Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببشید میون بحثتون یهو یه سوال تخصصی زد به کله م گفتم بپرسم اگه گفتین چلا همش عمرانا کارایه معماریا رو انجام میدن!!؟؟ 3 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببشید میون بحثتونیهو یه سوال تخصصی زد به کله م گفتم بپرسم اگه گفتین چلا همش عمرانا کارایه معماریا رو انجام میدن!!؟؟ چه كله ي خيال پردازي ما اهل كل كل نيستيم سوالتان را ويرايش نماييد تا خودمان دست به كار نشديم:167: 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چه كله ي خيال پردازيما اهل كل كل نيستيم سوالتان را ويرايش نماييد تا خودمان دست به كار نشديم:167: اوهوم افتضاح خیال پردازه ولی تو این یه مورد نیدونم چلا خیال پردازی نکرد!! اااا پس حتما شما اهل کوفه هستین!!! آره!؟ خو ویرایش کنم مثلا چه جوری بپرسم!!؟؟:there: اممممممممم مثلا بگم چلا عمرانیا همش تو کار معمارا دخالت میکنن!!؟؟ ایجوری بهتل شد یعنی!!!؟؟:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اوهومافتضاح خیال پردازه ولی تو این یه مورد نیدونم چلا خیال پردازی نکرد!! اااا پس حتما شما اهل کوفه هستین!!! آره!؟ خو ویرایش کنم مثلا چه جوری بپرسم!!؟؟:there: اممممممممم مثلا بگم چلا عمرانیا همش تو کار معمارا دخالت میکنن!!؟؟ ایجوری بهتل شد یعنی!!!؟؟:JC_thinking: ببخشید اومدم تو بحثتون ما مخلص همه ی معمارام هستیم ولی نمیدونم چرا نقشه هایی که میکشن تو هیچ قالب محاسباتی جا نمیگیره وقتیم بهشون میگی بهتره این تغییرو بدی تا مثلا هزینه سازه نصف ! بشه میگن طراحیمون بهم میریزه :icon_pf (34): یه جورایی نمیخوان با واقعیتا کنار بیان یه جورایی ایدالیستن و عمرانیا رئالیست 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دخيخا برو خونتون بشه جان ببخشید اومدم تو بحثتون ما مخلص همه ی معمارام هستیم ولی نمیدونم چرا نقشه هایی که میکشن تو هیچ قالب محاسباتی جا نمیگیره وقتیم بهشون میگی بهتره این تغییرو بدی تا مثلا هزینه سازه نصف ! بشه میگن طراحیمون بهم میریزه :icon_pf (34): یه جورایی نمیخوان با واقعیتا کنار بیان یه جورایی ایدالیستن و عمرانیا رئالیست خواهش میشه بحث ما و شما نداره که!! شما بزرگوارین خو اولا که همه معمارا اینجوری نیستن دوماندش که خو نمیخوان مثل عمرانیا یه چی سره هم کنن بسازن دیجه به خوجلی و عملکردشو و فرمشم اهمیت میدن خو 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آنروز که کارِ همه میساخت خداوند ما دیر رسیدیم و، به جائی نرسیدیم 3 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه های عمرانی چطورن؟؟!؟ خوبن سلام دارن خدمتتون 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان شرمنده من يه مدتي نبودم البته برخي دوستان علت عدم حضور ميدونند خب اما ديگه كامل برگشتم و درخدمت دوستان هستم برنامه هاي خوبي هم دارم كه بايد به ترتيب برم جلو بعضي ها هم با من برنامه داشتند كه من نميدونم چي بود اما يه بحثي شد و يه اتفاقات جديدي براي اولين بار تو تالار عمرآن داره ميفته كه مربوط به خط آخر امضام ميشه خب دوستان اينجا تالار تخصصي هست و قرار بيشتر بحث ها جنبه علمي داشته باشه اما قرارر هم نيست كه تبديل به يه محيط خشك علمي بشه اما طبق قوانين نبايد كاري كرد كه چهره تالار غيره تخصصي بشه و آمار پست هاي غيره علمي و ... اون بالا بياد خب واسه همين يه برنامه خوبي چيديم كه پست ها غيره علمي معمولا بعد 2 روز حذف بشه خب فكر نميكنم وجود پست هاي مثل چاق سلامتي و يه سري نقل قول ها و ... ماندگاريش چهره خوبي براي تالار باشه خب بعد 2 - 3 روز هم هركي خواسته جواب بده يا جواب بگيره جوابش و گرفته و فكر ميكنم ديگه حضور اون پست واجب نباشه اينطوري حجم پست هاي اسپم تالار هم حفظ ميشه البته سعي هم ميشه برخي پست ها كه ظاهري خوب و در خور تالار عمران و صحبت هاي مهندسي باشه حفظ بشه و بمونه حالا رد يا تاييد پست ها هم كاملا با دمكراسي انتخاب ميشه كه خودم هرچي دلم خواست رد ميكنم و هرچي هم دوست داشتم ميزارم بمونه دوستان اگه نظري در اين مورد داريد بگيد ( اون بند آخر امضا هم بخاطر زياد شدن امضا و خلاصه كردنش تا 1 هفته هست و بعد پاكش اما به اين معني نيست كه اين قانون هم پاك شده فعلا ... 4 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان شرمنده من يه مدتي نبودم البته برخي دوستان علت عدم حضور ميدونند خب اما ديگه كامل برگشتم و درخدمت دوستان هستم برنامه هاي خوبي هم دارم كه بايد به ترتيب برم جلو بعضي ها هم با من برنامه داشتند كه من نميدونم چي بود اما يه بحثي شد و يه اتفاقات جديدي براي اولين بار تو تالار عمرآن داره ميفته كه مربوط به خط آخر امضام ميشه خب دوستان اينجا تالار تخصصي هست و قرار بيشتر بحث ها جنبه علمي داشته باشه اما قرارر هم نيست كه تبديل به يه محيط خشك علمي بشه اما طبق قوانين نبايد كاري كرد كه چهره تالار غيره تخصصي بشه و آمار پست هاي غيره علمي و ... اون بالا بياد خب واسه همين يه برنامه خوبي چيديم كه پست ها غيره علمي معمولا بعد 2 روز حذف بشه خب فكر نميكنم وجود پست هاي مثل چاق سلامتي و يه سري نقل قول ها و ... ماندگاريش چهره خوبي براي تالار باشه خب بعد 2 - 3 روز هم هركي خواسته جواب بده يا جواب بگيره جوابش و گرفته و فكر ميكنم ديگه حضور اون پست واجب نباشه اينطوري حجم پست هاي اسپم تالار هم حفظ ميشه البته سعي هم ميشه برخي پست ها كه ظاهري خوب و در خور تالار عمران و صحبت هاي مهندسي باشه حفظ بشه و بمونه حالا رد يا تاييد پست ها هم كاملا با دمكراسي انتخاب ميشه كه خودم هرچي دلم خواست رد ميكنم و هرچي هم دوست داشتم ميزارم بمونه دوستان اگه نظري در اين مورد داريد بگيد ( اون بند آخر امضا هم بخاطر زياد شدن امضا و خلاصه كردنش تا 1 هفته هست و بعد پاكش اما به اين معني نيست كه اين قانون هم پاك شده فعلا ... بعد 2 روز قابل قبوله ولي اگه از امضا پاك بشه غير قابل قبوله 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آقا امیررضا من اصلا وقت ندارم مسابقه نمیشه تمدید بشه میانترم دارم:ws44:راستی چرا داری جاده خاکی میزنی:167: گفتم نتیجه مسابقه چی شد؟ قرار نیست شیرینی بدی بهبرو بچ:w00: بله مسابقه تمديد ميشه شما نگران نباش يعني نگران باش خب به من چه شما همش ميام تو همين تاپيك من كه نميتونم خبر و همه جا اعلام كنم اين تالار براي خودش تالار اخبار داره تالار عكس داره تو هركدومش بري يه چيزي درمورد مسابقه من ميبيني بعد بيا بگو شيرينيت كو http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=549579#post549579 عمرانیا هم سر بزنن خب حالا كه بحث تبليغات گرمه من هم دو تا لينك معرفي مي كنم آموزش Revit شروع شد آموزش: پروژه ی شماره ی 1 حتما بريد .... و مورد بعدي آموزش نرم افزار تخصصي و محبوب عمرآني ها Etabs عمرآني ها اين دوره رو از دست ندهيد... 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نتایج کنکور ارشد 90 اعلام شد 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نتایج کنکور ارشد 90 اعلام شد خوب چی شد؟چرا گریه میکنی نکنه که................. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ عمرانیا اقتصاد مهندسی دارن؟ نه فقط مکانیک و صنایع دارن 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ نه فقط مکانیک و صنایع دارن دیروز یه مکانیکی گفت نداریم که:icon_pf (34): تو دلم گفتماا دارن این چی میگه:icon_pf (34): عمرانیا بنیانگذرار این علم بودن اخه 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ دیروز یه مکانیکی گفت نداریم که:icon_pf (34): تو دلم گفتماا دارن این چی میگه:icon_pf (34): عمرانیا بنیانگذرار این علم بودن اخه برای ما جز دروس اختیاری هست،وخودم این درس رو بر نداشتم بیشتر به صنایع مربوط میشه اینا رو ببین 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ اولین نفرات راروی پل صراط نقره داغ کنید . http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=558047&postcount=43 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ برای ما جز دروس اختیاری هست،وخودم این درس رو بر نداشتم بیشتر به صنایع مربوط میشه اینا رو ببین دارم کتاب اسکویی نژادو درس مورد علاقمه پروزه هم کنفرانس دادم در کل درسیه که بدرد عمرانیا خیلی میخوره :167: 3 لینک به دیدگاه
Hazhir 513 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ دارم کتاب اسکویی نژادو درس مورد علاقمه پروزه هم کنفرانس دادم در کل درسیه که بدرد عمرانیا خیلی میخوره :167: چه كتابي؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ چه كتابي؟ اقتصاد مهندسی شما هم دارید؟ تو کرد بودی نه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده