nastaran1r 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سلام بچه ها کسی ghostview بلده؟ مثلا چطور فونت شکل رو عوض کرد؟ 4 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سلام. یک سوال از اکسل داشتم. فرض کنید من یک سری اعداد در تو شیت دارم. الا میخوام به طور مثال سلول l3 شیت 1 و سلول l3 شیت دوم باهم جمع زده بشه. باید چیکار کنم؟ 4 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ سلام. یک سوال از اکسل داشتم.فرض کنید من یک سری اعداد در تو شیت دارم. الا میخوام به طور مثال سلول l3 شیت 1 و سلول l3 شیت دوم باهم جمع زده بشه. باید چیکار کنم؟ سلام مثلا فرض کن اسم شیت یک باشه Sheet1 و اسم شیت دو هم باشه، شیت دو، تو شیت 3 می خوام این دو تا سلول رو جمع کنم می نویسم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کوتیشن وقتی که اسم شیت داخلش فاصله داشته باشه، باید حتما گذاشته بشه، اگر نه میشه برش داشت. 8 لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ سلام میخوام ویدوزم عوض کنم..یه فایلی رو مخفی کردم...ینی نمیخوام عکسای خانوادگی دیده بشن وقتی میدم بیرون ویندوز رو عوض کنن... مشکلی که پیش نمیاد؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سلاممیخوام ویدوزم عوض کنم..یه فایلی رو مخفی کردم...ینی نمیخوام عکسای خانوادگی دیده بشن وقتی میدم بیرون ویندوز رو عوض کنن... مشکلی که پیش نمیاد؟؟؟؟؟ سلام.بهترین کاراینه عکسهای خانوادگی رو روی فلش نگهداری اونم بصورت کد.متٱسفانه نامرد زیادشده... فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk 4 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سلاممیخوام ویدوزم عوض کنم..یه فایلی رو مخفی کردم...ینی نمیخوام عکسای خانوادگی دیده بشن وقتی میدم بیرون ویندوز رو عوض کنن... مشکلی که پیش نمیاد؟؟؟؟؟ سلام اگه تو همون درايوي نيست كه ويندوز قراره نصب بشه، نه مشكلي پش نمياد، ولي خيلي هم مانع از دسترسي بهشون نميشه. همون كه دوستمون گفتن مي تونين به جاي ديگه انتقالشون بدين، يا اگه امكان اينكار رو ندارين ميشه فشرده شون كرد براشون پسورد گذاشت، پسورد هم در حالت كلي نبايد كوتاه باشه و بهتر هم هست از حروف (بزرگ و كوچك)، عدد و حتي علائم خاص استفاده بشه. مي تونين براي اطمينان بيشتر بعد پاك كردن فايلا، فايلاي جديد جاشون بريزين كه قابليت بازيابي هم ديگه نداشته باشن. البته فكر كنم يه دستور تو Command Window براي اينكار وجود داره. 5 لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ سلاماگه تو همون درايوي نيست كه ويندوز قراره نصب بشه، نه مشكلي پش نمياد، ولي خيلي هم مانع از دسترسي بهشون نميشه.همون كه دوستمون گفتن مي تونين به جاي ديگه انتقالشون بدين، يا اگه امكان اينكار رو ندارين ميشه فشرده شون كرد براشون پسورد گذاشت، پسورد هم در حالت كلي نبايد كوتاه باشه و بهتر هم هست از حروف (بزرگ و كوچك)، عدد و حتي علائم خاص استفاده بشه.مي تونين براي اطمينان بيشتر بعد پاك كردن فايلا، فايلاي جديد جاشون بريزين كه قابليت بازيابي هم ديگه نداشته باشن. البته فكر كنم يه دستور تو Command Window براي اينكار وجود داره.ممنونم.ولی انقدر زیاده عکس و فیلم که فایل قرمز شده...تو اون فایلی ام نیس که میخوان ویندوز عوض کنن.آقا ایمان یعنی ممکن هست ویندوز که عوض شد اون فایل هم از بین بره.و....؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ ممنونم.ولی انقدر زیاده عکس و فیلم که فایل قرمز شده...تو اون فایلی ام نیس که میخوان ویندوز عوض کنن.آقا ایمان یعنی ممکن هست ویندوز که عوض شد اون فایل هم از بین بره.و....؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه درایوشون متفاوته نباید مشکلی پیش بیاد، مگر اینکه اشتباهی رخ بده. ویندوز عوض کردن سخت نیست، خودتم می تونی عوض کنی. 5 لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اگه درایوشون متفاوته نباید مشکلی پیش بیاد، مگر اینکه اشتباهی رخ بده. ویندوز عوض کردن سخت نیست، خودتم می تونی عوض کنی. اینطور باشه خوبه پس. کلا میخوام بدم بیرون چنتاام نرم افزار نصب کنن. فتو شاپ و 3d الان باز نمیشه... من اصلا سر درنمیارم از ویندوز و.....:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ نظر شما چیه ؟؟؟؟ چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ نظر شما چیه ؟؟؟؟ چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟ مشکل چیه؟ این پنجره نمی دونی برای چی باز میشه؟ نرم افزار جدیدی نصب نکردی؟ 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ مشکل چیه؟ این پنجره نمی دونی برای چی باز میشه؟ نرم افزار جدیدی نصب نکردی؟ نه فقط میدونم مربوط به ویندوز10 ویندوز من 7 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ نه فقط میدونم مربوط به ویندوز10 ویندوز من 7 نرم افزارهای نثب شده رو بر اساس تاریخ نصبشون چک کن، ببین چیزی پیدا نمی کنی. 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ نرم افزارهای نثب شده رو بر اساس تاریخ نصبشون چک کن، ببین چیزی پیدا نمی کنی. نگاه کردم اخریش موزیلا 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ نگاه کردم اخریش موزیلا خب افزونه های فایر فاکس رو چک کردی؟ 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ خب افزونه های فایر فاکس رو چک کردی؟ نه توضیح بده کامل 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ نه توضیح بده کامل Ctrl + Shift + A رو بزن، Extensions رو چک کن، ببین چی نصب هست. 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ Ctrl + Shift + A رو بزن، Extensions رو چک کن، ببین چی نصب هست. مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ولی هنوز اون پایین هستش شاید مال اینه بگه ادیتش کنم به ویندوز 10 2 لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ سلام رمز مودم از رو لپ تاب چطور میتونم ببینم؟ لازمش دارم:4564: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده