*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ Klein Bottle House استرالیا اطلاعات تکمیلی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ Klein Bottle House استرالیا اطلاعات تکمیلی http://www.worldbuildingsdirectory.com/project.cfm?id=1402 بله کاملا درسته:hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ تو اروپاست نه؟ بــــــــــــله:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ اروپا : بــــــــــــله اداری : بــــــــــــله ( ولی دو کاربری دیگه هم داره ) 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ فک کنم کاربری های دیگه اش مسکونی و تجاری باشه،نه؟ 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ فک کنم کاربری های دیگه اش مسکونی و تجاری باشه،نه؟ درسته ، آقا معین احساس میکنم جوابشو میدونید ، خواهش میکنم بگید 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ درسته ، آقا معین احساس میکنم جوابشو میدونید ، خواهش میکنم بگید نه فاطمه خانوم،والا اونجور که به نظر می رسه من آدم مردم آزاری نیستم که بدونم و نگم اصولا این تیپ مجموعه ها اینو می طلبه که در کنار فضای اداری،چند طبقه اول تجاری باشه بعد اداری و بعدم مسکونی البته بعضیا میونش مسکونی انتهاش اداری. آشنا هست ولی اسمشو نمی دونم 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ راهنمایی میکنم : در وین ، اتریش قرار داره :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ معمارش معروفه ؟ فکر نکنم معروف باشه راهنمایی : در طراحی نمای بیرونی ساختمان دو نکته ی مهم مورد توجه قرار گرفته است . اولاَ مفهوم کلی برج بر اساس این ایده قرار دارد که دو خانه (یکی بر بالای دیگری) طوری قرار داده شود که در قسمت چهار سو ( تقاطع) ، فضای عمومی یا مشترک به وجود آید . این فضای مشترک موسوم به تالار نورگیر است و به عنوان جایی برای زمین باری ، کافه و بام تخت آفتاب گیر استفاده می شود.مفهوم کلی نما به صورت اقلیمی وضع گردیده است و هر دو مفهوم برج و نما به منزله رابطه ای بین هر دوجزء است. این نمای شیشه ای هوشمند است که همراه با سامانه هواکش بالای سقف سامانه خنک سازی آپارتمان ها را در تابستان و حرارت آنها را در زمستان تأمین می کند . 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ نه مثل اینکه کسی نمیخواد جواب بده خودم جوابشو میزارم برج مسکونی ، تجاری ، اداری SEG ، وین ، اتریش این برج در ارتفاع 60 متر و دو بنای سر به فلک کشیده ، ناحیه ی جدیدی موسوم به شهر دونایو ( DONAU) را تشکیل داده اند . این برج 70 آپارتمان ، 9 سالن غذاخوری و دفتر محل کار دارد که تماماَ در 25 طبقه و 7100 متر مربع طراحی شده است . در طراحی نمای بیرونی ساختمان دو نکته ی مهم مورد توجه قرار گرفته است . اولاَ مفهوم کلی برج بر اساس این ایده قرار دارد که دو خانه (یکی بر بالای دیگری) طوری قرار داده شود که در قسمت چهار سو ( تقاطع) ، فضای عمومی یا مشترک به وجود آید . این فضای مشترک موسوم به تالار نورگیر است و به عنوان جایی برای زمین باری ، کافه و بام تخت آفتاب گیر استفاده می شود. مفهوم کلی نما به صورت اقلیمی وضع گردیده است و هر دو مفهوم برج و نما به منزله رابطه ای بین هر دوجزء است. این نمای شیشه ای هوشمند است که همراه با سامانه هواکش بالای سقف سامانه خنک سازی آپارتمان ها را در تابستان و حرارت آنها را در زمستان تأمین می کند . این سامانه کاملاَ محاسبه شده، سطح بالاتری از راحتی و آسایش را در هوای گرم تابستان به وجود آورده و به علاوه در زمستان که زمان ایجاد گرما است صرفه جویی در هزینه را به وجود می آورد. ساختمان که مجهز به نمای اقلیمی است، فضایی را برای بالکن های ستون دار جلوی آپارتمان ها به وجود می آورد. این بالکن ها که امکان ایجاد فضاهای سبز را می دهند عنصری هستند که به طور معمول در ساختمان های سر به فلک کشیده دیده نمی شود. مفهوم کلی پوسته ی شیشه ای اطراف ساختمان امکان می دهد که کلیه ساختمان ها به سمت جنوب باشند ( جنوبی ساخته شوند). نمای شیشه ای به قصد بهره برداری از انرژی خورشیدی ساخته شده است. استفاده از انرژی باد برای به حرکت در آوردن موتورها نیز گردش هوای لازم را امکان پذیر می سازد. تمام واحدهای آپارتمان ها بر پایه ایده اطاق زیر شیرانی با پلان آزاد و بدون دیوار های باربر ساخته شده است . این ایده باعث به وجود آمدن پلان انعطاف پذیر در هر آپارتمان شده است. کلیه آپارتمان ها (55 تا 130 متر مربع) بر اساس نقشه ی آزاد ساخته شده و فاقد دیوارهای باربر است. این مقوله امکان می دهد که یک نقشه ی انعطاف پذیر در کلیه آپارتمان ها ایجاد شود. 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ 1- آسیا : خیر 2- ترکیه : خیر 3- هند : خیر 4- پاکستان : خیر 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده