.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ این موردی که گفته شامل هاردای اکسترنال هم میشه یا نه؟ بله میشه ... هر حافظه ای که از بیرون متصل میشه مثل رم، فلش، پن دیسک، ام پی فور و .... رو که ارور فرمت کردن میدن رو میشه اینجوری بازیابی و بعدش فرمت کرد 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ این موردی که گفته شامل هاردای اکسترنال هم میشه یا نه؟ برنامه های ریکاوری فراوونه و نمیشه گفت کدوم بهتره ولی واسه اطلاعاتی مثل عکس و فیلم این برنامه ای که ضمیمه کردم بهترینه و من خودم امتحان کردم با قدرت تمام 100 درصد عکسامو ریکاوری کرد / فقط قبل از استخراج فایل های این برنامه آنتی ویروستو غیرفعال کن تا کرک اون پاک نشه..(واسه هم باید سریال نامبر رو وارد کنی و هم فایل کرک را جایی که برنامه رو نصب کردی Replace کنی) واسه سایر اطلاعات هم شاید این برنامه عمل کنه شاید نه و سایر برنامه ها رو امتحان کن و روی هاردتم تا قبل از ریکاوری روی اون اطلاعات نریز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ من برنامه iCare Data Recovery Standard رو نصب کردم ولی برای نصب کرکش نمیدونم DRIVE letter رو چی بذارم تا ارور نده یه سوال دیگه بپرسم من تاحالا انتی ویروس رو غیرفعال نکردم چگونه این کارو میکنن من فقط بلدم نصب کنم و آپدیتش کنم. 2 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ من برنامه iCare Data Recovery Standard رو نصب کردم ولی برای نصب کرکش نمیدونم DRIVE letter رو چی بذارم تا ارور نده یه سوال دیگه بپرسم من تاحالا انتی ویروس رو غیرفعال نکردم چگونه این کارو میکنن من فقط بلدم نصب کنم و آپدیتش کنم. برو تو my computer ببین رمت رو با کدوم حرف انگلیسی میشناسه. مثلا اگه حرف g بود بیا اینجا تو برنامه حرف g رو انتخاب کن اونجا که نوشته please select drive letter .... آنتی ویروستم حتما لازم نیست غیرفعال کنی. اگه کرک نرم افزارو که دانلود کردی حذف کرد اونموقع غیر فعالش کن بعدش دوباره نرم افزارو دانلود کن و کرکش رو بردار آنتی ویروست چیه ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ برو تو my computer ببین رمت رو با کدوم حرف انگلیسی میشناسه. مثلا اگه حرف g بود بیا اینجا تو برنامه حرف g رو انتخاب کن اونجا که نوشته please select drive letter .... آنتی ویروستم حتما لازم نیست غیرفعال کنی. اگه کرک نرم افزارو که دانلود کردی حذف کرد اونموقع غیر فعالش کن بعدش دوباره نرم افزارو دانلود کن و کرکش رو بردار آنتی ویروست چیه ؟؟ ممنونم ازتون. ند 32. 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ من با انبوهی از مشکلات اومدم. یه مشکلم اینه 2 روزه وقتی دانلود میکنم فایلای pdf این ارورو میده . بعد برای iCare Data Recovery Standardبرای کرک قسمتی که پرسیدم تایپیک بالا برنامه هامو توی قسمت c میریزم .که انتخابش کردم این اومد. ولی برای اینکه c برنامه ها رو توی درایو f میریزم.قسمتیش خودکار میره توی c. درایو fرو انتخاب کردم این پیام اومد . باید چی کنم؟! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ سلام م تو برنامه ورد بخوایم اون خط کش اطراف ورد بیاد کدوم گزینه رو باید بزنیم م م 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ سلام م تو برنامه ورد بخوایم اون خط کش اطراف ورد بیاد کدوم گزینه رو باید بزنیم م م تب view گزينه ruler 5 لینک به دیدگاه
saggadahadi 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ دستت درد نکنه ;ممنون ازلطف ات اما متاسفانه نتونستم تصویری که توسط برنامه ی sniping tool تهییه کرده بودم در اینجا قرار بدم تا راهنماییم کنی . 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ دستت درد نکنه ;ممنون ازلطف ات اما متاسفانه نتونستم تصویری که توسط برنامه ی sniping tool تهییه کرده بودم در اینجا قرار بدم تا راهنماییم کنی . اینجا آپلودش کن بعد آدرسشو کپی کن توی قسمت افزودن تصویر 4 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ رم دور بین باز نمیشه . drive letter مربوط به رم رو تغییر بده شاید درست بشه. این مسیرو برو: روی my computer کلیک راست کن و manage رو بزن. تو پنجره ای که باز میشه سمت چپ، پایین روی disk management کلیک کن. لیست حافظه های باز میشه. روی اونی که مربوط به رم میشه کلیک راست کن و change drive letter and path رو بزن و بعدش add رو بزن و حرف h رو انتخاب کن. اگه اجازه نداد حرف p رو انتخاب کن و اگه بازم اجازه نداد حروف دیگه رو امتحان کن. عکسش رو هم گذاشتم برات: ............ 6 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ سلام بچه ها من میخوام از یه نقشه داخل پی دی اف عکس بگیرم و در زومای مختلف نشونش بدم ولی کیفیت خیلی خوبی نداره؟ میدونید برای بهترین کیفیت از چه روشی میشه استفاده کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ سلام بچه هامن میخوام از یه نقشه داخل پی دی اف عکس بگیرم و در زومای مختلف نشونش بدم ولی کیفیت خیلی خوبی نداره؟ میدونید برای بهترین کیفیت از چه روشی میشه استفاده کرد؟ از منوی Export نرم افزار Adobe Acrobat میتونید فرمت دلخواهتون رو برای خروجی عکس انتخاب کنید اگر کیفیت اسکن یا تبدیل بد باشه تا یه حدی رو میشه تو فتوشاپ دستکاری کرد ولی اگه عکس اصلی کاملا ناواضح باشه بهتره دنبال یه سورس دیگه بگردین 5 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ سلام بچه هامن میخوام از یه نقشه داخل پی دی اف عکس بگیرم و در زومای مختلف نشونش بدم ولی کیفیت خیلی خوبی نداره؟ میدونید برای بهترین کیفیت از چه روشی میشه استفاده کرد؟ شما خودتون از چه روشی عکس میگیرید که بی کیفیت میشه ؟؟ همیشه وقتی روی یه عکس زوم کنید کیفیتش خراب میشه این یه چیز طبیعیه .... بهترین راه حل اینه که از اندازه اصلی اون نقشه عکس بگیرید. داخل فایل PDF زوم کنید تا جاییکه کیفیت نقشه خراب نشه. وقتی به زومی رسیدین که بیشتر از اون کیفیت خراب میشه اون میشه سایز واقعی نقشه. بعد ازش عکس بگیرید 4 لینک به دیدگاه
saggadahadi 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ سلام : وقتی من می خوام برنامه ای را نصب کنم با این که انتی ویروسم غیر فعل و ارتباط اینترنتیم قطع است برا پیغام اروور میده لطفا راهنمایی کنید لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ از منوی Export نرم افزار Adobe Acrobat میتونید فرمت دلخواهتون رو برای خروجی عکس انتخاب کنیداگر کیفیت اسکن یا تبدیل بد باشه تا یه حدی رو میشه تو فتوشاپ دستکاری کرد ولی اگه عکس اصلی کاملا ناواضح باشه بهتره دنبال یه سورس دیگه بگردین ممنووون شما خودتون از چه روشی عکس میگیرید که بی کیفیت میشه ؟؟ همیشه وقتی روی یه عکس زوم کنید کیفیتش خراب میشه این یه چیز طبیعیه .... بهترین راه حل اینه که از اندازه اصلی اون نقشه عکس بگیرید. داخل فایل PDF زوم کنید تا جاییکه کیفیت نقشه خراب نشه. وقتی به زومی رسیدین که بیشتر از اون کیفیت خراب میشه اون میشه سایز واقعی نقشه. بعد ازش عکس بگیرید من با فستستون گرفتم بهتر شد...مرسی:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
saggadahadi 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ اینجا آپلودش کن بعد آدرسشو کپی کن توی قسمت افزودن تصویر Desktopاین عکسهای اروور هایی است که موقع نصب برنامه با این که انتی ویروسم غیر فعال و ارتباط اینترنتیم قطع است برام نشان داده میشه اما نمی دونم تونستم آپلود کنم یا نه لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ سلام. سال نو مبارک.من یه مشکل دارم میخوام رم دوربینمو بریزم تو کامپیوتر ولی میگه باید فرمتش کنم تا رمو باز کنه چیکارکنم 500 تا عکس داره توش. فلش رو امتحان کردم پیام داد فرمتش کنم فرمت کردم فلش رو باز کرد. کسی نمیدونه مشکلش از چیه ؟ مشکلم ازramreaderبود.سوخته بود. 1 لینک به دیدگاه
امیرجون 52 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ درود دوستان چطور میتونم تو یه وبسایت که یه جمله قابل کپی کردن نیست اون جمله رو کپی کنم؟ ممنون 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده