Bahram Sh مهمان ارسال شده در 3 بهمن، 2010 مسجد کبود در تبریز اینو قبلن من گذاشتم :icon_pf (34)::icon_pf (34):من نمی دونستم .....:icon_pf (34): خوب سوال بعدی را مطرح کن
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 5 بهمن، 2010 من بلتم اینو بگم بگم؟ :mrsbeasley: مقبره مولانا(قونیه) :icon_pf (34):این درست بود... این روزها یچیم شده... سپیده جان سوال بعدی
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 6 بهمن، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خب بحدسین 2
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 7 بهمن، 2010 3-قلعه رودخان. شد 3 سوالی جای بیست سوالی بله قلعه رودخان. قلعه رودخان يا قلعه حسام نام قلعهاي تاريخي در 20 کيلومتري جنوب غربي شهر فومن در استان گيلان است. برخي از کارشناسان، ساخت قلعه را در دوران ساسانيان دانستهاند. اين قلعه با2.6 هکتار مساحت بر فراز ارتفاعات روستاي رودخان قرار دارد. ديوار قلعه 1500متر طول دارد و در آن 65 برج و بارو قرار گرفته شدهاست. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 آخ جووووووووون.خب ، امتیازم رو بدید دیگه. شما باید عکس بعدی رو بذاری :icon_gol: 2
Mahtab.r 778 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 شما باید عکس بعدی رو بذاری :icon_gol: این یعنی امتیازم رو دادن؟ 1
Mahtab.r 778 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 خب،شروع کنید. این هم عکس بعدی عزیزان: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 8 بهمن، 2010 با سلام بر مهتاب عزیز ... امتیاز شما به زودی داده می شود. 1. کاشان 2. یزد
ارسالهای توصیه شده