Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ با عرض عذرخواهی از ابرام و دکتر نادر عزیزsepideh.mt باید عکس بزاره ببخشید من اشتباه کردم سپیده خانم باید عکس بذارن لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ خوب من می رم به سپیده عزیز اطلاع می دهم... دکتر جان شرمنده اشتباه از من بود ...:icon_pf (34): چون اشتباه دیدم ... لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ خوب من می رم به سپیده عزیز اطلاع می دهم... دکتر جان شرمنده اشتباه از من بود ...:icon_pf (34): چون اشتباه دیدم ... خواهش میکنم نه بابا اشتباه از من بود ..اصلا مرد سالاری اتوماتیک پیش میاد این سپیده خانم قبل از همه ما جواب داده بود اما ندیدیم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ خواهش میکنم نه بابا اشتباه از من بود ..اصلا مرد سالاری اتوماتیک پیش میاد این سپیده خانم قبل از همه ما جواب داده بود اما ندیدیم:icon_pf (34): سلام آبروم رفت فایلام ویروسی شدن باز نمیشن:icon_pf (34):نمیتونم عکس آپلود کنم اگه میشه این دفعه یکی از دوستان عکس بذارن جای من(آقای دکتر زحمتشو بکشن) چند روزم نمیتونم بیام که جوابارو چک کنم (کامپیوتر تعمیر اساسی میخواد داغوووووووونه) ببخشید 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ عکس بعدی رو دکتر نادر بزارن چون ایشون هم جواب صحیح رو گفته بودن لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ عکس بعدی رو دکتر نادر بزارن چون ایشون هم جواب صحیح رو گفته بودن چشم الان دارم عکس ها رو ضد تقلب میزنم لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ خیلی کار داشت کمی امنیت دارند .. چپ کلیک کنید یعنی با نشانگر ماوس بزنید توی سر عکس تا سایزش بزرگ بشه بفر مایید خیلی اسونه لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ ناقلا ها تقسیم کردین لابد سوال بعدی هر کدوم شرق و غربه 1.جنوب ایران؟ خیر تو شمال ایرانه؟ خیر لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۸۹ سلام اینجا چه خبره؟ من تا جایی که یادمه قرار بود دوباره دکتر نادر عکس بزاره 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ سلاماینجا چه خبره؟ من تا جایی که یادمه قرار بود دوباره دکتر نادر عکس بزاره سلام بر کیمیا عزیز ... الان به دکتر جان می گم تا عکس جدید را قرار بدهند.:icon_gol: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام....یکی بیاد گردو خاک اینجا رو تمیز کنههههههههههههه:w00: 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ خوب مث این که پست ها پاک شدن ..این همون سوالی بود که جوابش شد کاخ فلاحتی و نیمدونم کیجوابش رو داد .. من نباید عکس بذارم لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ پس من تو پروفایل کی گفتم بیاد عکس بعدی رو بزاره حتما پرتو بوده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده