kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ تکایا و مصلا؟ دیگه بیشتر از اینا مکانهای مذهبی داریم؟ لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ 1-خونه هست ؟خیر خانه نیست 2- مدرسه ؟ خیر مدرسه هم نیست 3. کاخ (قلعه) خیر قلعه هم نیست 4کوشک؟خیر 5 باغ نیست؟خیر 6 موزه؟خیر 7کاروانسرا؟خیر 8هتل؟یا مهمانسرا؟خیر 9آرامگاه؟خیر 10حمام فین کاشان؟ خیر 11يه مكان تجاري يعني (سرا، تيم ، تيمچه)خیر 12 مسجد؟ 13 حسینیه؟ 14تکایا و مصلا؟ اوکی یکی از ایناست البته اسم خیلی مکانهاست بیاد مشخص بشه مال کجاست و اسمش چیه ولی اول تو بگو این درسته یکی بیاد این همه سوال رو با هم بپرسه یا نه ؟؟:zadan: لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ خوب میخوایم پیدا کنیم دیگه؟ تو عکسای قبلی بیشتر از اینا میپرسیدیم باشه دیگه نمیپرسم لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ خوب میخوایم پیدا کنیم دیگه؟تو عکسای قبلی بیشتر از اینا میپرسیدیم باشه دیگه نمیپرسم باشه قبوله :rose::rose: 1-خونه هست ؟خیر خانه نیست 2- مدرسه ؟ خیر مدرسه هم نیست 3. کاخ (قلعه) خیر قلعه هم نیست 4کوشک؟خیر 5 باغ نیست؟خیر 6 موزه؟خیر 7کاروانسرا؟خیر 8هتل؟یا مهمانسرا؟خیر 9آرامگاه؟خیر 10حمام فین کاشان؟ خیر 11يه مكان تجاري يعني (سرا، تيم ، تيمچه)خیر 12 مسجد؟ خیر 13 حسینیه؟خیر 14تکایا و مصلا؟ بله تکیه است ادامه بدید لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ باشه قبوله :rose::rose: 1-خونه هست ؟خیر خانه نیست 2- مدرسه ؟ خیر مدرسه هم نیست 3. کاخ (قلعه) خیر قلعه هم نیست 4کوشک؟خیر 5 باغ نیست؟خیر 6 موزه؟خیر 7کاروانسرا؟خیر 8هتل؟یا مهمانسرا؟خیر 9آرامگاه؟خیر 10حمام فین کاشان؟ خیر 11يه مكان تجاري يعني (سرا، تيم ، تيمچه)خیر 12 مسجد؟ خیر 13 حسینیه؟خیر 14تکایا و مصلا؟ بله تکیه است ادامه بدید اجازه دکتر منم میتونم ادامه بدم البته زیاد سوال نمیپرسم لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ اجازه دکترمنم میتونم ادامه بدم البته زیاد سوال نمیپرسم اجازه ی ما هم دست شماست خانمی بفرمایید :rose: لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ 1-خونه هست ؟خیر خانه نیست 2- مدرسه ؟ خیر مدرسه هم نیست 3. کاخ (قلعه) خیر قلعه هم نیست 4کوشک؟خیر 5 باغ نیست؟خیر 6 موزه؟خیر 7کاروانسرا؟خیر 8هتل؟یا مهمانسرا؟خیر 9آرامگاه؟خیر 10حمام فین کاشان؟ خیر 11يه مكان تجاري يعني (سرا، تيم ، تيمچه)خیر 12 مسجد؟ 13 حسینیه؟ 14تکایا و مصلا؟ اوکی یکی از ایناست البته اسم خیلی مکانهاست بیاد مشخص بشه مال کجاست و اسمش چیه ولی اول تو بگو این درسته یکی بیاد این همه سوال رو با هم بپرسه یا نه ؟؟:zadan: دوستان با تذکر به جای دکتر عزیز ...:icon_gol: در هر پست تنها یه مورد بیان می شود.لطفا رعایت فرمایید لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ دوستا با تذکر به جای دکتر عزیز ...:icon_gol: در هر پست تنها یه مورد بیان می شود.لطفا رعایت فرمایید اونم به چشم 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ اونم به چشم دیدی من مهربون تر از مدیر هستم حالا گفتن هر پست یه سوال چرا سوال نکردی ؟ مدیر خودش چرا شرکت نکرد لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ دیدی من مهربون تر از مدیر هستم حالا گفتن هر پست یه سوال چرا سوال نکردی ؟ مدیر خودش چرا شرکت نکرد :icon_pf (34):چون این دیگه خیلی ناآشنا برای من .. تکیه قدیمی اونم در شیراز البته فکر کنم این تکیه بیگلر بیگی باشه در کرمانشاه(من فکر کردم این شیرازه:icon_pf (34):) لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ :icon_pf (34):چون این دیگه خیلی ناآشنا برای من .. تکیه قدیمی اونم در شیراز البته فکر کنم این تکیه بیگلر بیگی باشه در کرمانشاه(من فکر کردم این شیرازه:icon_pf (34):) برات آشنا نبود يه ضرب گفتي .... اگر برات آشنا بود فكر كنم قبل از اينكه دكتر عكس رو بذاره ميگفتي 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ برات آشنا نبود يه ضرب گفتي .... اگر برات آشنا بود فكر كنم قبل از اينكه دكتر عكس رو بذاره ميگفتي نه شانسی شانسی حدس زدم:jawdrop: لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ نه شانسی شانسی حدس زدم:jawdrop:[/آفرین مدیر تو فوق العاده ای 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ خوب مبارکه تکیه بیگلربیگی تیکه بیگلر بیگی تکیه ایست در بافت کهن شهرکرمانشاه در خیابان مدرس این بنا در محله قدیمی فیض آباد و در کوچه صارم الدوله واقع شدهاست. این تکیه که در زمان قاجار توسط عبدالله خان ملقب به بیگلربیگی ساخته شدهاست از لحاظ آئینه کاری در میان تکایای کرمانشاه بی نظیر است. در سمت غربی حیاط ، تالار آئینه کاری بزرگی ساخته شده که به حسینیه معروف است. این تالار با تزئینات عالی و کتیبههای متعددی مربوط به دوران سلطنت مظفرالدین شاه مزین شده و در دو سوی دیگر ، اتاق وسیع مهمانخانه بیگلربیگی واقع گردیدهاست. درحالحاضر تکیه بیگلربیگی بهعنوان موزه خط و کتابت مورد بازدید عموم قرار میگیرد. در این موزه، اسناد قدیمی متعلق به خانواده بیگلربیگی به نمایش گذاشته شدهاست. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده