رفتن به مطلب

حرف زدن دختر پسرای امروز.......!!

pegah

ارسال های توصیه شده

به نظرم من این طرز حرف زدن مناسبه دخترای دبیرستانیه.

خیلی سبک چندش و خزییه .من لاتی حرف زدنو به این سبک ترجیح میدم.

جیگرتو ابجی:ws53:غلوم این سبکتم

• Like 3
لینک به دیدگاه

به عقيده ي من منحرف شدن از زبان و ادبيات پارسي دليل خوبي براي مخالفت شما با اين طرز صحبت نبايد باشه ، انحراف از زبان هنگامي ايجاد ميشه كه به جاي يك كلمه ي پارسي جايگزين ديگري از زبان ديگري استفاده بشه ؛ اما لوس بودن شايد قابل قبول تر باشه .

به جاي صحبت و مخالفت با اين طرز كلام بهتره به همون انحراف اصلي بپردازيم . به اينكه به جاي كلمه ي مرسي كه از مغسي فرانسه وارد سيطره واژگان ما شده از جايگزين اصيل و پارسي " سپاس " استفاده كنيم .

به جاي ok , time , tnx و .. از جايگزين هاي مناسب استفاده كنيم .

واژگان تازي را از پارسي جدا نماييم به جاي سلام از درود به جاي خداحافظ از بدرود و اين قبيل استفاده نماييم .

با سپاس :icon_gol:

• Like 11
لینک به دیدگاه

یه نگاه به اهنگ هایی که این روزا تو بورسه و بچه ها بیشتر گوش میدن بنداز ..ساسی مانکن ، تتلو ، طعمه ،....خیلی از واژه ها و کلمات لوس و بی معنی از این اهنگا وارد میشن یکی از دلایل ش اینه که تو سالهای گدشته جکومت هیچ برنامه فرهنگی جایگزینی نداشته وندارد برنامه هایی که هم معرف فرهنگ اصیل ایرانی باشه هم شاد و تاثیر گداربرای سرگرم کردن نسل جوان ..تازه این کلمه ها که بیشتر جنبه شوحی وتفریح دارن ما به دلیل بی کفایتی اقایون داریم تو خیلی زمینه ها قافیه رو میبازیم ..

همه چی بی محتوا شده ..سینما ، تئاتر ، هنر ، ورزش .....انشالله اقا بیاد همه چی حل شه!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 سال بعد...

من خودم از این طرز حرف زدن خوشم نمیاد و استفاده هم نمیکنم از این کلمات.

به نظرم یه کم شخصیت آدمو پاین میاره.البته اصلا قصد توهین ندارم فقط نظرم اینه واسه همین بدم میاد استفاده کنم.

گاهی از این کلمات برای نشون دادن احساستشون استفاده میکنن اما با کلمات زیباتری میشه احساساتو نشون داد.

:a030:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...