Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ دیر یا زود از این سرای موقت رخت بر خواهیم بست. شما دوست داری پس از رفتن چه چیزی از خودت به یادگار بگذاری؟ 12 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ چن تا حساب بانکی پر برای آیندگان . . .!!! 8 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ یه مدرسه یه عبادتگاه یه آزمایشگاه تحقیقاتی 8 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ تا الان که..... فقط همه سعی مو میکنم کسی ازم دلخور نباشه.....اما بعدها شاید به نتایج دیگه رسیدم.... با نام نیک تا حدودی موافقم گر چه یه مقدار کلی ه و لازم به تعریف داره...:JC_thinking: 7 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ نام نیک. منم همين خدا رحمتم کنه... :pichak29: 7 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ شونصد تا نی نی:babygirl: 10 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ شونصد تا نی نی:babygirl: مطمئني؟؟ :w58: 5 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ مطمئني؟؟ :w58: حالا یه چیزی گفتم دیگه.... 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ دیر یا زود از این سرای موقت رخت بر خواهیم بست. شما دوست داری پس از رفتن چه چیزی از خودت به یادگار بگذاری؟ .. . راستشو بخوای همین که باعث راحتی خانواده و اطرافیانم باشم نارحت و اذیتشون نکنم ...قبلو بعد از مرگم نداره .. 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ نمیدونم ولی امیدوارم ازم جعبه ارایش و چن کمد لباس نمونه که بعدا اون یکی زنش بیاد ازش استفاده کنه به ریش من تو قبر بخنده 8 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ فقط اسمی به جا می ماند و بس . . . 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ نمیدونم ولی امیدوارم ازم جعبه ارایش و چن کمد لباس نمونه که بعدا اون یکی زنش بیاد ازش استفاده کنه به ریش من تو قبر بخنده ولي اگه من زن داشتم بعد از رفتنش عمرا ازدواج نميکردم!! :pichak29: . . . . . . . . . . . . . . . . . . :pichak29: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :jawdrop: . . . . . . . البت فقط تا چهلمش تموم بشه! بعدش......... :ws47: 6 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ دیر یا زود از این سرای موقت رخت بر خواهیم بست. شما دوست داری پس از رفتن چه چیزی از خودت به یادگار بگذاری؟ یه خاطره خوب اینکه دیگران نگن خوب شد مرد , کاش زودتر میمرد 7 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ نمیدونم ولی امیدوارم ازم جعبه ارایش و چن کمد لباس نمونه که بعدا اون یکی زنش بیاد ازش استفاده کنه به ریش من تو قبر بخنده :w165: 3 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ ولي اگه من زن داشتم بعد از رفتنش عمرا ازدواج نميکردم!! :pichak29:. . . . . . . . . . . . . . . . . . :pichak29: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :jawdrop: . . . . . . . البت فقط تا چهلمش تموم بشه! بعدش......... :ws47: صداقتتو تحسین میکنم . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . بی معرفت ! 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ صداقتتو تحسین میکنم . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . بی معرفت ! گریه نکن عزیزم کلا مردا همشون اینجورین اما . . . . . . . . . . خبر نداره اوشون دومین شوهر زنشه:ws28: 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ صداقتتو تحسین میکنم . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . بی معرفت ! چرا/؟ گریه نکن عزیزم کلا مردا همشون اینجوریناما . . . . . . . . . . خبر نداره اوشون دومین شوهر زنشه:ws28: بي تربيت :w00::w00: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده