shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی مهربوووووووووووووون و فعال 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ محمد گله منم خیلی باهش حال میکنم خب چی بگم که نکته منفی باشه این به من ربطی نداره اما حس میکنم کم درس میخونه دیگه اینکه بابا بیا مشهد از خجالت در بیام ، چرا کم میای مشهد ؟ خیلی نامردی تو چرا نکته منفی نداری هااا ؟ 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی مهربوووووووووووووون و فعال ممنون. نکات منفی هم اگه یادت اومد بیا بگو 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ محمد گله منم خیلی باهش حال میکنم خب چی بگم که نکته منفی باشه اون چیزایی که منفیه بگی میشه نکته منفی این به من ربطی نداره اما حس میکنم کم درس میخونه فکر کنم یه ن آخرش جا انداختی. نمیخونه درست تره دیگه اینکه بابا بیا مشهد از خجالت در بیام ، چرا کم میای مشهد ؟ همون یه باری که اومدم مشخص بود بابا مشهد همین بغل نیست که زیاد بیام خیلی نامردی تو چرا نکته منفی نداری هااا ؟ دارم ولی مثل اینکه ندیدی یعنی این شکلکات منو کشته 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دارم ولی مثل اینکه ندیدی یعنی این شکلکات منو کشته اها یه نکته منفی اینکه هرچی میگم از دلش در نمیاد اخ جون تونستم نکته منفی بگم این تاپیک باید میذاشتی یه شنبه که من از تهران برگشته باشم ، بعد یه نقدی میکردم که حالشو ببری 5 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی همه میگند سر یک موضوعی جدی باش اشتباه میکنند و تو که میگی اون قضیه اونقدرام جدی نیست درست میگی ؟!!!! درسته که برخی موضوعات بیش از حد جدی گرفته میشه ولی وقتی همه دارند تلاش میکنند حلش کنند و چه درست و چه غلط جدی گرفته شده توام باید همپاش بری ..... 3 لینک به دیدگاه
Archi 576 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به همه :icon_pf (44): تا اونجاییکه من آقا محمد رو شناختم ایشون خیلی خیلی حواسش به همه چیز هست که اینم از ویژگی های مدیر بودنشه... به نظرم بهترین مدیریه که هر سایتی میتونه داشته باشه.... نکته منفیم خوب من ندیدم... 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اها یه نکته منفی اینکه هرچی میگم از دلش در نمیاد اخ جون تونستم نکته منفی بگم این تاپیک باید میذاشتی یه شنبه که من از تهران برگشته باشم ، بعد یه نقدی میکردم که حالشو ببری دلنواز باز کرده اینم. یکشنبه فکر کنم آخرین روزش باشه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی همه میگند سر یک موضوعی جدی باش اشتباه میکنند و تو که میگی اون قضیه اونقدرام جدی نیست درست میگی ؟!!!! درسته که برخی موضوعات بیش از حد جدی گرفته میشه ولی وقتی همه دارند تلاش میکنند حلش کنند و چه درست و چه غلط جدی گرفته شده توام باید همپاش بری ..... سعی میکنیم زین پس اینگونه شویم :167: ولی خب خودم خندم میگیره 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به همه :icon_pf (44):تا اونجاییکه من آقا محمد رو شناختم ایشون خیلی خیلی حواسش به همه چیز هست که اینم از ویژگی های مدیر بودنشه... به نظرم بهترین مدیریه که هر سایتی میتونه داشته باشه.... نکته منفیم خوب من ندیدم... ممنون. نکته منفیا رو از محمدمهدی بپرسی بهت یه لیست میده 1 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ممنون. نکات منفی هم اگه یادت اومد بیا بگو 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من قبلا رزرو کرده بودم... اما بسی به عقب باز نمیگردم خب حالا می رسیم به تحلیل... برو کنار جدا از نکات مثبتی که داری زودی می رسیم به نکات منفی... توی این چند وقته من این برداشت هارو کردم... بسی همش درسته 1. من تا به الان اولین ادمه صبوریه که دیدم.... کلا ادمه درونگرایی هست.... این زیاد خوب نیست همه چی به قوله مامانم حد و اندازه ی داره... 2. یه مقدار اگر جدی تر تو مسائل باشه بیتره... مخصوصا اینکه ادمینی سایت و سپس مدیر ارشد رو به عهده داری 3. بعد رو حرفش ثابت قدمه.... یعنی بعضی وقتا حرف حرفه خودشه... اینم با صبور بودنه تمام کارشو انجام میده 4. بعد وقتی زیاد از این شکلک استفاده کنی... به طرف مقابل یه کمی بر میخوره که اکثریت جواب هارو با این شکلک میدی... در واقع میشه گفت جوابت از پیش تعیین شده س اونم چون به اکثریت پیام ها جواب میدی مجبوری با یه شکلک تمومش کنی اما اگر کمتر استفاده بشه بیتره 5.همینا کلا هر شخصی نکات مثبت و منفی زیادی داره اما محمد از اون دسته ادمهایه که نکات مثبتش به منفیش غلبه داره 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من قبلا رزرو کرده بودم... اما بسی به عقب باز نمیگردمالکی زنبیل گذاشتی شلوغش کردی خب حالا می رسیم به تحلیل... برو کنار من که جلوت نیستم جدا از نکات مثبتی که داری زودی می رسیم به نکات منفی... اصل مطلب توی این چند وقته من این برداشت هارو کردم... بسی همش درسته حالا بوگو بیبینم چقد درسته 1. من تا به الان اولین ادمه صبوریه که دیدم.... کلا ادمه درونگرایی هست.... این زیاد خوب نیست همه چی به قوله مامانم حد و اندازه ی داره... اولین ادم صبور؟ یعنی تا حالا کسیو ندیده بودی؟ 2. یه مقدار اگر جدی تر تو مسائل باشه بیتره... مخصوصا اینکه ادمینی سایت و سپس مدیر ارشد رو به عهده داری خب درسته :icon_pf (34): 3. بعد رو حرفش ثابت قدمه.... یعنی بعضی وقتا حرف حرفه خودشه... اینم با صبور بودنه تمام کارشو انجام میده پس انقدر اصرار نکن وقتی می بینی عوض نمیشه 4. بعد وقتی زیاد از این شکلک استفاده کنی... به طرف مقابل یه کمی بر میخوره که اکثریت جواب هارو با این شکلک میدی... در واقع میشه گفت جوابت از پیش تعیین شده س اونم چون به اکثریت پیام ها جواب میدی مجبوری با یه شکلک تمومش کنی خب جوابو میدونی چرا سوال میپرسی اما اگر کمتر استفاده بشه بیتره این یکی نمیشه 5.همینا کلا هر شخصی نکات مثبت و منفی زیادی داره اما محمد از اون دسته ادمهایه که نکات مثبتش به منفیش غلبه داره پس واسه اینکه عدالت رعایت بشه باید نکات منفی رو بیشتر کنم 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام تو رشت خونده الان نمک گیر ماست خیلی محترمانه حرف میزنه طرفدار شهرسازاس قیافش خیلی مظلومه اما فکر نکنید خودشم مظلومه ها یه زبونی داره تو کل کل که، یه جمله میپرونه بمونی توش 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام علیک سلام تو رشت خونده الان نمک گیر ماست خوشبختانه تموم شد ولی خاطره های نسبتاً زیادی ازش موند خیلی محترمانه حرف میزنه خب آدم متشخصیم دیگه طرفدار شهرسازاس چو شهرساز نباشد تن من مباد قیافش خیلی مظلومه اما فکر نکنید خودشم مظلومه ها یه زبونی داره تو کل کل که، یه جمله میپرونه بمونی توش بابا به این مظلومی من که اصلاً حرف نمیزنم که بخوام کل کل کنم 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اخ چه نقدی... که گوش نمیدی 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ادامه ی تحلیل خیلی رونروه گاهی وقتا خیلی حرص دربیاره عاشق شده:icon_pf (34): داداش خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بدیه میشد اگه خواهر داشت بچه بوده از اون تخسا بوده جی ای اس بلد نیست نصب کنه :ws3: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اخ چه نقدی... که گوش نمیدی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ادامه ی تحلیلاین همه گفتی باز ادامه هم داره خیلی رونروه گاهی وقتا گاهی وقتا باشه خوبه عیب نداره خیلی حرص دربیاره البته تو این زمینه که شما خودت یه پا استادی عاشق شده:icon_pf (34): داداش خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بدیه میشد اگه خواهر داشت واسه همین خواهر دار نشدم بچه بوده از اون تخسا بوده از دیوار صدا در میومد از من صدا در نمیومد. از طفولیت مظلوم بودم جی ای اس بلد نیست نصب کنه موقع شام تنها چیزی که میشه نصب کرد غذاس :ws3: دیگه اینورا پیدات نشه ها 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دیگه اینورا پیدات نشه ها :w000::w000::w000: اون گاهی وقتا رو براتعارف گذاشتم. کلا رو نروی..........فقط یه ماه اول عضویتم مهربون بودی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده