شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ :ws28:مي ذاره نترس!!! بگو داري كار علمي مي كني ديگه!!! :ws2::ws21: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ :ws3:باشه اگه شوهر هووم گذاشت :ws17: خوب بگو اسم اونم تو تحقیقتون میذارین...جهانی میشه.. 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ خوب بگو اسم اونم تو تحقیقتون میذارین...جهانی میشه.. نه اگه بگه اسمشو بعنوان استاد راهنما مي ياره قبول مي كنه!!!! 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ نه اگه بگه اسمشو بعنوان استاد راهنما مي ياره قبول مي كنه!!!! وحید میکشتت صبا 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ نه اگه بگه اسمشو بعنوان استاد راهنما مي ياره قبول مي كنه!!!! اصلا مدیر پروژه تحقیقاتی 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ وحید میکشتت صبا نه بابا داريم كار علمي مي كنيم!!!:ws28: اگه كشت به افتخارم 30 الي 50 ثانيه سكوت كنين!!! 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ اصلا مدیر پروژه تحقیقاتی آفرين اينم خيلي خوبه!!!:ws28: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ آفرين اينم خيلي خوبه!!!:ws28: میگیم اولشم بنویسن که ما هر کاری کردیم به خاطر گل وجود ایشون بوده :ws28: :ws28: 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ میگیم اولشم بنویسن که ما هر کاری کردیم به خاطر گل وجود ایشون بوده :ws28: :ws28: نه شقايق پايان نامه رو تقديم مي كنن به ايشون!!!:ws28: اينطوري بهتر نيست؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ نه شقايق پايان نامه رو تقديم مي كنن به ايشون!!!:ws28:اينطوري بهتر نيست؟؟؟ چرا چرا.خوبه بعدم که نوبل پزشکی دادن شقایق رفت بالا بگیره جایزه رو بازم اونجا بهشون تقدیم میکنه 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ چرا چرا.خوبه بعدم که نوبل پزشکی دادن شقایق رفت بالا بگیره جایزه رو بازم اونجا بهشون تقدیم میکنه آره اينطوري خيلي خوبه فعلا با اجازه دوستان شب خوبي داشته باشين!!!:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ وحید میکشتت صبا وحید از خداشم باشه بخوام واسه زنش هوو بیارم نه بابا داريم كار علمي مي كنيم!!!:ws28:اگه كشت به افتخارم 30 الي 50 ثانيه سكوت كنين!!! حتما یه شاخه گل و عکس هم رو صندلیت میذاریم نه شقايق پايان نامه رو تقديم مي كنن به ايشون!!!:ws28:اينطوري بهتر نيست؟؟؟ نه زجرش مال خودم بود چرا بدم به اون میدونی 9 ماه باید روش تحقیق کنم:shame: چرا چرا.خوبه بعدم که نوبل پزشکی دادن شقایق رفت بالا بگیره جایزه رو بازم اونجا بهشون تقدیم میکنه گفتم که نه:w74: آره اينطوري خيلي خوبه فعلا با اجازه دوستان شب خوبي داشته باشين!!!:icon_gol: برو بگرد ببین دیگه چی دارن این مردا:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ آره اينطوري خيلي خوبه فعلا با اجازه دوستان شب خوبي داشته باشين!!!:icon_gol: :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ خانوم ها محترم من يه چند وقتيه يه دردي تو شكمم احساس مي كنم ، احساس مي كنم يه چيزي داره لگدم مي زنه از داخل ! مي تونيد راهنماييم كنيد ؟! 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ خانوم ها محترم من يه چند وقتيه يه دردي تو شكمم احساس مي كنم ، احساس مي كنم يه چيزي داره لگدم مي زنه از داخل ! مي تونيد راهنماييم كنيد ؟! بلا به دور 3 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ خانوم ها محترم من يه چند وقتيه يه دردي تو شكمم احساس مي كنم ، احساس مي كنم يه چيزي داره لگدم مي زنه از داخل ! مي تونيد راهنماييم كنيد ؟! داداش فکر کنم یه سونوگرافی بری بد نمیشه!! جنسیت شم معلوم میشه!!! 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ داداش فکر کنم یه سونوگرافی بری بد نمیشه!!جنسیت شم معلوم میشه!!! چه جلافتااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ چه جلافتااااااااااااااا واااا سمنی جون خودش گفت لگد میزنه من چه کنم؟؟!!! تو شهر ما اگه چیزی به دل کسی لگد زد میگن طرف بارداره!!!... حالا ایلیا رو نمیدونم!!!:there: شایدم کرم کدویی،آسکاریسی چیزی باشه خوووو... تو سونو حتما" معلوم میشه!!!:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ واااا سمنی جون خودش گفت لگد میزنه من چه کنم؟؟!!!تو شهر ما اگه چیزی به دل کسی لگد زد میگن طرف بارداره!!!... حالا ایلیا رو نمیدونم!!!:there: شایدم کرم کدویی،آسکاریسی چیزی باشه خوووو... تو سونو حتما" معلوم میشه!!!:persiana__hahaha: :ws28: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ واااا سمنی جون خودش گفت لگد میزنه من چه کنم؟؟!!!تو شهر ما اگه چیزی به دل کسی لگد زد میگن طرف بارداره!!!... حالا ایلیا رو نمیدونم!!!:there: شایدم کرم کدویی،آسکاریسی چیزی باشه خوووو... تو سونو حتما" معلوم میشه!!!:persiana__hahaha: مگه هر گردی گردو هستش؟ هرچی هم که توشکم ادم لگد بزنه هم گه بچه نیستش؟ شاید زالویی چیزی باشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده