Imaaan 17059 ارسال شده در 26 اسفند، 2015 سلام..میخوام وارد یاهومسنجرم بشم... تا الان هرچی آدرس زدم میاد...2بار اشتباه زدم 1بارم که درست زده بودم... ولی امروز یه آدرس جدید اضافه شده که همش شمارس... جز منم کسی استفاده نمیکنه!!!! چطور میتونم پاک کنم همه رو؟ سلام کارایی که سان ساین توی این پست (#6435) گفته بود رو انجام دادی؟ قاعدتا باید همه پاک شده باشن. از همونجا گزینه ی Autofill form data رو انتخاب کن و زمان هم از هر موقعی که می خوای حذف بشن بذار تا پاک بشه. 3
eng.l.s 5684 ارسال شده در 29 اسفند، 2015 سلام خسته نباشید . من رم دوربینمو هر وقت میام بریزم تو سیستمم چندتا فیلم اخری رو پاک میکنه !! اومدم فرمت کنم هیچ عکس العملی نشون نمیده !!! نمیشه برشون گردونم فیلمارو ؟ 2
sun-shine 7672 ارسال شده در 30 اسفند، 2015 سلام خسته نباشید . من رم دوربینمو هر وقت میام بریزم تو سیستمم چندتا فیلم اخری رو پاک میکنه !! اومدم فرمت کنم هیچ عکس العملی نشون نمیده !!! نمیشه برشون گردونم فیلمارو ؟ سلام نرم افزارای زیادی برای برگردوندن اطلاعات وجود داره، یکی از این نرم افزارا که خودم استفاده کردم و جواب گرفتم Recover My Files Professional هستش 4
eng.l.s 5684 ارسال شده در 30 اسفند، 2015 سلام نرم افزارای زیادی برای برگردوندن اطلاعات وجود داره، یکی از این نرم افزارا که خودم استفاده کردم و جواب گرفتم Recover My Files Professional هستش ممنونم:icon_gol::icon_gol:فقط یه چیزی بارمم چی کنم!!فرمت هم میشه هر سری میام فیلما رو بریزم تو کامپیوتر میپره!!! 1
ali-ni 254 ارسال شده در 2 فروردین، 2016 سلام دوستان... من یه فایلی که شامل مجموعه ای از فایل های نرم افزاری هست رو میخوام داخل هارد اکسترنالم کپی کنم ولی موقع کپی کردن، پیغام زیر رو میده که به دلیل بزرگ بودن اسامی فایلها میباشد .. من تا حدودی تعداد کلمات در نام اسامی فایل ها رو کمتر کردم ولی باز پیام مذکور میاید و مانع از کپی کردن می شود....میخواستم بدونم راهی وجود داره که این پیغام نیاد؟ چون میخوام یه سری توضیحات روی فایل ها باشه تا بعدها بهتر بتونم پیدا کنمشون... ممنون میشم راهنمایی کنین
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 5 فروردین، 2016 سلاممدتها قبل یه انتی ویروس که یادم نیست چی بود داشتم یه یوزر قلابی درست میکرد برا همین چیزا امنیتی (عجب راه حل خفنی دادم. بازم سوالی داشتی بپرس) بابا نو خریدم بچه رایانه رو سلامشما one drive رو فعال کردین؟ اسم یوزری که براتون میسازه آشنا نیست؟ یعنی قبلا جایی استفاده نکردین؟ بله one drive فعاله اما اسم یوزر نا آشنا ست 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 6 فروردین، 2016 بابا نو خریدم بچه رایانه رو بله one drive فعاله اما اسم یوزر نا آشنا ست سلام منم براي ويندوزم پسورد نذاشته بودم، ولي يه بار يادم نيست واسه چي با اكانت ماكروسافتم لاگين كرده بودم، يوزر ويندوزم هم به همون نام كاربري تغيير پيدا كرد، موقع بالا اومدن ازم پسوردش رو مي خواد. 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 6 فروردین، 2016 سلاممنم براي ويندوزم پسورد نذاشته بودم، ولي يه بار يادم نيست واسه چي با اكانت ماكروسافتم لاگين كرده بودم، يوزر ويندوزم هم به همون نام كاربري تغيير پيدا كرد، موقع بالا اومدن ازم پسوردش رو مي خواد. خب الان یوزر مایکروسافتم Ali Fatemi هه اما این یوزره ali.fatemi41 هه جالب اینه که قبل اینکه آنتی ویروسم رو عوض کنم اون ali.fatemi4 بود 1
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 11 فروردین، 2016 خب الان یوزر مایکروسافتم Ali Fatemi ههاما این یوزره ali.fatemi41 هه جالب اینه که قبل اینکه آنتی ویروسم رو عوض کنم اون ali.fatemi4 بود تو قسمت یوزر اکانت نگاه کن اکانتت روی لوکال اکانته؟ ساینس یور ستینگت فعاله یا نه؟ 3
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 11 فروردین، 2016 سلام دوستان... من یه فایلی که شامل مجموعه ای از فایل های نرم افزاری هست رو میخوام داخل هارد اکسترنالم کپی کنم ولی موقع کپی کردن، پیغام زیر رو میده که به دلیل بزرگ بودن اسامی فایلها میباشد .. من تا حدودی تعداد کلمات در نام اسامی فایل ها رو کمتر کردم ولی باز پیام مذکور میاید و مانع از کپی کردن می شود....میخواستم بدونم راهی وجود داره که این پیغام نیاد؟ چون میخوام یه سری توضیحات روی فایل ها باشه تا بعدها بهتر بتونم پیدا کنمشون... ممنون میشم راهنمایی کنین راه اول که احتمالا فرمت هاردتون fat32 هست که باید به ntfs تغییر بدین (فرمت کنید) . اما راه دوم اسم پوشه ها رو خلاصه کن. توضیحاتشونو بزار تو ی notepad اسمش بزار read me# هر وقت خواستی توضیحات رو ببینی فایل notepad (که اولین فایل میشه) رو باز میکنی.:gnugghender: 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 12 فروردین، 2016 تو قسمت یوزر اکانت نگاه کن اکانتت روی لوکال اکانته؟ ساینس یور ستینگت فعاله یا نه؟ بله Local account هست دومی رو متوجه نشدم منظورتون رو 3
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 13 فروردین، 2016 بله Local account هست دومی رو متوجه نشدم منظورتون رو الان اون اکانتی که درست میشه رو حذف میکنی بازم ایجاد میشه؟ 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 15 فروردین، 2016 الان اون اکانتی که درست میشه رو حذف میکنی بازم ایجاد میشه؟ بله متاسفانه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 15 فروردین، 2016 بله متاسفانه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 حتما بعضی ایکنا تو استارتتم نمیوفتن ویندوزت باگ داره و باید اپدیت شه:icon_pf (34): پ.ن: البته توصیه میکنم سرفرصت ب ویندوز 7 برگرد واسه راحتی خودت 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 16 فروردین، 2016 حتما بعضی ایکنا تو استارتتم نمیوفتن ویندوزت باگ داره و باید اپدیت شه:icon_pf (34): پ.ن: البته توصیه میکنم سرفرصت ب ویندوز 7 برگرد واسه راحتی خودت جمله اولیتون رو نفهمیدم ولی ویندوزم اورجیناله surface هه تازه خریدم 2
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 16 فروردین، 2016 جمله اولیتون رو نفهمیدمولی ویندوزم اورجیناله surface هه تازه خریدم باید اخرین بروزرسانیا رو بگیری که این مشکل و برخی دیگه از مشکلاتت احتمالا حل شه! طبیعیه که هر نسخه از سیستم عاملی که تازه وارد بازار میشه دارای باگ هایی باشه. برای اپدیت به این لینک مراجعه کن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 18 فروردین، 2016 باید اخرین بروزرسانیا رو بگیری که این مشکل و برخی دیگه از مشکلاتت احتمالا حل شه! طبیعیه که هر نسخه از سیستم عاملی که تازه وارد بازار میشه دارای باگ هایی باشه. برای اپدیت به این لینک مراجعه کن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آپدیت اتوماتیکش روشنه ولی خب سر میزنم ببینم چه خبره ممنون 2
Sepandarmaz 1327 ارسال شده در 18 فروردین، 2016 سلام دوستان یه تعداد از ایمیل های پاک شده ام رو میخوام برگردونم .چطور این کار رو انجام بدم ؟ ممنون 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 18 فروردین، 2016 سلام دوستانیه تعداد از ایمیل های پاک شده ام رو میخوام برگردونم .چطور این کار رو انجام بدم ؟ ممنون سلام تگه از توی فولدر Trash ایمیلتون پاکش نکرده باشین، اونجاس 2
Sepandarmaz 1327 ارسال شده در 19 فروردین، 2016 سلامتگه از توی فولدر Trash ایمیلتون پاکش نکرده باشین، اونجاس ممنونم اما اونجا نیست یعنی اگه داخل trash نباشه دیگه به هیچ وجه امکان بازیابی مجدد نیست . 1
ارسال های توصیه شده