رفتن به مطلب

مراسم عروسی

ارسال های توصیه شده

سلام عزیزان اگه خواستین ازدواج کنید دوست داریدمراسم عروسیتون توی بهترین باغ بهترین دکوراسیون بهترین ...یا اینکه عروسیتون خیلی ساده باشه؟

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 45
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من دوست دارم برم محضر یه عقد ساده کنم شبش به برادر خواهر خودم و دوماد تو یه روستوران شام بدم همین

حوصله بریز بپاش ندارم:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه

اگه زبونم لال بعد از 120 سال گول خوردم خواستم مزدوج شم ... بايستي عروسي مفصلو همه چي تموم باشه ! starplucker.gif

به نطرت همون هزینه رو برداری یه سفر اروپا بری بهتر نیست؟:banel_smiley_4:

ایشالا هر چی زودتر گول بخوری:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه

منم مخالف خرج زیادم چه فایده ای داره یه عقد کوچیک جمع و جور چند تا عکس یادگاری کافیه بعد هم سفر به اروپا .آنتالیا .دبی .....یا کم کمش کیش

• Like 5
لینک به دیدگاه
به نطرت همون هزینه رو برداری یه سفر اروپا بری بهتر نیست؟:banel_smiley_4:

ایشالا هر چی زودتر گول بخوری:ws3:

سفر به اروپا رو تا آخر عمرت وقت داري پول جمع كني بري ولي شب عروسي فقط يه بار توي عمرت اتفاق ميفته ! :a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سفر به اروپا رو تا آخر عمرت وقت داري پول جمع كني بري ولي شب عروسي فقط يه بار توي عمرت اتفاق ميفته ! :a030:

نه بابا دل اگه جوون باشه هر شب شب عروسیه:ws37:

• Like 7
لینک به دیدگاه

معمولی؛سر و تهش با یه مراسم هم بیاد،کلن حوصله عروسی های شلوغ و پرتشریفات ایرانیو ندارم

جهاز بیارون؛حنا ببندون,چمدون ببرون؛کباب بخورون؛شاباش ریزون؛قند بسابون,پاتختی و ....

هفت خان رستمیه واسه خودش:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

نه... من خوشم نمیاد... یه مراسم فوق العاده ساده...

اون پولی که در عرض یک شب خرج این کارهای بی معنا میکنیم میشه برای هزار کار دیگه خرج کرد... من که میخوام با همسر محترم به سفر حج برم با اجازتون... :w58:

البته اگر دست من بود دوست داشتم برم لاس وگاس... ولی خوب وقتی آدم ازدواج میکنه دیگه چیزاش دست خودش نیست که... دست یکی دیگست... :hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اره ادم واسه یه شب تا 10 سال اول زندگیشو قسط بده:ws28:تازشم ادم تا جوونه باید بره بگرده:ws3:اون اولا ادم عزیزه بعدا دیگه حال نمیده که:ws3:

نه بابا دل اگه جوون باشه هر شب شب عروسیه:ws37:

:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اره ادم واسه یه شب تا 10 سال اول زندگیشو قسط بده:ws28:تازشم ادم تا جوونه باید بره بگرده:ws3:اون اولا ادم عزیزه بعدا دیگه حال نمیده که:ws3:

:ws3:

بابا پول جمع كردنو زيادي سخت گرفتي! هر چقدرم براي عروسي خرج كرده باشي فوق ِ فوقش 5سال طول بكشه اون پولو دوباره بدست بياري ولي اگه عروسي درس حسابي نگيري هميشه حسرتش به دلت ميمونه حتي اگه مولتي ميلياردر بشي!

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه... من خوشم نمیاد... یه مراسم فوق العاده ساده...

اون پولی که در عرض یک شب خرج این کارهای بی معنا میکنیم میشه برای هزار کار دیگه خرج کرد... من که میخوام با همسر محترم به سفر حج برم با اجازتون... :w58:

البته اگر دست من بود دوست داشتم برم لاس وگاس... ولی خوب وقتی آدم ازدواج میکنه دیگه چیزاش دست خودش نیست که... دست یکی دیگست... :hanghead:

اخییییییییییی:ws28::ws28::ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

بابا پول جمع كردنو زيادي سخت گرفتي! هر چقدرم براي عروسي خرج كرده باشي فوق ِ فوقش 5سال طول بكشه اون پولو دوباره بدست بياري ولي اگه عروسي درس حسابي نگيري هميشه حسرتش به دلت ميمونه حتي اگه مولتي ميلياردر بشي!

:ws52:

عروسی کیلو چنده بابا؟بی خیال عشق و حالو بچسب:ws3::w16:

میدونی یه دختر دایی و دختر خاله هام هم اینو میگفتن اما الان همشون نامزد کردن تو هم وقتی گیر بیافتی میفهمی:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...