hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ بحث اصلی به کجا رسید؟:w00: صفحه 26:ws3: لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ بحث اصلی به کجا رسید؟:w00: به هیچ جا نذاشتن به جایی برسه:w00: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ می خرم برات تو کارت شارژ برای من و مهرناز نخرید حالا می خوای بری دوچرخه بخری :167: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ یه چیزی 5 سالِ که آزارم میده.شاید مشکلِ خیلی از دخترا باشه.چرا ما دخترا نمیتونیم تنهایی بریم مسافرت؟ چرا ما دخترا نمیتونیم مجردی با دوستامون بریم مسافرت؟ چرا ما دخترا نمتونیم وقتی هوا تاریکِ از خونه بیرون باشیم؟ چرا ما دخترا نمیتونیم.......................... وقتی به چه سنی برسیم میتونیم؟ بد ازدواج چی؟بازم نمیتونیم..............؟ اون دوتا قرمزش انجام دادم مسافرت یه بار با دوستام رفتیم ویلای خودشون خیلی حال داد سه روزم موندیم اون دومیشم که همیشه هست من معمولا 8 میرم بیرون یکم میگردم یه شام میخورم بیام میشه 10:banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ اااا من فکر کردم ص 2 نگو 27 وسط اسپم اومدم جواب سوال میدم 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ اااا من فکر کردم ص 2 نگو 27 وسط اسپم اومدم جواب سوال میدم خوب کردی 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ خوب کاری کردی ارازل به خودتون بیایین اسپم نکنید تاپیک خراب نکنید 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ بابا مطهریبابا یکرنگی بابا فرد نگری:ws3: :TAEL_SmileyCente: ولی من مخالفم من تا جایی که لطمه ای به کسی نزنه من برا خودم زندگی میکنم نمیتونم تو زندگی از لذتهام بگذرم به خاطر این چیزا.گاهی لازمه ادم خلاف اون چیزیکه هست حرکت کنه البته تا جایی که باعث هرج و مرج نشه چی بگم والا!! گفتم که هرکی هرجوری که دوست داره میتونه فک کنه!! من تورو کشتم ولی داغی هنوز نفهمیدی هه هه زکــــــــی!!:Ghelyon: لینک به دیدگاه
ترمه جون 1381 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ خب مسافرت می خوای بری شب کجا بمونی وقتی به دختر مجرد اتاق نمی دن خب میریم خونه ی خودمون دیگه. سلام من اومدم ببین یه مسئله ای که این وسط خیلی مهمه اینه که با کی میخای بری؟تنها حتما میگی با دوستاتسوختی.جوابِ بقیه ی سوالاتو نمیدم.من که دوستی ندارم. خوب حالا چقدر دوستاتو میشناسی؟چون دوستامو نمیشناختم باهاشون رابطه ای ندارم. ایا همون اندازه ای که به خودت اطمینان داری و مطمئنی که کار دسته خودت نمیدی به اونا هم اطمینان داری؟.............. ایا از تمام مسائل حاشیه ای که تو دوری میکنی اونا هم دوری میکنن؟ ایا اونقدر که اخلاقیات برات مهمه برا اونا هم مهمه ایا تمام چیزایی که واسه تو ارزشه واسه اونا هم ارزشه یا نه واسه اونا ضد ارزشه؟ واز همه مهمتر این که ایا همون قدر که تو واسه خودت ارزش قائلی که با دوری از خونوادت همه چی یادت نره و جو گیر بشی اونا هم همینطورند؟ و از قبیل این ایا ها زیاده تو ذهن پدر ومادرا پس یکمم به اونا حق بدهچشم. ودرک کن که پدر ومادر بدی تو رو نمیخاد وحتی فکرشم نکن که میخان باهات لج کنن یا حرصتو در بیارن بدون که فقط عشقه به فرزندشونه که دست و پاشونو تو بعضی مساعل میبنده خب نمی شه دیگه!!دههه!! دختره چش سفید....روسریتو بکش جلو ببینم!!:ubhuekdv133q83a7yy7 واسه من دم درآورده!!! :ubhuekdv133q83a7yy7 ببخشید.دفعه ی آخرمه. راس میگه دیگه اینو یادت باشه. ای خدا--------------------------------------------------> جونکم!چی شد؟ لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ ترمه خانم قضیه بیخ پیدا کرد ببینم تنها کجا میخای بری؟ :167::167::167: لینک به دیدگاه
pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اینو نمیشه بسطش بدین به همه همسرانچی رو ندارم؟همسر دارم اما آقا بالاسر،نه همسر خيلي فرق ميكنه با اقا بالا سر تو هم اگر شوهرت نميذاشت بري خونه مادرت نميذاشت بري عروسي خواهرت اگر تهمت هاي نا جور ميزد اگر تهديدت ميكرد كه به درخت ميبندد و مكشتتد اگر جلوي بچه هات به باد كتك ميگرفتد اگر 3 ماه نميذاشت از خونه بري بيرون .................... حالا فهميدي نذاشتي عزيز تجربه نكردي نميشه كه بيرون گود نشست و گفت خمش كن بايد تجربه كني من ديدم كه ميدونم مطمئن باش كه تعدادشون هم كم نيست 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ همسر خيلي فرق ميكنه با اقا بالا سر تو هم اگر شوهرت نميذاشت بري خونه مادرت نميذاشت بري عروسي خواهرت اگر تهمت هاي نا جور ميزد اگر تهديدت ميكرد كه به درخت ميبندد و مكشتتد اگر جلوي بچه هات به باد كتك ميگرفتد اگر 3 ماه نميذاشت از خونه بري بيرون .................... حالا فهميدي نذاشتي عزيز تجربه نكردي نميشه كه بيرون گود نشست و گفت خمش كن بايد تجربه كني من ديدم كه ميدونم مطمئن باش كه تعدادشون هم كم نيست به نظرم همچین شخصی مشکل داره و باید فهمید که چرا اینطوری رفتار میکنه اما خوشبختانه اینجور مردا خیلی کمن و نمیشه گفت وقتی ازدواج کردی،حتما این اتفاق برات میفته لینک به دیدگاه
pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ به نظرم همچین شخصی مشکل داره و باید فهمید که چرا اینطوری رفتار میکنهاما خوشبختانه اینجور مردا خیلی کمن و نمیشه گفت وقتی ازدواج کردی،حتما این اتفاق برات میفته نه تعدادشون كم نيست مطمئن چون شما نداشتيد فكر ميكنيد تعدادشون كمه عزيزم ياد بگير هيچوقت زندگي خودت رو با بقيه مقايسه نكن :w00: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اينم يكي از هزار تا مشكل زنهاست مگه براي بقيه راه حل پيدا شده كه دنبال جواب اين ميگردي فقط بايد بگم ...........از ماست كه بر ماست 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ همسر خيلي فرق ميكنه با اقا بالا سر تو هم اگر شوهرت نميذاشت بري خونه مادرت نميذاشت بري عروسي خواهرت اگر تهمت هاي نا جور ميزد اگر تهديدت ميكرد كه به درخت ميبندد و مكشتتد اگر جلوي بچه هات به باد كتك ميگرفتد اگر 3 ماه نميذاشت از خونه بري بيرون .................... حالا فهميدي نذاشتي عزيز تجربه نكردي نميشه كه بيرون گود نشست و گفت خمش كن بايد تجربه كني من ديدم كه ميدونم مطمئن باش كه تعدادشون هم كم نيست این ادم روانیه:banel_smiley_52: دو تا گزینه اول میگم شاید چیزی از اونا دیده دوست نداره با خونوادش رفت و امد کنن اما بقیه:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ همسر خيلي فرق ميكنه با اقا بالا سر تو هم اگر شوهرت نميذاشت بري خونه مادرت نميذاشت بري عروسي خواهرت اگر تهمت هاي نا جور ميزد اگر تهديدت ميكرد كه به درخت ميبندد و مكشتتد اگر جلوي بچه هات به باد كتك ميگرفتد اگر 3 ماه نميذاشت از خونه بري بيرون .................... حالا فهميدي نذاشتي عزيز تجربه نكردي نميشه كه بيرون گود نشست و گفت خمش كن بايد تجربه كني من ديدم كه ميدونم مطمئن باش كه تعدادشون هم كم نيست خوب مگه مجبوری بری زن یه معتاد کراکی بشی که سابقه زندان و تیمارستان داره باباشم به جرم قتل اعدام کردن؟ 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ خوب مگه مجبوری بری زن یه معتاد کراکی بشی که سابقه زندان و تیمارستان داره باباشم به جرم قتل اعدام کردن؟ اگه اختیارش دست بابا و داداشش باشه اره که مجبوره 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اون دوتا قرمزش انجام دادممسافرت یه بار با دوستام رفتیم ویلای خودشون خیلی حال داد سه روزم موندیم اون دومیشم که همیشه هست من معمولا 8 میرم بیرون یکم میگردم یه شام میخورم بیام میشه 10:banel_smiley_4: تو ام شری هستیا........ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده