MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 19 آبان، 2013 ویندوزتون ویروس خفن گرفته به نظرمبهتره از فایلاتون بک آپ بگیرین و کلا سیستم رو از اول بچینین بعد اولین چیزی که نصب میکنین آنتی ویروس باشه و آپدیت هم بکنین بعد دوباره فایلا رو اسکن کنین و بعد برگردونین راهشو بالاخره پیدا کردم!:hapydancsmil: اینو ببینین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به به عجب نظر زیبا و چ الفاظ کارشناسانه ای ... همانا استفاده نمودیم، و نعره ها کشیدم همانا ... 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 20 آبان، 2013 آغا1 سوال من آیکنای دسکتاپم نیس اصن منوی استارتمم نیس چجوری بیارمشون؟؟ 1
Abbas.H 15131 ارسال شده در 20 آبان، 2013 سلام یه سوالکامی من چند روزیه ویروس گرفته ه win 32 و اتورون باعث شده هیچ برنامه دیگه کار نکنه و باز نشه مدیا پلیرر و کی ام پلیر و ادبریدر و........... انتی یروس اوست بود انتی ویروس پاک کردم که nod ابدیت شده نصب کنم دیدم یکی ودو تا از برنامه هام اجرا مین دوباره و قتی روی instal انتی ویروس nod32 کلیک میکنم صفح open whit برام باز میشه و اجازه نمیده که انتی ویروسم نصب کنم چند تا ورژن مختلف نود گرفتم اما هشون همین طور هستن اجازه نصب نمیده کسی میدونه چطور میتونم بدون تعویض ویندوز مشکلم حل کنم امید از rescue disk استفاده کنی مشکلت تا حدودی حل میشه اما به هر حال صدمه ای که ویندوزت دیده با ویروس کشی جبران نمیشه و بالاخره مجبور میشی ویندوز رو عوض کنی 4
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 20 آبان، 2013 آغا1 سوال من آیکنای دسکتاپم نیس اصن منوی استارتمم نیس چجوری بیارمشون؟؟ سلام ... تسک منیجرو بیار و برو تو فایل و New Task(Run ...) رو بزن و explorer رو توی اون کادر تایپ کن ... 4
.Apameh 25173 ارسال شده در 20 آبان، 2013 سلام ... تسک منیجرو بیار و برو تو فایل و New Task(Run ...) رو بزن و explorer رو توی اون کادر تایپ کن ... مرســــــــــــی:hapydancsmil: 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 20 آبان، 2013 امید از rescue disk استفاده کنی مشکلت تا حدودی حل میشه اما به هر حال صدمه ای که ویندوزت دیده با ویروس کشی جبران نمیشه و بالاخره مجبور میشی ویندوز رو عوض کنی حالا این که گفتی یعنی چه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 20 آبان، 2013 حالا این که گفتی یعنی چه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تا حالا تو همین تاپیک چند بار دربارش توضیح دادم 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 20 آبان، 2013 تا حالا تو همین تاپیک چند بار دربارش توضیح دادم ی ه بار دیگه هم بده 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 21 آبان، 2013 یه بار دیگه هم بده یه آنتی ویروس آپدیته که روی سی دی رایت میشه و به جای ویندوز بالا میاد. بعدش راحت یه اسکن میکنی و هر چی ویروس باشه پاک میکنی. الان تو خیلی از سایت ها میتونی دیسک نجات nod32 رو پیدا کنی. یه سرچ تو گوگل بزن: دیسک نجات nod32 به تاریخ سایتا نگاه کن و جدیدترینش رو بگیر. احتمالا برای همین چند روز قبل باید باشه آخرینش. فایلشو دانلود کن و رایت کن رو سی دی. بعد بزار تو درایو و سیستمو ری استارت کن و از سی دی بوت کن. بقیشم مشخصه دیگه. آنتی ویروس بالا میاد اسکنو بزن بزار کامل اسکن کنه ................... 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 21 آبان، 2013 سلام دوستان خسته نباشید ببخشید من یه مشکلی داشتم ممنون میشم کمکم کنید مموری رو وقتی میزنم به کامپیوتر حجمشو پر نشون میده اما وقتی بازش میکنم هیچی توش نیست یعنی فایلارو مخفی میکنه اینم بگم که کامپیوتر ویروسی نیستش گوشیمم ویروسی نداره 4
Abbas.H 15131 ارسال شده در 21 آبان، 2013 سلام دوستان خسته نباشیدببخشید من یه مشکلی داشتم ممنون میشم کمکم کنید مموری رو وقتی میزنم به کامپیوتر حجمشو پر نشون میده اما وقتی بازش میکنم هیچی توش نیست یعنی فایلارو مخفی میکنه اینم بگم که کامپیوتر ویروسی نیستش گوشیمم ویروسی نداره سلام فایل پیوست رو اکسترکت و بریز تو شاخه اصلی مموری و اجراش کن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
z.b 6335 ارسال شده در 21 آبان، 2013 سلام ببخشید یه سوال: چجوری میشه چند صفحه از یه فایل pdf رو جدا کرد؟ مثلا اگه یه کتاب 400 صفحه ای داشته باشم، میتونم 20 صفحه شو جدا کنم جوری که فرمتش تغییر نکنه؟ 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 21 آبان، 2013 سلامببخشید یه سوال: چجوری میشه چند صفحه از یه فایل pdf رو جدا کرد؟ مثلا اگه یه کتاب 400 صفحه ای داشته باشم، میتونم 20 صفحه شو جدا کنم جوری که فرمتش تغییر نکنه؟ سلام اینو ببین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 21 آبان، 2013 سلام فایل پیوست رو اکسترکت و بریز تو شاخه اصلی مموری و اجراش کن ممنون دوست عزیز اما فایلارو نشون نداد 1
Lean 56968 ارسال شده در 21 آبان، 2013 سلام دوستان خسته نباشیدببخشید من یه مشکلی داشتم ممنون میشم کمکم کنید مموری رو وقتی میزنم به کامپیوتر حجمشو پر نشون میده اما وقتی بازش میکنم هیچی توش نیست یعنی فایلارو مخفی میکنه اینم بگم که کامپیوتر ویروسی نیستش گوشیمم ویروسی نداره میری تو فولدر آپشن قسمت ویو پایین سه تا گزینه هست که با هاید شرو میشه تیکشو بردار ، در ضمن ویروسی شده که اینطوری شده دیگه آزار که نداره 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 21 آبان، 2013 میری تو فولدر آپشن قسمت ویو پایین سه تا گزینه هست که با هاید شرو میشه تیکشو بردار ، در ضمن ویروسی شده که اینطوری شده دیگه آزار که نداره نگا کردم قبلا تیک نداره... 1
Lean 56968 ارسال شده در 21 آبان، 2013 نگا کردم قبلا تیک نداره... بالاش قسمت show hiden files رو تیک بذار تیک سه تای پایینو بردار محاله درست نشه 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 21 آبان، 2013 بالاش قسمت show hiden files رو تیک بذار تیک سه تای پایینو بردار محاله درست نشه همشو امتحان کردم اصلا خالی نشون میده 1
Lean 56968 ارسال شده در 21 آبان، 2013 همشو امتحان کردم اصلا خالی نشون میده به نظرم ویروسیه و تنظیماتی که انجام میدی به حالت اول برمیگردونه اول با یه آنتی ویروس آپدیت ویروس کشی کن بعد تنظیمات رو انجام بده اگه نشد باید تنظیمات ریجستری رو تغییر بدی 3
ارسال های توصیه شده