nastaran1r 263 ارسال شده در 10 آبان، 2015 سلام بچه ها کسی ghostview بلده؟ مثلا چطور فونت شکل رو عوض کرد؟ 4
panoram 5055 ارسال شده در 10 آبان، 2015 سلام. یک سوال از اکسل داشتم. فرض کنید من یک سری اعداد در تو شیت دارم. الا میخوام به طور مثال سلول l3 شیت 1 و سلول l3 شیت دوم باهم جمع زده بشه. باید چیکار کنم؟ 4
Imaaan 17059 ارسال شده در 10 آبان، 2015 سلام. یک سوال از اکسل داشتم.فرض کنید من یک سری اعداد در تو شیت دارم. الا میخوام به طور مثال سلول l3 شیت 1 و سلول l3 شیت دوم باهم جمع زده بشه. باید چیکار کنم؟ سلام مثلا فرض کن اسم شیت یک باشه Sheet1 و اسم شیت دو هم باشه، شیت دو، تو شیت 3 می خوام این دو تا سلول رو جمع کنم می نویسم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کوتیشن وقتی که اسم شیت داخلش فاصله داشته باشه، باید حتما گذاشته بشه، اگر نه میشه برش داشت. 8
fahiT1993 711 ارسال شده در 11 آبان، 2015 سلام میخوام ویدوزم عوض کنم..یه فایلی رو مخفی کردم...ینی نمیخوام عکسای خانوادگی دیده بشن وقتی میدم بیرون ویندوز رو عوض کنن... مشکلی که پیش نمیاد؟؟؟؟؟ 2
mmce 683 ارسال شده در 11 آبان، 2015 سلاممیخوام ویدوزم عوض کنم..یه فایلی رو مخفی کردم...ینی نمیخوام عکسای خانوادگی دیده بشن وقتی میدم بیرون ویندوز رو عوض کنن... مشکلی که پیش نمیاد؟؟؟؟؟ سلام.بهترین کاراینه عکسهای خانوادگی رو روی فلش نگهداری اونم بصورت کد.متٱسفانه نامرد زیادشده... فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk 4
Imaaan 17059 ارسال شده در 12 آبان، 2015 سلاممیخوام ویدوزم عوض کنم..یه فایلی رو مخفی کردم...ینی نمیخوام عکسای خانوادگی دیده بشن وقتی میدم بیرون ویندوز رو عوض کنن... مشکلی که پیش نمیاد؟؟؟؟؟ سلام اگه تو همون درايوي نيست كه ويندوز قراره نصب بشه، نه مشكلي پش نمياد، ولي خيلي هم مانع از دسترسي بهشون نميشه. همون كه دوستمون گفتن مي تونين به جاي ديگه انتقالشون بدين، يا اگه امكان اينكار رو ندارين ميشه فشرده شون كرد براشون پسورد گذاشت، پسورد هم در حالت كلي نبايد كوتاه باشه و بهتر هم هست از حروف (بزرگ و كوچك)، عدد و حتي علائم خاص استفاده بشه. مي تونين براي اطمينان بيشتر بعد پاك كردن فايلا، فايلاي جديد جاشون بريزين كه قابليت بازيابي هم ديگه نداشته باشن. البته فكر كنم يه دستور تو Command Window براي اينكار وجود داره. 5
fahiT1993 711 ارسال شده در 12 آبان، 2015 سلاماگه تو همون درايوي نيست كه ويندوز قراره نصب بشه، نه مشكلي پش نمياد، ولي خيلي هم مانع از دسترسي بهشون نميشه.همون كه دوستمون گفتن مي تونين به جاي ديگه انتقالشون بدين، يا اگه امكان اينكار رو ندارين ميشه فشرده شون كرد براشون پسورد گذاشت، پسورد هم در حالت كلي نبايد كوتاه باشه و بهتر هم هست از حروف (بزرگ و كوچك)، عدد و حتي علائم خاص استفاده بشه.مي تونين براي اطمينان بيشتر بعد پاك كردن فايلا، فايلاي جديد جاشون بريزين كه قابليت بازيابي هم ديگه نداشته باشن. البته فكر كنم يه دستور تو Command Window براي اينكار وجود داره.ممنونم.ولی انقدر زیاده عکس و فیلم که فایل قرمز شده...تو اون فایلی ام نیس که میخوان ویندوز عوض کنن.آقا ایمان یعنی ممکن هست ویندوز که عوض شد اون فایل هم از بین بره.و....؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
Imaaan 17059 ارسال شده در 12 آبان، 2015 ممنونم.ولی انقدر زیاده عکس و فیلم که فایل قرمز شده...تو اون فایلی ام نیس که میخوان ویندوز عوض کنن.آقا ایمان یعنی ممکن هست ویندوز که عوض شد اون فایل هم از بین بره.و....؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه درایوشون متفاوته نباید مشکلی پیش بیاد، مگر اینکه اشتباهی رخ بده. ویندوز عوض کردن سخت نیست، خودتم می تونی عوض کنی. 5
fahiT1993 711 ارسال شده در 13 آبان، 2015 اگه درایوشون متفاوته نباید مشکلی پیش بیاد، مگر اینکه اشتباهی رخ بده. ویندوز عوض کردن سخت نیست، خودتم می تونی عوض کنی. اینطور باشه خوبه پس. کلا میخوام بدم بیرون چنتاام نرم افزار نصب کنن. فتو شاپ و 3d الان باز نمیشه... من اصلا سر درنمیارم از ویندوز و.....:icon_pf (34): 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 17 آبان، 2015 نظر شما چیه ؟؟؟؟ چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟ مشکل چیه؟ این پنجره نمی دونی برای چی باز میشه؟ نرم افزار جدیدی نصب نکردی؟ 2
saba mn 20993 ارسال شده در 17 آبان، 2015 مشکل چیه؟ این پنجره نمی دونی برای چی باز میشه؟ نرم افزار جدیدی نصب نکردی؟ نه فقط میدونم مربوط به ویندوز10 ویندوز من 7 2
Imaaan 17059 ارسال شده در 17 آبان، 2015 نه فقط میدونم مربوط به ویندوز10 ویندوز من 7 نرم افزارهای نثب شده رو بر اساس تاریخ نصبشون چک کن، ببین چیزی پیدا نمی کنی. 2
saba mn 20993 ارسال شده در 17 آبان، 2015 نرم افزارهای نثب شده رو بر اساس تاریخ نصبشون چک کن، ببین چیزی پیدا نمی کنی. نگاه کردم اخریش موزیلا 2
Imaaan 17059 ارسال شده در 17 آبان، 2015 نه توضیح بده کامل Ctrl + Shift + A رو بزن، Extensions رو چک کن، ببین چی نصب هست. 4
saba mn 20993 ارسال شده در 18 آبان، 2015 Ctrl + Shift + A رو بزن، Extensions رو چک کن، ببین چی نصب هست. مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ولی هنوز اون پایین هستش شاید مال اینه بگه ادیتش کنم به ویندوز 10 2
fahiT1993 711 ارسال شده در 3 آذر، 2015 سلام رمز مودم از رو لپ تاب چطور میتونم ببینم؟ لازمش دارم:4564: 2
ارسال های توصیه شده