El Roman 31720 ارسال شده در 13 تیر، 2011 آقا این نقشه چک نویسشه گیر ندین به نقشه مینا من نمیکشم چون دوست نتی هست و نمیتونم برسونم دستش ؛ بعدشم باید بکشه و یاد بگیره ، بعد ترشم من خودمم رسمم در حد المپیک نیست ! مدیر تالارمون جان () آخه هرجوری ستون بذارم فاصله کمتر میاد ، گاها این معلم ها ! یک مسائل مذخرفی میگن و با تاکید به یک نقطه بیخود دانشجوی بیچاررو کلی الاف میکنن آخه چرا نباید کمتر از 5 متر باشه؟ خوب میگفت حدالامکان فاصلشو زیاد بگیرین تشکر:rose: 3
El Roman 31720 ارسال شده در 18 تیر، 2011 تو نمره دهیه سئوالات عمران اشتباه شده ها ، همونجام گفتم کسی توجه نکرد 4
El Roman 31720 ارسال شده در 19 تیر، 2011 این خوشتیپی عمرانی ها همیشه باعث دردسره برق ، صنایع ، معماری ، شهرسازی، کامپیوتر ... دختراشون همیشه دورو بر ما میچرخن 4
sara 20 1717 ارسال شده در 19 تیر، 2011 این خوشتیپی عمرانی ها همیشه باعث دردسره برق ، صنایع ، معماری ، شهرسازی، کامپیوتر ... دختراشون همیشه دورو بر ما میچرخن اونوقت تكليف دختراي عمران چيه؟!كيا دورو بره ما ميچرخن؟! 3
El Roman 31720 ارسال شده در 19 تیر، 2011 اونوقت تكليف دختراي عمران چيه؟!كيا دورو بره ما ميچرخن؟! شما عمران خوندی؟ پس چرا اونجا نوشتی سایر رشته ها والله ما که تو دانشگاه آزاد دختر عمرانی ندیدیم که دورش بگردیم اما اگه بود دخترای رشته خودمون ارجحیت داشتن به بقیه 3
El Roman 31720 ارسال شده در 19 تیر، 2011 چرا دخترای ما آزاد نیستن؟ من یکی از دانشگاه آزادای اورومیه عمران واسه دختر سخت نیست؟ 4
sara 20 1717 ارسال شده در 19 تیر، 2011 چرا دخترای ما آزاد نیستن؟ من یکی از دانشگاه آزادای اورومیه عمران واسه دختر سخت نیست؟ مهلوم نيس چرا دانشگاه ازاد رشته ي عمران دختر نميگيره:icon_pf (34): نه بابا ... چه سختي اي .... خيلي هم جالبه ... به نظر من از معماري خيلي بهتره يادش بخير تو دوره ي كارداني يك واحد جوشكاري داشتيم ،چقده جيغ جيغ ميكرديم استاد هم به تمام دخترا از يك كنار نمره داد ... بيشتر از اين ،ازمون توقع نداشت 4
VINA 31339 ارسال شده در 19 تیر، 2011 خوب اون برميگرده به علايق و سلايق ادم هااااا من كه دوسش دارم خوب تغيير رشته بدين ... ارشد، معماري شركت كنين بعد تو دانشگاه دعوا میشه دیگه کل کل عمرانیا معماری تموم نمیشهجدیدا هم شهر سازیا هم که میپرن بهتون 4
sara 20 1717 ارسال شده در 19 تیر، 2011 چه سوسولید ما تو کارگاه بیل میزنیمیه بار یه چیزی سنگین بود نمیتونستیم بلند کنیم پسرا اومدن بلند کنن استاد گفت نه اینا باید یاد بگیرن دو فردا یه کارخونه ای رفتن مردا بهشون نخندن جوشم ترم دیگه باید بردارم ايول ...چه فعاليد شومااااا ما كه اصا دست به سياه سفيد نميزديم سره يكي از كلاس هاي عملي استاد گفت برين 4 تا اجر بيارين ،ما دخترا خيلي متشخصانه ايستاديم تا پسرا بيارن ،اصا به روي خودمون هم نياورديم 4
El Roman 31720 ارسال شده در 19 تیر، 2011 بعد تو دانشگاه دعوا میشه دیگهکل کل عمرانیا معماری تموم نمیشهجدیدا هم شهر سازیا هم که میپرن بهتون شهرسازیا که چیزی راجع بشون نگم بهتره معماری هم که بیشتر ماه عسل رفتنه تا درس خوندن ولی عمران رو ببین هرکسی تا مدرکشو بگیره 20 سال پیرتر میشه 4
El Roman 31720 ارسال شده در 19 تیر، 2011 هر رشته ای در جای خودش قشنگه با رشته هاش کاری ندارم با دانشجوهاشونم خدایی یبار دقت کن ، دانشگاه آزاد که اینجوریه ، معماریا وقتی میان یونی انگار بچه داره میره شهربازی چشماشون برق میزنه ولی عمرانیا انگار مرخصیشون تموم شده دارن برمیگردن زندان کلا عمرانیا خسته هستن 3
samaneh66 10265 ارسال شده در 20 تیر، 2011 There are moments in life when you miss someone So much that you just want to pick them from Your dreams and hug them for real گاهی در زندگی دلتان به قدری برای کسی تنگ می شود که می خواهید او را از رویاهایتان بیرون بیاورید و آرزوهای خود در آغوش بگیرید 2
samaneh66 10265 ارسال شده در 20 تیر، 2011 بالهای قوی بسازید(کنت بلنچارد) هرچه سخت تر کار کنید ، تسلیم شدن دشوارتر می شود(وینس لومباردی) پیروز نشدن قابل توجیه است اما تلاش نکردن قابل توجیه نیست(مایکل جوردن 2
Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 21 تیر، 2011 خب دوستان من برگشتم ... اخه دلم واسه همه تنگ شده بود دلم واسه لب تاپم تنگ شده بود از الان ديگه در خدمت همه هستم فقط صبر كنيد يه ريكاوري بشم چون تازه وارد شدم و دارم كم كم همه رو بررسي مي كنم در مورد اعتراض سوال مسابقه و امتياز هم بزودي بررسي مي كنم و در همون تاپيك جواب بررسي قرار مي دم فعلا من دارم ميرم يه دوري بزنم ببينم چه خبره 4
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 تیر، 2011 خب دوستان من برگشتم ...اخه دلم واسه همه تنگ شده بود دلم واسه لب تاپم تنگ شده بود از الان ديگه در خدمت همه هستم فقط صبر كنيد يه ريكاوري بشم چون تازه وارد شدم و دارم كم كم همه رو بررسي مي كنم در مورد اعتراض سوال مسابقه و امتياز هم بزودي بررسي مي كنم و در همون تاپيك جواب بررسي قرار مي دم فعلا من دارم ميرم يه دوري بزنم ببينم چه خبره خوب شد برگشتی ما هم دلمون تنگ شده بودا:167::167::2rqfst4: مهندس در مورد سوال من ،من اصلا اصراری به تصحیح ندارما خودتو به زحمت نندازیا یه وقت 5
rezanassimi 9036 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 2 روز نبودم ها چقد اینجا بهم ریخته :icon_pf (34): خوبین همگی ؟ 5
samaneh66 10265 ارسال شده در 3 مرداد، 2011 2 روز نبودم ها چقد اینجا بهم ریخته :icon_pf (34): خوبین همگی ؟ كجا بودي ؟.....جات خالي بود ......هرچند منم نبودم ... 3
Cinderella 9897 ارسال شده در 3 مرداد، 2011 ایها الناس...یکی داره اینجا پست های منو پاک می کنه... بنظر تون کی میتونه باشه؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ شك نكن Mohammad.A :persiana__hahaha: 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 3 مرداد، 2011 شك نكن Mohammad.A :persiana__hahaha: به امضای امیررضا رجوع کنید. 5
ارسال های توصیه شده