تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ سلام عزیزان اگه خواستین ازدواج کنید دوست داریدمراسم عروسیتون توی بهترین باغ بهترین دکوراسیون بهترین ...یا اینکه عروسیتون خیلی ساده باشه؟ 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ من دوست دارم برم محضر یه عقد ساده کنم شبش به برادر خواهر خودم و دوماد تو یه روستوران شام بدم همین حوصله بریز بپاش ندارم 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ بریز و بپاش چه فایده ای داره.میان میخورن و میرن حرف درمیارن.. 6 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ من دوست دارم جشن عروسی مجلل داشته باشم اما نه مثل اینایی که بقیه دارن یه جور تک باشه 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ اگه زبونم لال بعد از 120 سال گول خوردم خواستم مزدوج شم ... بايستي عروسي مفصلو همه چي تموم باشه ! 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ اگه زبونم لال بعد از 120 سال گول خوردم خواستم مزدوج شم ... بايستي عروسي مفصلو همه چي تموم باشه ! به نطرت همون هزینه رو برداری یه سفر اروپا بری بهتر نیست؟ ایشالا هر چی زودتر گول بخوری 6 لینک به دیدگاه
pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ منم مخالف خرج زیادم چه فایده ای داره یه عقد کوچیک جمع و جور چند تا عکس یادگاری کافیه بعد هم سفر به اروپا .آنتالیا .دبی .....یا کم کمش کیش 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ به نطرت همون هزینه رو برداری یه سفر اروپا بری بهتر نیست؟ایشالا هر چی زودتر گول بخوری سفر به اروپا رو تا آخر عمرت وقت داري پول جمع كني بري ولي شب عروسي فقط يه بار توي عمرت اتفاق ميفته ! 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ سفر به اروپا رو تا آخر عمرت وقت داري پول جمع كني بري ولي شب عروسي فقط يه بار توي عمرت اتفاق ميفته ! نه بابا دل اگه جوون باشه هر شب شب عروسیه 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ بریم مشهد و بیاییییییییم بعد که همه گفتن برا عروسی رفتن مشهد خودمون 2 تایی یه پارتی راه میندازیم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ معمولی؛سر و تهش با یه مراسم هم بیاد،کلن حوصله عروسی های شلوغ و پرتشریفات ایرانیو ندارم جهاز بیارون؛حنا ببندون,چمدون ببرون؛کباب بخورون؛شاباش ریزون؛قند بسابون,پاتختی و .... هفت خان رستمیه واسه خودش 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ نه... من خوشم نمیاد... یه مراسم فوق العاده ساده... اون پولی که در عرض یک شب خرج این کارهای بی معنا میکنیم میشه برای هزار کار دیگه خرج کرد... من که میخوام با همسر محترم به سفر حج برم با اجازتون... البته اگر دست من بود دوست داشتم برم لاس وگاس... ولی خوب وقتی آدم ازدواج میکنه دیگه چیزاش دست خودش نیست که... دست یکی دیگست... 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ سفر به اروپا رو تا آخر عمرت وقت داري پول جمع كني بري ولي شب عروسي فقط يه بار توي عمرت اتفاق ميفته ! اره ادم واسه یه شب تا 10 سال اول زندگیشو قسط بدهتازشم ادم تا جوونه باید بره بگردهاون اولا ادم عزیزه بعدا دیگه حال نمیده که نه بابا دل اگه جوون باشه هر شب شب عروسیه 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ اره ادم واسه یه شب تا 10 سال اول زندگیشو قسط بدهتازشم ادم تا جوونه باید بره بگردهاون اولا ادم عزیزه بعدا دیگه حال نمیده که بابا پول جمع كردنو زيادي سخت گرفتي! هر چقدرم براي عروسي خرج كرده باشي فوق ِ فوقش 5سال طول بكشه اون پولو دوباره بدست بياري ولي اگه عروسي درس حسابي نگيري هميشه حسرتش به دلت ميمونه حتي اگه مولتي ميلياردر بشي! 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ نه... من خوشم نمیاد... یه مراسم فوق العاده ساده... اون پولی که در عرض یک شب خرج این کارهای بی معنا میکنیم میشه برای هزار کار دیگه خرج کرد... من که میخوام با همسر محترم به سفر حج برم با اجازتون... البته اگر دست من بود دوست داشتم برم لاس وگاس... ولی خوب وقتی آدم ازدواج میکنه دیگه چیزاش دست خودش نیست که... دست یکی دیگست... اخییییییییییی:ws28: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ عروسی کیلو چنده بابا؟بی خیال عشق و حالو بچسب 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ بابا پول جمع كردنو زيادي سخت گرفتي! هر چقدرم براي عروسي خرج كرده باشي فوق ِ فوقش 5سال طول بكشه اون پولو دوباره بدست بياري ولي اگه عروسي درس حسابي نگيري هميشه حسرتش به دلت ميمونه حتي اگه مولتي ميلياردر بشي! عروسی کیلو چنده بابا؟بی خیال عشق و حالو بچسب میدونی یه دختر دایی و دختر خاله هام هم اینو میگفتن اما الان همشون نامزد کردن تو هم وقتی گیر بیافتی میفهمی 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ اگه مامان بچه هام اجازه بدن یه مراسم مختصر تو خونه میگیریم فقط 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ میدونی یه دختر دایی و دختر خاله هام هم اینو میگفتن اما الان همشون نامزد کردن تو هم وقتی گیر بیافتی میفهمی :Ghelyon::smiley (18)::smiley (18):نچ 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ من که میخوام با همسر محترم به سفر حج برم با اجازتون... به امید "خدا" ان شاء"الله" 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده