.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 13 مهر، 2015 می برم منزل به منزل چوب دار خویش را تا کجا پایان دهم آغاز کار خویش را / از هفت شهر عشق، نه تنها عبور کرد اینم شگفت بود که، تنها، عبور کرد
vergil 11695 ارسال شده در 13 مهر، 2015 در این سرای بی کسی کسی به در نمی زند به دشت پر ملال ما پرنده پر نمی زند .
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 13 مهر، 2015 در این سرای بی کسی کسی به در نمی زند به دشت پر ملال ما پرنده پر نمی زند . آقا وحید هستین دیگه؟؟؟حالتون چطوره؟؟؟ ================== دریا اگر سکوت کند برگوی در گوش موج، قصه توفان را در کوچه های ساکت بعدازظهر لختی بایست، دیدن یاران را 1
vergil 11695 ارسال شده در 13 مهر، 2015 آقا وحید هستین دیگه؟؟؟حالتون چطوره؟؟؟ ================== دریا اگر سکوت کند برگوی در گوش موج، قصه توفان را در کوچه های ساکت بعدازظهر لختی بایست، دیدن یاران را بله مثه همیشم، مرسی شما خوبی ؟! ---------- آسمان نگاه خسته ی من خانه ی ابر های بارانزاست نیستی و نبودنت تنها غصه ی آفتابگردانهاست 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 13 مهر، 2015 بلهمثه همیشم، مرسی شما خوبی ؟! ---------- آسمان نگاه خسته ی من خانه ی ابر های بارانزاست نیستی و نبودنت تنها غصه ی آفتابگردانهاست من عالی شکر خدای مهربون..یهو یادم اومد کی هستین ===================== تمام قافله آماده شد، ولی خورشید نیامده ست، گمانم که باز جا مانده ست ================ 2
دختر باران 18625 ارسال شده در 13 مهر، 2015 تا فکندم به سر کوی وفا رخت اقامت عمر بی دوست ندامت شد و با دوست غرامت 2
vergil 11695 ارسال شده در 13 مهر، 2015 من عالی شکر خدای مهربون..یهو یادم اومد کی هستین===================== تمام قافله آماده شد، ولی خورشید نیامده ست، گمانم که باز جا مانده ست ================ اولین باره میشنوم یه نفر میگه عالی ! من یادم نمیاد شمارو ولی ! --------- تکیه کردم بر وفای او غلط کردم غلط باختم جان در هوای او غلط کردم غلط / 1
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 13 مهر، 2015 اولین باره میشنوم یه نفر میگه عالی !من یادم نمیاد شمارو ولی ! --------- تکیه کردم بر وفای او غلط کردم غلط باختم جان در هوای او غلط کردم غلط / بهتون چند ماه پیش یه پیغام خصوصی دادماسمم رو عوض کردم :دی چقدم پیام لوسی بود اما مجبور بودم ============== طبق قانون مصوب شده در چشمانت باید یک عمر بمانند به در چشمانت
vergil 11695 ارسال شده در 13 مهر، 2015 بهتون چند ماه پیش یه پیغام خصوصی دادماسمم رو عوض کردم :دیچقدم پیام لوسی بود اما مجبور بودم ============== طبق قانون مصوب شده در چشمانت باید یک عمر بمانند به در چشمانت تا فکندم به سر کوی وفا رخت اقامت عمر بی دوست ندامت شد و با دوست غرامت ========= یادم نمیاد ! چند ماه پیش یه پ ام چجوری یادم بمونه :| ---------------------- تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو تا تو مراد من دهی من به خدا رسیده ام / 1
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 13 مهر، 2015 =========یادم نمیاد ! چند ماه پیش یه پ ام چجوری یادم بمونه :| ---------------------- تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو تا تو مراد من دهی من به خدا رسیده ام / یه پیام داشتم از طرف یکی واستون :دی حالا بگذریم الانم شعری دیگه به ذهنم نمیرسه 1
vergil 11695 ارسال شده در 13 مهر، 2015 یه پیام داشتم از طرف یکی واستون :دیحالا بگذریم الانم شعری دیگه به ذهنم نمیرسه Hmm یادم اومد / -------------------- تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو تا تو مراد من دهی من به خدا رسیده ام 2
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 14 مهر، 2015 تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو تا تو مراد من دهی من به خدا رسیده ام میازار موری که دانه کش است که جان داردُ جان شیرین خوش است :| 2
faaarnaz 5345 ارسال شده در 14 مهر، 2015 ترسم به کعبه نرسی ای اعرابی این راه که تو می روی به ترکستانست 1
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 14 مهر، 2015 ترسم به کعبه نرسی ای اعرابیاین راه که تو می روی به ترکستانست تو مرا باز رساندی به یقینم. کافی ست! دل خوشم با غزلی تازه، همینم کافی ست قانعم، بیشتر از این چه بخواهم از تو گاه گاهی که کنارت بنشینم کافی ست! 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 14 مهر، 2015 تا تو نگاه میکنی کار من آه کردن است ای به فدای چشم تو، این چه نگاه کردن است 2
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 14 مهر، 2015 تا تو نگاه میکنی کار من آه کردن استای به فدای چشم تو، این چه نگاه کردن است تا توانستم ندانستم چه سود چون بدانستم توانستم نبود ! 1
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 14 مهر، 2015 در اوّل چون شما بودیم ما همچو ما گردید در آخر، شما هم / من و تو ان دو خطیم آری موازیان به ناچاری که تقدیرمان ز اغاز به یکدگر نرسیدن بود
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 14 مهر، 2015 دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد . 1
ارسال های توصیه شده