Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 10 دی، 2010 با عرض عذرخواهی از ابرام و دکتر نادر عزیزsepideh.mt باید عکس بزاره ببخشید من اشتباه کردم سپیده خانم باید عکس بذارن
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 10 دی، 2010 خوب من می رم به سپیده عزیز اطلاع می دهم... دکتر جان شرمنده اشتباه از من بود ...:icon_pf (34): چون اشتباه دیدم ...
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 10 دی، 2010 خوب من می رم به سپیده عزیز اطلاع می دهم... دکتر جان شرمنده اشتباه از من بود ...:icon_pf (34): چون اشتباه دیدم ... خواهش میکنم نه بابا اشتباه از من بود ..اصلا مرد سالاری اتوماتیک پیش میاد این سپیده خانم قبل از همه ما جواب داده بود اما ندیدیم:icon_pf (34):
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 10 دی، 2010 خواهش میکنم نه بابا اشتباه از من بود ..اصلا مرد سالاری اتوماتیک پیش میاد این سپیده خانم قبل از همه ما جواب داده بود اما ندیدیم:icon_pf (34): سلام آبروم رفت فایلام ویروسی شدن باز نمیشن:icon_pf (34):نمیتونم عکس آپلود کنم اگه میشه این دفعه یکی از دوستان عکس بذارن جای من(آقای دکتر زحمتشو بکشن) چند روزم نمیتونم بیام که جوابارو چک کنم (کامپیوتر تعمیر اساسی میخواد داغوووووووونه) ببخشید 1
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 11 دی، 2010 عکس بعدی رو دکتر نادر بزارن چون ایشون هم جواب صحیح رو گفته بودن چشم الان دارم عکس ها رو ضد تقلب میزنم
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 11 دی، 2010 خیلی کار داشت کمی امنیت دارند .. چپ کلیک کنید یعنی با نشانگر ماوس بزنید توی سر عکس تا سایزش بزرگ بشه بفر مایید خیلی اسونه
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 11 دی، 2010 ناقلا ها تقسیم کردین لابد سوال بعدی هر کدوم شرق و غربه 1.جنوب ایران؟ خیر تو شمال ایرانه؟ خیر
kimia 4172 ارسال شده در 27 دی، 2010 سلام اینجا چه خبره؟ من تا جایی که یادمه قرار بود دوباره دکتر نادر عکس بزاره 1
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 27 دی، 2010 سلاماینجا چه خبره؟ من تا جایی که یادمه قرار بود دوباره دکتر نادر عکس بزاره سلام بر کیمیا عزیز ... الان به دکتر جان می گم تا عکس جدید را قرار بدهند.:icon_gol:
*mini* 37779 ارسال شده در 28 دی، 2010 سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام....یکی بیاد گردو خاک اینجا رو تمیز کنههههههههههههه:w00: 1
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 28 دی، 2010 خوب مث این که پست ها پاک شدن ..این همون سوالی بود که جوابش شد کاخ فلاحتی و نیمدونم کیجوابش رو داد .. من نباید عکس بذارم
ارسالهای توصیه شده