Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ 1-کاشان؟بههلللللله 2- یزد؟ خیر 3- خانه عامری ها؟ خیر 4- خانه عباسیان؟ خیر 3 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ 1-کاشان؟بههلللللله 2- یزد؟ خیر 3- خانه عامری ها؟ خیر 4-خانه عباسیان؟ خیر 4 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ 1-کاشان؟بههلللللله 2- یزد؟ خیر 3- خانه عامری ها؟ خیر 4-خانه عباسیان؟ خیر 5-خانه بروجردی ها؟ خیر 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ خانه طباطبایی ها چی؟:girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ 1-کاشان؟بههلللللله 2- یزد؟ خیر 3- خانه عامری ها؟ خیر 4-خانه عباسیان؟ خیر 5-خانه بروجردی ها؟ خیر 6- خانه طباطبائیها؟ خیر 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ 7-خانه آل یاسین؟ خودشه :rose: لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ بله ،سپیده جون درست گفتن " خانه آل یاسین" هستش. دکتر جان شما نفر دوم شدید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اين خانه در خيابان امام خميني كاشان واقع و متعلق به مرحوم حاج سيدمحمد تقي پشت مشهدي است كه در زمان محمد شاه قاجاري ساخته شده است و نهايتا به صورت موروثي در اختيار آقا نظام الدين مجتهد كاشاني (آل ياسين) اولين نماينده مردم كاشان در مجلس شوراي ملي بعد از نهضت مشروطه قرار ميگيرد و لذا به خانه آل ياسين شهرت مي يابد. سیستم مرکزی حوضخانه و حیاط خلوت در عین سادگی از ظرافت و لطافت خاصی برخوردار بوده و بسیار زیبا طراحی گردیده است. بنا به تحقیقات آنوبانینی معمار این خانه مشخص نیست. 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ خب عکشِ بعدی...فقط خواهش میکنم اینقد خونه نزارین....واسه تنوع یه چیزِ دیگه بزارین:45645: 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بحدسین آسونه 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ کلیسای سن استپانوس عکستو عوض کن تکراری بود 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ کیمیا جون خودت عکس بذار جای من 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ کیمیا جون خودت عکس بذار جای من سپیده جونم میترسم وقت نکنم بیام اگه میشه خودت بزار تو که اون یکی 20 سوالی سوال داری اومدنی جواب اینارم بده شرمنده گلم 2 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ چی شد آخر کی عکس بعدی رو می ذاره؟ سپیده،کیمیا،کیمیا،نه سپیده ،کیمیا،سپیده نه همون کیمیا یا نه شایدم سپیده .... ای بابا .... 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ عکسای من همه بدیهیه آخه! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم همه بلدن خووووووووووووووووووووووب اگه تکراری بود یکی عکس بذاره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده