mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ قلکم چیز خوبیه.اما امیدوارم خالی نباشه لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ چیز خوبیه.اما امیدوارم خالی نباشه من خریدمش گزاشتمش خونمون اومدم خوابگاه روشم نوشتم مونا حالا نمیدونم کی توش پول ریخته اما اونبار دیدم توش پوله 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ من خریدمش گزاشتمش خونمون اومدم خوابگاه روشم نوشتم مونا حالا نمیدونم کی توش پول ریخته اما اونبار دیدم توش پوله ای نامرد..............:167: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ ای نامرد..............:167: خودت چی داری 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ من خریدمش گزاشتمش خونمون اومدم خوابگاه روشم نوشتم مونا حالا نمیدونم کی توش پول ریخته اما اونبار دیدم توش پوله 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ خودت چی داری بنده تو پست شماره 2--3---4 همین تاپیک توضضیح دادم یه بار برو ببین تا متوجه بشی هوز هم کسایی هستن که به فکر مملکتشونن..... هنوز مرام و مردونگی نمرده............ هنوز یکی هست که میسوزه تا چراغ هدایتی بشه در کوره را سعادت این ملت چون چراغ لاله سوزم در خیابان شما:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ جانم عزیزم.کارم داشتی؟ خوبی؟:icon_pf (17): 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ خوبی؟:icon_pf (17): آره خوبم.اینقدر خودتو به من نچسبون.نا محرم نباشی یه وقت؟تو نت که نمیشه به کسی اعتماد کرد:ws2: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده