* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 16 آبان، 2012 :icon_razz: آموزشی هست ونووس خانوم؟ معمار به این خوبی،به این طراحی آموزشی هست ؟ آموزشی هم هست،چند کارکرده هستش
*mini* 37779 ارسال شده در 16 آبان، 2012 تو رو خدا کار زاحا حدید که نیست؟ معمار به این خوبی،به این طراحی آموزشی هست ؟ آموزشی هم هست،چند کارکرده هستش:hapydancsmil: آلرژی پیدا کرده به زاحا حدید تجاری؟ 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 16 آبان، 2012 آلرژی پیدا کرده به زاحا حدیدتجاری؟ زاحا حدید ؟ صد در صد آموزشی ؟ آموزشی هست،چند کارکرده هستش تجاری؟ خیر
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 16 آبان، 2012 اداری؟ زاحا حدید ؟ صد در صد آموزشی ؟ آموزشی هست،چند کارکرده هستش تجاری؟ خیر اداری؟ اداری هم هست
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 16 آبان، 2012 [h=2]ساختمان پیرز وایوز در مونتپلیر؛زاها حدید :hapydancsmil: [/h] پست #1236 4
moein.s 18985 ارسال شده در 16 آبان، 2012 تصویر بعد : خانوم متخصص عکس رو تو آپلود سنتر آپ کنید اینجوری آدم های تنبلی مثه من با آدرس عکس.....اسم بنا رو در می ارن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 16 آبان، 2012 خانوم متخصص عکس رو تو آپلود سنتر آپ کنید اینجوری آدم های تنبلی مثه من با آدرس عکس.....اسم بنا رو در می ارن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حواسم به آدرس عکس نبود کاملا درسته :hapydancsmil: اینم تاپیکی که توی بخش معماری جهان هست : [h=3]ساختمان اداری Al Dar پروژه ای منحصر به فرد در معماری[/h] 1
moein.s 18985 ارسال شده در 16 آبان، 2012 خانوم های معمار و اندک ذکور معمار با اجازه یک حرکت خلاقانه انجام بدیم و این بار من تصویر یک معمار رو بزارم. تاکید می کنم من هرچی مطرح می کنم تو همسن تالار وزین خودمون هست. امیدوارم زیاد سخت نباشه.این بشر در باب مفهوم معماری و مفهوم فضای معمارانه حرف های زیادی واسه گفتن داره. اگه اشکال نداره،که من تصویرش رو گذاشتم،اگه مشکل داره و باید بنا باشه که من تغییر بدم 1
moein.s 18985 ارسال شده در 16 آبان، 2012 وینسنت کاله بات? 1. اوس محمود بنا؟ خیر 2.وینسنت کاله بات? خیر 1
An@hita 8666 ارسال شده در 16 آبان، 2012 بدجوری ذهنم درگیر شده. نمیشه پارتی بازی کنی؟من به کسی نمیگم. خدایی پدربزرگ من معمار بود. بگو پدربزرگه منه. 2
moein.s 18985 ارسال شده در 16 آبان، 2012 بدجوری ذهنم درگیر شده.نمیشه پارتی بازی کنی؟من به کسی نمیگم. خدایی پدربزرگ من معمار بود. بگو پدربزرگه منه. ریچارد راجر؟ (هرچی اسم بلدم میگم پناه برخدا) والا پارتی بازیش این هست تو قسمت بیوگرافی معمارن تالار معماری یک تاپیک بهش اختصاص یافته نه پدربزرگتون نیست 1.اوس محمد بنا؟خیر 2.وینسته کاله بات؟خیر 3.ریچارد راجرز؟خیر 2
ارسالهای توصیه شده