moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ تمنای وصالم نیست عشق من مگیر از من به دردت خو گرفتم نیستم در بند درمانت 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ تویی آن گوهرپاکیزه که درعالم قدس ذکرخیر تو بود حاصل تسبیح ملک 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ کمند زلف به دوش افکن و به صحرا زن که چشم مانده به ره آهوان صحرا را 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ ای که به عشقت اسیرخیل بنی آدمند سوختگان غمت با غم دل خورمند 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ در دیاری که در آن نیست کسی یار کسی یا رب ای کاش نیافتد به کسی کار کسی 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۸۹ یاد باد آنکو به قصد خون ما عهد را بشکست و پیمان نیز هم 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۸۹ من وتو آشنای فصلهای مشترک بودیم کنون طرح جدایی بین ما بیگانه میریزد 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ دل و جانیکه دربردم من از ترکان قفقازی به شوخی می برند از من سیه چشمان شیرازی 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ یاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرد به وداعی دل غمدیده ما شادنکرد 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ در آستان مرگ که زندان زندگيست .......................تهمت به خويشتن نتوان زد که زيستم 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ مستیم درد منو دیگه دوا نمیکنه غم با من زاده شده منو رها نمیکنه 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود هرگز از یاد من آن سرو خرامان نرود 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ دل دســت تـو نـیـسـت تا بـهـر در بکـشی سـر ازطلعت و مهرش بد و شور آب شوی می کشمت من 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ نوای مرغ حزینی چو من چه خواهد بود که بلبلان تو در هر چمن هزارانند 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ دل داده ام به یاری شوخی وشی نگاری مرضیه السجایا محموده الخصایل 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ لیک این جمله نگهدار و عنوان مکن در درون مایه عشقت ز جفا دوری کن 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ نه وصلت دیده بودم کاشکی ای گل نه هجرانت که جانم در جوانی سوخت ای جانم به قربانت تحمل گفتی و من هم که کردم سال ها اما چقدر آخر تحمل بلکه یادت رفته پیمانت 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ تير عاشق كش ندانم بر دل حافظ كه زد اين قدر دانم كه از شعر ترش خون مي چكد 1 لینک به دیدگاه
maryam 2009 369 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ تو همچو صبحی و من شمع خلوت سحرم تبسمی کن و جان بین که چون همی سپرم 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ تو همچو صبحی و من شمع خلوت سحرمتبسمی کن و جان بین که چون همی سپرم خانم كوچولو به پست قبلي يه نگاهي كن ببين بنظرت مشاعره رو درست انجام دادي؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده