Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ خانه ملک التجار؟ خانه ارامنه؟ خانه فروغ الملک؟ بازم هيچ كدوم يه راهنمايي : اين خونه واقع در محله سنگ سياه شيرازه و الان كاربريش هنرسرا هست. 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ خانه ضیا ئیان ممکنه شاید ایا ؟؟ لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ خانه احترام تصمیم قطعی؟ خانه ابراهیم جوربزی؟ 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ خانه انجوی؟ خانه بهادر غضنفری؟ خانه اکبر مقیمی؟ خانه جمال نشاطیان؟ 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ خانه حسین مومنی؟ خانه حیا نائب میرزا؟ خانه دیده خورشید؟ 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ خانه ضیاییان؟ همینی که دکتر گفت؟ 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ خانه ضیا ئیان ممکنه شاید ایا ؟؟ خانه ضیاییان؟همینی که دکتر گفت؟ درسته اينم لينك معرفي خانه ضياييان كه قبلا تو انجمن گذاشته بودم! معرفی: خانه ضیاییان ( هنر سرای شیراز) دكتر بي زحمت عكس بعدي...... 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ درسته اينم لينك معرفي خانه ضياييان كه قبلا تو انجمن گذاشته بودم! معرفی: خانه ضیاییان ( هنر سرای شیراز) دكتر بي زحمت عكس بعدي...... ممنونم من البته متاسفانه هنوز شیراز رو ندیدم با یه سوال جواب رو گفتن هم یه حالی میده ها دیروز اونور هم بروکسل رو همینجوری گفتم بفرمایید اینم عکس دوستان لطف کنند در هر پست و هر بار فقط یه سوال رو مطرح کنند فکر میکنم اینکه یکی میاد در یه پست 4 سوال میپرسه درست نیست لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ 1-خونه هست ؟ خیر خانه نیست لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ 2- مدرسه ؟ خیر مدرسه هم نیست لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ خیر مدرسه هم نیست 3. کاخ (قلعه) لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ 3. کاخ (قلعه) 1-خونه هست ؟خیر خانه نیست 2- مدرسه ؟ خیر مدرسه هم نیست 3. کاخ (قلعه) خیر قلعه هم نیست لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ تصویر واسه من نمایش داده نمیشه ... 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ منم نمیتونم تصویر رورو ببینم میشه 2باره لودش کنی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده