moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ اگر آ« ترک شیرازی به دست آرد دل ما را به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارا را 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ آنان که خاک را به هنر کیمیا کنند آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند (خواهشا اسپم نکنید اینجا:w74:) 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ دراین خیال به سر شد زمان عمر و هنوز بلای زلف سیاهت به سر نمی آید لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ در هوس خیال او همچو خیال گشتهام وز سر رشک نام او نام رخ قمر برم :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ مرا چشمي است خون افشان ز دست آن كمان ابرو جهان بس فتنه خواهد ديد از آن چشم و از آن ابرو 1 لینک به دیدگاه
mohsen-gh 405 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ محبوبه ی زیبای بهاری شده بودی آن لحظه ی اول که تو را دیدم و رفتم 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ مرا عهديست باجانان كه تا جان در بدن دارم هوا داران كويش را چو جان خويش تن دانم 1 لینک به دیدگاه
mohsen-gh 405 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ واله و شیداست همچو بلبل در قفس طوطی طبعم ز عشق شکر و بادام دوست لینک به دیدگاه
mohsen-gh 405 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ منه بر گردن دل بیش از این طوق جفاکاری که این دیوانه گر عاقل شود دیگر نمی آید 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ دست از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا تن رسد به جانان يا جان ز تن بر آيد 1 لینک به دیدگاه
mohsen-gh 405 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ دلم در دوریت خون شد بیا در اشک چشمم بین خدا را از چه بر من رحمت ای کافر نمی آید لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ دو سر انگشت خود بر دو چشم نه هیچ بینی از جهان انصاف ده روسر در جامه ها پیچیده ای لاجرم با دیده و نا دیده ای 1 لینک به دیدگاه
mohsen-gh 405 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ یوسفی خواهد که در دام زلیخا دل نبازد ورنه خورشید و کواکب در برش مفتون نداند 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ در خواب دوش پیری در کوی عشق دیدم با دست اشارتم کرد، که عزم سوی ما کن 2 لینک به دیدگاه
mohsen-gh 405 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ نبود از تو گریزی چنین که بار غم دل ز دست،شکوه گرفتم،به دوش ناله کشیدم 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ ماند سخن در دهان و رفت دل من جانب یاران به سوی دور دیاری محسن متاسفانه من تشکر ندارم 2 لینک به دیدگاه
maryam 2009 369 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ یاد باد آنکو به قصد خون ما عهد را بشکست و پیمان نیز هم 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ محرم این هوش جز بیهوش نیست مر زبان را مشتری جز گوش نیست 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ تا همتم به دست طلب زد در بلا دربست شد مسخر من کشور بلا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده