودم تو را تا صبح در رویا ستودم پ............ 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ پ نه م ما کز پی تو سپر فکندیم گر عفو کنی نیازمندیم پیغام به تیر و نیزه تا چند با بی سپران ستیزه تا چند د.............. 1 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ دلي كز معرفت نور و صفا ديد به هر چيزي كه ديد اول خدا ديد د............. 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۸۸ دلم می خواد که برگردی/ بگی بد کاری کردی که منو تنها گذاشتی دلم می خواد که برگردی / بگی بدکاری کردی منو دیونه کردی /بگی که بر میگردی 3 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۸۸ یار دبستانیه من با منو همراه منی چوب الف بر سر ما بغض منو آه منی... ی.... 2 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۸۸ ياران چه غريبانه ، رفتند از اين خانه / هم سوخته شمع ، ما هم سوخته پروانه 2 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۸۸ همیشه عاشق تنهاست و دست عاشق در دست ترد ثانیه هاست و او و ثانیه ها می روند آن طرف روز و او و ثانیه ها روی نور می خوابند د....... 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۸۸ درگه خلق همه زرق وفريب است وهوس كار.درگاه خداوند جهان دارد وبس لینک به دیدگاه
am2 164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۸۸ سینه خواهم شرحه شرحه از فراغ-تا بگویم شرح درد اشتیاق 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۸۸ قمر به سان چشم دردگين شود سپيده دم شود چو توتياي او منوچهر دامغاني 1 لینک به دیدگاه
surush 1359 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۸ وای از اين چشمی كه می كاود نهان روز و شب در چشم من راز مرا گوش بر در می نهد تا بشنود شايد آن گمگشته آواز مرا 3 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۸ از دی که گذشت هیچ از او یاد مکن فردا که نیامدست فریاد مکن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده