MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۸ یا رب چه غمزه کرد صراحی که خون خم با نعره های قلقلش اندر گلو ببست 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۸ تن برود به پیش دل کاین همه را چه میکنی گوید دل که از مهی کز نظرت نهان بود جز رخ دل نظر مکن جز سوی دل گذر مکن زانک به نور دل همه شعله آن جهان بود لینک به دیدگاه
Maryam.j 1013 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۸ در سلوکم گفت پنهان عارفی وارسته ای نقد سالک نیست جز تیمار قلب خسته ای 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۸ یار دلدار من ار قلب بدین سان شکند ببرد زود به جانداری خود پادشهش... 1 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ شاه شمشادقدان خسرو شيرين دهنان که به مژگان شکند قلب همه صف شکنان مست بگذشت و نظر بر من درويش انداخت گفت اي چشم و چراغ همه شيرين سخنان تا کي از سيم و زرت کيسه تهي خواهد بود بنده من شو و برخور ز همه سيم تنان تکراری نیست؟:ws6: 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ نرخ بالا کن متاع غمزهی غماز را شیوه را بشناس قیمت، قدر مشکن ناز را 1 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ افشاي راز خلوتيان خواست كرد شمع شكر خدا كه سر دلش در زبان گرفت لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ تور در آب بیندازیم وبگیریم طراوت را از آب ریگی از روی زمین برداریم لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ مجلس انس و بهار و بحث شعر اندر ميان نستدن جام مي از جانان گران جاني بود لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ در میان مردمی با این مصیبتها صبور صحبت از مرگ محبت مرگ عشق گفتگو از مرگ انسانیت است لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ تاب بنفشه میدهد طره مشک سای تو پرده غنچه میدرد خنده دلگشای تو لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ واژه ها را باید شست واژه باید خود باد ‚ واژه باید خود باران باشد 1 لینک به دیدگاه
melpomene 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ دردم از یاراست و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم 1 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ مطرب چه پرده ساخت كه در پرده سماع بر اهل وجد، در هاي و هو ببست 3 لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ تو گویی نهفته ست در آن دو چشم نواهای خاموش سرگشتگان 3 لینک به دیدگاه
melpomene 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ ناكرده گناه در جهان كيست؟بگو من بد كنم و تو بد مكافات دهى آنكس كه گنه نكرده چون زيست؟بگو پس فرق ميان من و تو چيست؟بگو 3 لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ وانگهم در داد جامی کز فروغش بر فلک زهره در رقص آمد و بربط زنان میگفت نوش 2 لینک به دیدگاه
melpomene 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ شاگردى روزگار كرد بسيار در كار جهان هنوز استاد نيم 2 لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ معاشران ز خلوت شبانه یاد آرید حقوق بندگی مخلصانه یاد آرید 3 لینک به دیدگاه
Maryam.j 1013 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۸ دوای جان مجو و تن فرو ده که درد عاشقی را هرگز دوا نیست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده