*pedram* 21266 ارسال شده در 20 مهر، 2012 کارخونه اتوموبیل سازیه اما معمارش رو نمیدونم. تا اونجایی که یادمه فکر کنم تو آلمانه یا سوئیس 3
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 20 مهر، 2012 1- دانشگاه : خیر 2- هتل : خیر 3- مسکونی:خیر4- کارخونه اتوموبیل سازیه : خیر (( یه ساختمون شبیه همینم هست که کارخونه اتومبیل سازیه ، ولی این اون نیست)) 5- آلمان : بـــــــــــــــــــــــــله راهنمایی : یه ساختمون اداریه 3
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 20 مهر، 2012 1- دانشگاه : خیر 2- هتل : خیر 3- مسکونی:خیر 4- کارخونه اتوموبیل سازیه : خیر (( یه ساختمون شبیه همینم هست که کارخونه اتومبیل سازیه ، ولی این اون نیست)) 5- آلمان : بـــــــــــــــــــــــــله راهنمایی : یه ساختمون اداریه 6- برلین : بـــــــــــــــــــــــله " احساس میکنم جوابش رو میدونید ؛ آفرین بگید:hapydancsmil: 2
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 20 مهر، 2012 ساختمان ماشین سازی daimlerchrysler نیستدر المان اسمش درسته ، ولی تو کتاب من زده ، ساختمان اداری اتفاقا یه کارخونه ماشین سازی هم تو این کتابه هست که یه جواریی شبیه اینه ؛ تو آلمان هست ولی شهر کلن به هر حال یا کتاب من اشتباهه ، یا نمیدونم تصویر بعدی رو بزارید 4
bad_boy 243 ارسال شده در 20 مهر، 2012 اسمش درسته ، ولی تو کتاب من زده ، ساختمان اداری اتفاقا یه کارخونه ماشین سازی هم تو این کتابه هست که یه جواریی شبیه اینه ؛ تو آلمان هست ولی شهر کلن به هر حال یا کتاب من اشتباهه ، یا نمیدونم تصویر بعدی رو بزارید ساختمان اداری هستش درسته ولی مربوطه به شرکت daimlerchrysler هستش 2
*pedram* 21266 ارسال شده در 20 مهر، 2012 اسمش درسته ، ولی تو کتاب من زده ، ساختمان اداری اتفاقا یه کارخونه ماشین سازی هم تو این کتابه هست که یه جواریی شبیه اینه ؛ تو آلمان هست ولی شهر کلن به هر حال یا کتاب من اشتباهه ، یا نمیدونم تصویر بعدی رو بزارید عهههههههههههههههههههههههههههههههههههههه اینو که من گفته بودم 3
moein.s 18985 ارسال شده در 20 مهر، 2012 عهههههههههههههههههههههههههههههههههههههه اینو که من گفته بودم پدرام جان ایرادی نداره،عکس bad boy رو بگو می دونم که می دونی،تو که تیزی این دیگه واست باید راحت باشه 4
*pedram* 21266 ارسال شده در 20 مهر، 2012 پدرام جان ایرادی نداره،عکس bad boy رو بگو می دونم که می دونی،تو که تیزی این دیگه واست باید راحت باشه آورین...آورین بچه فوق العاده با نمکی هستی. خوشم اومد. 4
tina-arch مهمان ارسال شده در 21 مهر، 2012 برج طلوع خورشید sunrise tower زاها حدید ، کوالالامپور مالزی
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 21 مهر، 2012 برج طلوع خورشید sunrise tower زاها حدید ، کوالالامپور مالزی کاملا درسته :hapydancsmil: 2
ارسالهای توصیه شده