hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ ip هاتون توی یه رنج نیست احتمالا روی کارت شبکت کلیک کن برو details ببین ip ها هم رنجن؟ آی پی هت روی اتوماتیک هستن لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ سلام یه مشکلیه خیلی وقته با ویندوز دارم . اصلا نمیتونم عکس دکستاپ رو عوض کنم. چه از داخل عکس چه از تنظیمات. یکسری از گزینه ها غیب شده! این از کلیک راست روی عکس اینم از کلیک راست روی صفحه دکستاپ راستی خیلی وقت بود که عکس دکستاپ سیاه شده بود . تا امشب که نرم افزار آب و هوای زمین رو از وبگردی دان کردم. وقتی ok روزدم تا روی دکستاپ نمایش داده بشه بعد از مدتی عکس صفحه شد اینی که الان می بینید. چند لحظه سیاه میشه و دوباره به این عکس بر میگرده . برو سایت parandco.com گوشه دست چپ پایین زده فعال سازی ویندوز 7،اون رو دانلود کن.بهترین کرک هستش لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ من یه مشکلی دارم میخوام مکس 2012 رو روی پی سیم نصب کنم ویندوزمم xpهستش برای نصب مکس نیاز به نت فریم ورک 4 هست....وقتی از نت دانلودش میکنم روی سیستمم نصب نمیشه همش ایراد میگیره که ویندوز شما 32 بیتی هستش ونمیتونید این و نصب کنید مگه این ورژنی که من دانلود میکنم برای هردو قابل نصب نیست؟(64 و 32) این ارورو میده مشکل دیگه اینجاست که هرجا میرم برای دانلود برای نسخه های 32 بیتی فقط آپدیتش وجود داره... روی سیستمم نت فریم ورک 2 نصب هستش کسی میدونه چطوری باید آپدیت کنم؟ یا کلا چیکار باید بکنم؟ 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ من یه مشکلی دارم [h=2]System requirements for netframwork 4 : [/h] Windows XP SP3 Windows Server 2003 SP2 Windows Vista SP1 or later بعنی که باید ویندوزت سرویس پک 3 باشه تا نصب شه ! اما یه راه دیگه هم هست: اول Windows Installer رو دانلود کن از این لینک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و بعد از اون wic رو : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وقتی 2 تاشون رو نصب کردی ویندوزت رو ریستارت کن و NEt framwork4 رو میتونی نصب کنی/ حجم اون فایلهایی هم که بهت دادم کمتر از 4 مگابایته 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ این ماکروسافت هم مارو بیچاره کرده آنتی ویروس و فایروالم فعاله هی ارور میده که فعال نیس چه کنم؟؟ لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ وسطای نصب wic این ارور و میده! 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ وسطای نصب wic این ارور و میده! شاید ویندوزت سرویس پک 1 ـه ؟ :| 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ System requirements for netframwork 4 : Windows XP SP3 Windows Server 2003 SP2 Windows Vista SP1 or later بعنی که باید ویندوزت سرویس پک 3 باشه تا نصب شه ! اما یه راه دیگه هم هست: اول Windows Installer رو دانلود کن از این لینک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و بعد از اون wic رو : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وقتی 2 تاشون رو نصب کردی ویندوزت رو ریستارت کن و NEt framwork4 رو میتونی نصب کنی/ حجم اون فایلهایی هم که بهت دادم کمتر از 4 مگابایته واقعا ممنون ...مشکلم حل شد ....ورژن 4 داره نصب میشه شاید ویندوزت سرویس پک 1 ـه ؟ :| طفلکی خیلی تعجب کرده بود!!!!! گفتم الان یکی میاد از سیستم بیرون میگه چیییییییییییییییییییییییییییییییی؟!!!! نه حل شد ...مرسی 1 لینک به دیدگاه
AQT789 188 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ آی پی هت روی اتوماتیک هستن خب نباید روی اتوماتیک باشن دیگه:دی به یکی بده 192.168.1.3 به یکی هم 192.168.1.2 default gateway هم 192.168.1.1 حواست هم باشه workgroupها یکی باشن 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ سلام یه مشکلی برا سیستم من پیش اومده وقتی میام نت بتا حدود یه ساعت همه چی ارومه بعد یه مدت دیگه کلا مرورگر ام همون سایتی که از اول بودم و اون سایت هایی که زیاد میرم باز میکنه و گوگل از کار مسوفته تو مروگر ام هر چی سرچ میکنم اور میاد صفحه خود گوگل هم بالا نمیاره اما با بقیه سایت ها مشکلی نداره الان کروم دارم فایر فاکس هم همین طوره به نظرتون مشکل کجاست 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ 2 تا از درایورهاس لپ تاپم رو نمیتونم نصب کنم یعنی اصلا نمیدونم چی هستن از محا بدونم چی هسات اینا؟؟ از دی وی دی درایور کینگ 2012 هم استفاده کردم بازم شناخته نشدن لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ 2 تا از درایورهاس لپ تاپم رو نمیتونم نصب کنم یعنی اصلا نمیدونم چی هستن از محا بدونم چی هسات اینا؟؟ از دی وی دی درایور کینگ 2012 هم استفاده کردم بازم شناخته نشدن بزن آنلاین برات پیداشون کنه 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ سلام یه مشکلی برا سیستم من پیش اومده وقتی میام نت بتا حدود یه ساعت همه چی ارومه بعد یه مدت دیگه کلا مرورگر ام همون سایتی که از اول بودم و اون سایت هایی که زیاد میرم باز میکنه و گوگل از کار مسوفته تو مروگر ام هر چی سرچ میکنم اور میاد صفحه خود گوگل هم بالا نمیاره اما با بقیه سایت ها مشکلی نداره الان کروم دارم فایر فاکس هم همین طوره به نظرتون مشکل کجاست ویندوزت رو عوض کن قال قضیه رو بکن 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ بزن آنلاین برات پیداشون کنه چطوری؟؟ تونجایی که میگه یا از هارد آدرس بده یا از نت؟؟اونجا رو میزنم هیج اتفاق خاصی نمیوفته ویندوزت رو عوض کن قال قضیه رو بکن باز تو ایده دادی؟؟ ویندوز عوض کنم هیچی رو نمیشناسه تک تک باید نصب کنم همه چی رو لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ چطوری؟؟ تونجایی که میگه یا از هارد آدرس بده یا از نت؟؟اونجا رو میزنم هیج اتفاق خاصی نمیوفته باز تو ایده دادی؟؟ ویندوز عوض کنم هیچی رو نمیشناسه تک تک باید نصب کنم همه چی رو مگه با تو بودم لُنگی؟ با امید بودم اگه پیدا نمیکنه ممکنه با پاک کردن نرم افزاری پاک شده باشه 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ عه راس میگی ویتدوز تازه نصب کردم بعد نمیدونم اینا چی هستن که درایورش رو از سایت hp دانلود کنم خواستم ببینم اتوماتیک میشه یا نه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ ویندوزت رو عوض کن قال قضیه رو بکن دو سال و نیمه داره کار میکنه پسر خوبیه دلم نمیاد اذیتش کنم 1 لینک به دیدگاه
golchin2011 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ باسلام ببخشید من یک برنامه رو می خوام باز کنم وقتی می خواد نصب بشه می گه برنامه net framework. رو نصب کن بعدش من آخرین ورژن این رو هم نصب کردم بعدش وقتی برنامه بالا می آید این ارور رو می ده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حالا اگر کسی می دونه چه جوری درست می شه خواهش می کنم به ایمیلم بفرسته خواهش می کنم golchin2011@yahoo.com لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ باسلام ببخشید من یک برنامه رو می خوام باز کنم وقتی می خواد نصب بشه می گه برنامه net framework. رو نصب کن بعدش من آخرین ورژن این رو هم نصب کردم بعدش وقتی برنامه بالا می آید این ارور رو می ده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حالا اگر کسی می دونه چه جوری درست می شه خواهش می کنم به ایمیلم بفرسته خواهش می کنم golchin2011@yahoo.com از اون تراوین خیری به کسی نرسیده ! بزارش کنار تقلب هم نکن ...! 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ خب نباید روی اتوماتیک باشن دیگه:دی به یکی بده 192.168.1.3 به یکی هم 192.168.1.2 default gateway هم 192.168.1.1 حواست هم باشه workgroupها یکی باشن میتوانه باشه . مشکلی نداره . چون وقتی از یه جا نت بگیره خود به خود ای پی ها میرن تو یه رنج که با رنج default یکیه تا بتوانن هر دو از یه مودم استفاده کنن . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده