Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ کوشک؟باغ؟ 1-خونه هست ؟خیر خانه نیست 2- مدرسه ؟ خیر مدرسه هم نیست 3. کاخ (قلعه) خیر قلعه هم نیست 4کوشک؟خیر لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ 1-خونه هست ؟خیر خانه نیست 2- مدرسه ؟ خیر مدرسه هم نیست 3. کاخ (قلعه) خیر قلعه هم نیست 4کوشک؟خیر 5 باغ نیست؟خیر لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ 1-خونه هست ؟خیر خانه نیست 2- مدرسه ؟ خیر مدرسه هم نیست 3. کاخ (قلعه) خیر قلعه هم نیست 4کوشک؟خیر 5 باغ نیست؟خیر 6 موزه؟خیر لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ 1-خونه هست ؟خیر خانه نیست 2- مدرسه ؟ خیر مدرسه هم نیست 3. کاخ (قلعه) خیر قلعه هم نیست 4کوشک؟خیر 5 باغ نیست؟خیر 6-موزه؟خیر يعني چي بوده ؟؟ آقا نادر منظورت كاربري الانش كه نيست ؟ 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ يعني چي بوده ؟؟ آقا نادر منظورت كاربري الانش كه نيست ؟ الام مث خیلی جاهای دیگه فقط مکانی است برای بازدید قبلا برای منظور دیگری ساخته شده اما اسمش هیچکدوم از اون هاییی که گفتین نیست باز هم اسامی دیگری هست فکر کنید لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ 1-خونه هست ؟خیر خانه نیست 2- مدرسه ؟ خیر مدرسه هم نیست 3. کاخ (قلعه) خیر قلعه هم نیست 4کوشک؟خیر 5 باغ نیست؟خیر 6 موزه؟خیر 7کاروانسرا؟خیر 8هتل؟یا مهمانسرا؟خیر 9آرامگاه؟خیر لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ 11- يه مكان تجاري يعني (سرا، تيم ، تيمچه) ؟ 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ 1-خونه هست ؟خیر خانه نیست 2- مدرسه ؟ خیر مدرسه هم نیست 3. کاخ (قلعه) خیر قلعه هم نیست 4کوشک؟خیر 5 باغ نیست؟خیر 6 موزه؟خیر 7کاروانسرا؟خیر 8هتل؟یا مهمانسرا؟خیر 9آرامگاه؟خیر 10حمام فین کاشان؟ خیر 11يه مكان تجاري يعني (سرا، تيم ، تيمچه)خیر این تا جند سوال باید ادامه داشته باشه من زیاد قوانین رو نمیدونم لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ این تا جند سوال باید ادامه داشته باشه من زیاد قوانین رو نمیدونم تا 20 تا.... يكم راهنمايي كن دكتر 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ یعنی 20 سولیه دیگه اوکی اونو حسابی بلدم چشم ببینید راهنمایی اول شما اول به سراغ اسامی مذهبی بروید بعدش دوباره راهنمایی میکنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده